בעיה עם ממיר 3100
-
nondos
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
- שם מלא: nondos
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום,
ביום שישי האחרון הוחלף לי הממיר של יס בשל תקלה בממיר הקודם. קיבלתי את ה 3100 ולפני כן היה לי את הכסוף הגדול PACE משהו. שניהם מחוברים ב SCART
הבעיה היא שבממיר החדש לא מופיע האינדקיצה אם השידור הוא 16:9 או 4:3 בפס המידע והממיר גם לא משדר דרך יציאת ה SCART איזה סוג שידור זה והטלוויזיה שלי לא יכולה להחליף בין המצבים אוטומטית בהתאם לסוג השידור כמו שהיה עם הממיר הקודם
למישהו יש מושג איך לסדר את זה?
תודה
ביום שישי האחרון הוחלף לי הממיר של יס בשל תקלה בממיר הקודם. קיבלתי את ה 3100 ולפני כן היה לי את הכסוף הגדול PACE משהו. שניהם מחוברים ב SCART
הבעיה היא שבממיר החדש לא מופיע האינדקיצה אם השידור הוא 16:9 או 4:3 בפס המידע והממיר גם לא משדר דרך יציאת ה SCART איזה סוג שידור זה והטלוויזיה שלי לא יכולה להחליף בין המצבים אוטומטית בהתאם לסוג השידור כמו שהיה עם הממיר הקודם
למישהו יש מושג איך לסדר את זה?
תודה
-
nondos
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
- שם מלא: nondos
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
תודה על התגובות, אז אכן כיוונתי את הממיר ל 16:9 והוא מחליף אוטומטית שוב את המצבים בטלויזיה.
בפס המידע עדיין לא מופיע מהו סוג השידור אבל באמת שזה לא קריטי לי. מעניין למה זה
למי ששאל מעלי אני גר בקיסריה ואפילו לא ביקשתי את הממיר הנ"ל הטכנאי הגיע ופשוט החליף ללממיר הזה
תודה לכולם
בפס המידע עדיין לא מופיע מהו סוג השידור אבל באמת שזה לא קריטי לי. מעניין למה זה
למי ששאל מעלי אני גר בקיסריה ואפילו לא ביקשתי את הממיר הנ"ל הטכנאי הגיע ופשוט החליף ללממיר הזה
תודה לכולם
היום היה אצלי גם טכנאי של YES - להחליף ממיר ששבק חיים.
כמובן כשבא הממיר עבד
אז הסברתי לו את הסימפטומים והוא מייד אמר שיחליף.
בקשתי 3100 (כמובן - היה לי קודם ממיר ישן מאד) - הוא אמר שיבדוק שיש לו...הוא גם אמר שאולי לא יתחבר לטלויזיה שלי
ואז אמרתי לו שכל הממירים מחוברים למחשב - כך שאין בעיה.
מייד אורו עייניו! הביא מייד 3100, בקש לראות את המערכת - והתלהב.
אני חייב לציין כי החליפו לי כבר 4 ממירים בשנים האחרונות (חלקם מתו ואחד לא הגיב ל-IR מהבלאסטר) ומעולם לא היו בעיות עם הטכנאים באיזור שלי...(מושב ליד נתניה).
אורן.
כמובן כשבא הממיר עבד
בקשתי 3100 (כמובן - היה לי קודם ממיר ישן מאד) - הוא אמר שיבדוק שיש לו...הוא גם אמר שאולי לא יתחבר לטלויזיה שלי
מייד אורו עייניו! הביא מייד 3100, בקש לראות את המערכת - והתלהב.
אני חייב לציין כי החליפו לי כבר 4 ממירים בשנים האחרונות (חלקם מתו ואחד לא הגיב ל-IR מהבלאסטר) ומעולם לא היו בעיות עם הטכנאים באיזור שלי...(מושב ליד נתניה).
אורן.