בעיה עם YES HD בחיבור HDMI
לפני 3 ימים קיבלתי ממיר HD של YES.
כאשר אני מחובר דרך חיבור HDMI יש לי תופעה מוזרה - כל כמה דקות המסך הופך להיות אפור לשתיים או שלוש שניות, והסאונד ממשיך כרגיל.
חיברתי את הממיר גם דרך COMPONENT וגם דרך SCART ל- SVIDEO ואז התופעה לא חזרה על עצמה
יש לי LCD של טושיבה, דגם 37LW48.
האם הבעיה במסך או בממיר? האם יכול להיות שזה נובע מעניין HDCP?
או שאני צריך מעבדה....
תודה
כאשר אני מחובר דרך חיבור HDMI יש לי תופעה מוזרה - כל כמה דקות המסך הופך להיות אפור לשתיים או שלוש שניות, והסאונד ממשיך כרגיל.
חיברתי את הממיר גם דרך COMPONENT וגם דרך SCART ל- SVIDEO ואז התופעה לא חזרה על עצמה
יש לי LCD של טושיבה, דגם 37LW48.
האם הבעיה במסך או בממיר? האם יכול להיות שזה נובע מעניין HDCP?
או שאני צריך מעבדה....
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כן... לא עזר.
היה טכנאי של יס שטען שהבעיה בטלויזיה.
אני לא בטוח שלא מדובר על חוסר התאמה מסויים. ראיתי שלפני שנה בערך מישהו נתקל בבעייה עם סוני PS3 בחיבור HDMI בטלויזיה מדגם זהה.
אולי חוסר תאימות באותות שהממיר מוציא לעומת מה שהטלויזיה יודעת לקבל?
היה טכנאי של יס שטען שהבעיה בטלויזיה.
אני לא בטוח שלא מדובר על חוסר התאמה מסויים. ראיתי שלפני שנה בערך מישהו נתקל בבעייה עם סוני PS3 בחיבור HDMI בטלויזיה מדגם זהה.
אולי חוסר תאימות באותות שהממיר מוציא לעומת מה שהטלויזיה יודעת לקבל?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
דיברתי עם החברה מהמחלקה הטכנית של ניופאן.
התקלה היא לא בטלויזיה אלא בממירים של יס!
מסתבר שאני לקוח אחד מתוך כמה עשרות שפנו בתקופה האחרונה לניופאן בשל אותה בעייה ממש.
יש בעיה של חוסר סנכרון בין הממיר לבין הטלויזיה כאשר צופים דרך חיבור ה- HDMI.
לדבריהם המעבד הפנימי של ה- COMPONENT ושל ה- HDMI הוא אותו מעבד לעניין התמונה (לא לעניין הסאונד אשר, כידוע, מגיע בכבל אחד יחד עם אות הוידאו ב- HDMI), ומאחר ואין בעיה כאשר צופים דרך חיבור ה- COMPONENT הם בוודאות יכולים להגיד שהתקלה בממירים.
אני נוטה להאמין להם משום שברור שלניופאן עשוי להיות אינטרס בכך שמכשירים יגיעו למעבדה שלהם תוך תשלום ניכר - במיוחד לאחר תקופת האחריות...
אגב - לדבריהם אין שום הבדל באיכות צפיה בין HDMI לבין COMPONENT, למרות שלמיטב הבנתי ה HDMI הוא דיגיטאלי לחלוטין וה- COMPONENT הוא אנלוגי. אני טועה?
התקלה היא לא בטלויזיה אלא בממירים של יס!
מסתבר שאני לקוח אחד מתוך כמה עשרות שפנו בתקופה האחרונה לניופאן בשל אותה בעייה ממש.
יש בעיה של חוסר סנכרון בין הממיר לבין הטלויזיה כאשר צופים דרך חיבור ה- HDMI.
לדבריהם המעבד הפנימי של ה- COMPONENT ושל ה- HDMI הוא אותו מעבד לעניין התמונה (לא לעניין הסאונד אשר, כידוע, מגיע בכבל אחד יחד עם אות הוידאו ב- HDMI), ומאחר ואין בעיה כאשר צופים דרך חיבור ה- COMPONENT הם בוודאות יכולים להגיד שהתקלה בממירים.
אני נוטה להאמין להם משום שברור שלניופאן עשוי להיות אינטרס בכך שמכשירים יגיעו למעבדה שלהם תוך תשלום ניכר - במיוחד לאחר תקופת האחריות...
אגב - לדבריהם אין שום הבדל באיכות צפיה בין HDMI לבין COMPONENT, למרות שלמיטב הבנתי ה HDMI הוא דיגיטאלי לחלוטין וה- COMPONENT הוא אנלוגי. אני טועה?
- oferlaor
- מנהל

איכות התמונה צריכה להיות זהה או לפחות דומה מאוד בקומפוננט.
כאמור, נושא התקלה הזו מתרחש לא רק במסכי טושיבה (יש דיווחים רבים על בעיות גם עם מסכי SHARP ממודלים מסויימים). זו בעיית תוכנה בהצפנה של הממיר.
עדיין לא קיבלנו תשובה לפנייה שלנו ליס בנוגע לנושא הזה.
כאמור, נושא התקלה הזו מתרחש לא רק במסכי טושיבה (יש דיווחים רבים על בעיות גם עם מסכי SHARP ממודלים מסויימים). זו בעיית תוכנה בהצפנה של הממיר.
עדיין לא קיבלנו תשובה לפנייה שלנו ליס בנוגע לנושא הזה.
- oferlaor
- מנהל

חדשות!
התחלתי להתכתב עם YES ועם ניופאן בקשר לצפיה בהיי דפינישן - ובעיקר הבעיות בתצפיה.
אז ככה: יס מודים שאני לא היחיד שסובל מבעיות בצפיה.
לטענתם, המכשיר שלי - טושיבה LCD מדגם 37LW48 הוא מכשיר מיושן שאינו תומך ב- HDCP ומכאן הבעיות.
ניופאן כמובן מכחישים.
יס טוענים שכך נאמר להם מהתמיכה של ניופאן, ושוב - ניופאן מכחישים.
חיברתי את הרסיבר שלי - Denon AVR2308 למסך באמצעות HDMI ןכן באמצעות COMPONENT.
כשאני צופה ב DVD המחובר לרסיבר ב- COMPONENT אין שום בעיה. על מנת להסיר ספק: אין שום בעייה למרות שבמסך עצמו אני בוחר צפיה דרך HDMI - הרסיבר יודע לעשות Upscale. הבעייה הינה רק כשאני בוחר בצפיה דרך HDMI וכאשר האות מגיע מהממיר HD של יס.
כאשר אני בוחר בצפיה דרך ה- COPMONENT אין שום בעיה.
כמו כן, מדי פעם מופיעה שקופית "הגנת העתקה נכשלה" ואז אני חייב לנתק את הממיר מהחשמל לדקה....
בקיצור - נראה לי שליס יש בעיות רציניות עם הממירים שלהם ככל שמדובר בחיבור HDMI.
יצויין כאן השירות המעולה של ניופאן. למרות שהמכשיר שלי כבר מזמן אינו בטווח האחריות, הם הודיעו לי היום שישלחו אלי, על חשבונם כמובן, טכנאי שלהם עם DVD HD ויחברו אותו ישירות לטלויזיה עם HDMI על מנת להסיר ספק שהבעייה אינה בטלויזיה.
למנהלי האתר: אשמח לדעת כמה אנשים עוד התלוננו על הבעייה, אילו מסכים (דגמים) וכו'.
נראה לי שאסור לוותר בעניין זה.
נ.ב. - אשמח כמובן להעלות לאתר את המכתבים שלי ליס והתגובות אם זה ניתן.
שאול
התחלתי להתכתב עם YES ועם ניופאן בקשר לצפיה בהיי דפינישן - ובעיקר הבעיות בתצפיה.
אז ככה: יס מודים שאני לא היחיד שסובל מבעיות בצפיה.
לטענתם, המכשיר שלי - טושיבה LCD מדגם 37LW48 הוא מכשיר מיושן שאינו תומך ב- HDCP ומכאן הבעיות.
ניופאן כמובן מכחישים.
יס טוענים שכך נאמר להם מהתמיכה של ניופאן, ושוב - ניופאן מכחישים.
חיברתי את הרסיבר שלי - Denon AVR2308 למסך באמצעות HDMI ןכן באמצעות COMPONENT.
כשאני צופה ב DVD המחובר לרסיבר ב- COMPONENT אין שום בעיה. על מנת להסיר ספק: אין שום בעייה למרות שבמסך עצמו אני בוחר צפיה דרך HDMI - הרסיבר יודע לעשות Upscale. הבעייה הינה רק כשאני בוחר בצפיה דרך HDMI וכאשר האות מגיע מהממיר HD של יס.
כאשר אני בוחר בצפיה דרך ה- COPMONENT אין שום בעיה.
כמו כן, מדי פעם מופיעה שקופית "הגנת העתקה נכשלה" ואז אני חייב לנתק את הממיר מהחשמל לדקה....
בקיצור - נראה לי שליס יש בעיות רציניות עם הממירים שלהם ככל שמדובר בחיבור HDMI.
יצויין כאן השירות המעולה של ניופאן. למרות שהמכשיר שלי כבר מזמן אינו בטווח האחריות, הם הודיעו לי היום שישלחו אלי, על חשבונם כמובן, טכנאי שלהם עם DVD HD ויחברו אותו ישירות לטלויזיה עם HDMI על מנת להסיר ספק שהבעייה אינה בטלויזיה.
למנהלי האתר: אשמח לדעת כמה אנשים עוד התלוננו על הבעייה, אילו מסכים (דגמים) וכו'.
נראה לי שאסור לוותר בעניין זה.
נ.ב. - אשמח כמובן להעלות לאתר את המכתבים שלי ליס והתגובות אם זה ניתן.
שאול
- oferlaor
- מנהל

הגנת העתקה נכשלה = HDCP
ידוע שיש בעיות עם מנגנון ה-HDCP בממירים של יס.
הם לא ממש מעדכנים לגבי הסטטוס של זה מבחינת נושא פיתוח התוכנה, אבל מהתרשמות שלי זה גבוה מאוד ברשימת הנושאים שהם צריכים לטפל בהם.
אני חייב לומר שאני כבר שנים מדווח על תקלות בנושא HDCP בתאימות מול מכשירים שונים, זה איננו המכשיר הראשון והאחרון שעושה בעיות מול מסכים שונים. הבעיה היא פשוט תקן גרוע במיוחד שקוראים לו HDMI...
ידוע שיש בעיות עם מנגנון ה-HDCP בממירים של יס.
הם לא ממש מעדכנים לגבי הסטטוס של זה מבחינת נושא פיתוח התוכנה, אבל מהתרשמות שלי זה גבוה מאוד ברשימת הנושאים שהם צריכים לטפל בהם.
אני חייב לומר שאני כבר שנים מדווח על תקלות בנושא HDCP בתאימות מול מכשירים שונים, זה איננו המכשיר הראשון והאחרון שעושה בעיות מול מסכים שונים. הבעיה היא פשוט תקן גרוע במיוחד שקוראים לו HDMI...
בעיית הHDCP עם הממירים של יס ידועה מאז שהממירים יצאו לשוק.
ככה זה עם כל דבר חדש, הראשונים תמיד שפני נסיונות...
בגדול שידורי HD דרך ממירי יס הם ב 1080i , וחיבור קומפוננט יעבוד מצוין.
מהנסיון שלי, עדיף להתאים את החיבור לאיכות התוכן.
ככה זה עם כל דבר חדש, הראשונים תמיד שפני נסיונות...
בגדול שידורי HD דרך ממירי יס הם ב 1080i , וחיבור קומפוננט יעבוד מצוין.
מהנסיון שלי, עדיף להתאים את החיבור לאיכות התוכן.
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי