שיפור באיכות?
שלום
כרגע אני עם מגבר CAMBRIDGE 340ASE שמחובר למחשב לכרטיס קול ON BOARD.
יש על המחשב מוסיקה גם בפורמט MP3 וגם ב FLAC.
לא רוצה לקנות CDP יעודי בגלל עניין של נוחות בשמיעה דרך המחשב.
עכשיו השאלה, במידה ואני יחליף לכרטיס קול טוב האם אני ישמע שיפור באיכות?
אם כן איזה כרטיס מומלץ? אני שמעתי דברים טובים על הכרטיס EMU 1212
אני רוצה איכות כמה שיותר טובה בסטריאו, לא איכפת לי מהקלטות ויהיה נחמד אם הכרטיס מסוגל לתמוך גם בסראונד שאני מתכנן לעתיד.
תודה.
כרגע אני עם מגבר CAMBRIDGE 340ASE שמחובר למחשב לכרטיס קול ON BOARD.
יש על המחשב מוסיקה גם בפורמט MP3 וגם ב FLAC.
לא רוצה לקנות CDP יעודי בגלל עניין של נוחות בשמיעה דרך המחשב.
עכשיו השאלה, במידה ואני יחליף לכרטיס קול טוב האם אני ישמע שיפור באיכות?
אם כן איזה כרטיס מומלץ? אני שמעתי דברים טובים על הכרטיס EMU 1212
אני רוצה איכות כמה שיותר טובה בסטריאו, לא איכפת לי מהקלטות ויהיה נחמד אם הכרטיס מסוגל לתמוך גם בסראונד שאני מתכנן לעתיד.
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
liran1 כתב:אבל בשימוש בסטרימר אתה מאבד את כל הנוחות בניגון מהמחשב. לכן לדעתי עדיף כרטיס קול טוב כגון זה של אסוס, או DAC....
[left]
You can connect the SB3 directly to the PC and there is SW to control it as well as a remote so you don't lose any conveniance if you use it that way.
Wireless is a bit more work but the upside is that the PC does not have to be in the same room as your hifi - that is a big upside[/left]
הפתרון שהצעת טוב, זה אכן נכון שאתה יכול לנגן מחדר אחר, אבל מה שרשמתי נותר בעינו - אני לדוגמא מנגן רק מהווינאמפ, אחרי שלומדים אותו קצת, זה נוח מאוד, ולא תהיה אפשרות כזאת דרך סטרימר.Steve כתב:liran1 כתב:אבל בשימוש בסטרימר אתה מאבד את כל הנוחות בניגון מהמחשב. לכן לדעתי עדיף כרטיס קול טוב כגון זה של אסוס, או DAC....
[left]
You can connect the SB3 directly to the PC and there is SW to control it as well as a remote so you don't lose any conveniance if you use it that way.
Wireless is a bit more work but the upside is that the PC does not have to be in the same room as your hifi - that is a big upside[/left]...
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
לירן בסאונד מרוויחים מפה ומפסידים משם.
רוצה איכות טובה יותר? תשתמש בתוכנה של הסטרימר. לא? סבבה תמשיך בוינאמפ.
לאדם.
אם תמשיך לשמוע MP3 לא יעזור כלום האיכות לא תהיה טובה. אם תשמע רק FLAC וכאלו שמוקדדים באיכות גבוהה ולא מקומפרסים מדיי כרטיס איכותי הוא פתרון לא רע בכלל.
רוצה איכות טובה יותר? תשתמש בתוכנה של הסטרימר. לא? סבבה תמשיך בוינאמפ.
לאדם.
אם תמשיך לשמוע MP3 לא יעזור כלום האיכות לא תהיה טובה. אם תשמע רק FLAC וכאלו שמוקדדים באיכות גבוהה ולא מקומפרסים מדיי כרטיס איכותי הוא פתרון לא רע בכלל.
לסקוויז בוקס יש הרבה מאוד פלאגאינים שונים ..
אני בטוח שיש גם פלאגין או דרך לאפשר לסקוויז בוקס לעבוד ביחד עם הWINAMP .
בעבר משתמש בשם אנטולי השווה את הSB3 לEMU 1212 שהיה ברשותו זמן רב ולדעתו מבחינת סטראו הינם באותה הרמה.
לחבר אחר בפורום היה את הESI JULI והוא החליף אותו בסקוויזבוקס בגלל הרצון להשתדרג ללפטופ ולדעתו הם ברמה מקבילה עם הבדלים מינוריים.
הSB3 הוא הרבה מעבר לDAC חוץ מהעובדה שהוא מכשיר מעוצב ויפה.
אני בטוח שיש גם פלאגין או דרך לאפשר לסקוויז בוקס לעבוד ביחד עם הWINAMP .
בעבר משתמש בשם אנטולי השווה את הSB3 לEMU 1212 שהיה ברשותו זמן רב ולדעתו מבחינת סטראו הינם באותה הרמה.
לחבר אחר בפורום היה את הESI JULI והוא החליף אותו בסקוויזבוקס בגלל הרצון להשתדרג ללפטופ ולדעתו הם ברמה מקבילה עם הבדלים מינוריים.
הSB3 הוא הרבה מעבר לDAC חוץ מהעובדה שהוא מכשיר מעוצב ויפה.
Leave the art to the artists who make the music
These loudspeakers are about science
These loudspeakers are about science