HTPC - שינוי תפיסה מהפכני... מה דעתכם?
שלום,
בניגוד לרב האנשים (בתחום) ששמים את המחשב בחדר העבודה ומשתמשים בסטרימרים או משדרים אלחוטיים לסוגיהם כדי להעביר אינפורמציה למחשב חשבתי על גישה שונה:
לקנות HTPC שימוקם בסלון, ולהעביר את המידע בעזרת משדר אלחוטי פשוט למסך שיוצב בחדר העבודה.
בצורה הזאת אין צורך בסטרימר חזק שיעביר וידאו אלא מרוויחים את כל הפלוסים של המחשב בסלון ויש גם חדר עבודה עם מסך (כאשר המקלדת והעכבר יהיו בלו-טות')
יש לציין, כי המחשב ישמש רק לצפייה בסרטים, הקלטה מהכבלים ועבודה עם אופיס ואינטרנט.
אז מה אתם אומרים? רעיון גאוני או טיפשי?
תודה
אייל
בניגוד לרב האנשים (בתחום) ששמים את המחשב בחדר העבודה ומשתמשים בסטרימרים או משדרים אלחוטיים לסוגיהם כדי להעביר אינפורמציה למחשב חשבתי על גישה שונה:
לקנות HTPC שימוקם בסלון, ולהעביר את המידע בעזרת משדר אלחוטי פשוט למסך שיוצב בחדר העבודה.
בצורה הזאת אין צורך בסטרימר חזק שיעביר וידאו אלא מרוויחים את כל הפלוסים של המחשב בסלון ויש גם חדר עבודה עם מסך (כאשר המקלדת והעכבר יהיו בלו-טות')
יש לציין, כי המחשב ישמש רק לצפייה בסרטים, הקלטה מהכבלים ועבודה עם אופיס ואינטרנט.
תודה
אייל
לא הבנתי ... מה בדיוק אתה משדר חזרה לחדר העבודה ?ceyal כתב:שלום,
תודה
אייל...
אות שידור טלויזיה רגיל ? ואיך בדיוק אפשר לעבוד עם זה ?
מסך העבודה הוא בעל רזולוציה גבוהה יותר בד"כ מסלון, לא ?
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
בהצלחה, זה יראה זוועה בחדר העבודה. בחיים לא תצליח לעבוד ברזולוציה כזו.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הוא בקושי יעביר PAL 576i
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
דווקא האופיס והאינטרנט הם המשימות היותר קשות כאשר צריך להעביר אותם בתווך מסוים. לא בגלל שצריך איזה מפענח מיוחד או גרפיקה כבדה אלה בגלל הטקסט הפשוט שימרח ולא תצליח להבין מה כתוב במקרה הטוב ובמקרה הפחות זה שתבין מה כתוב אבל זה יהיה מטושטש וזה יעשה לך כאבי ראש. בסרט בגלל שהכל יותר גדול והמסך מלא פרטים פחות שמים לב לטשטוש בגבולות של עצמים ודמויות .
בשביל הניסוי תחבר מחשב לטלוויזיה ע"י כבל VIDEO פשוט או אפילו S-VIDEO ותראה איך רואים.
בשביל הניסוי תחבר מחשב לטלוויזיה ע"י כבל VIDEO פשוט או אפילו S-VIDEO ותראה איך רואים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
מה שאני חולם עליו זה המכשיר של AMIMON - פיצול HDMI והמכשיר שולח גם למסך הקרוב וגם לרחוק את הוידאו באיכות מושלמת וללא LATENCY, מה שאומר שאפשר לראות HD, לשחק במשחקים וכו'...