התחדשתי בLCD פיליפס 42 7762 קבלו ביקורת על הטלויזיה החדשה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
nivt פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם
לאחר חיפושים אחר הטלויזיה הבאה שלי - לאחר רכישת 32WD1E לחדר שינה
התרכזתי במציאת טלויזיה לסלון. בקיצור היו לי כמה מעומדות T3500 של סוני . V3000
גם של סוני. ודגם הטושיבה X3500 של טושיבה.
לאחר בדיקה ארוכה הגעתי למסקנה ברורה שהטכנולוגיה של פיליפס היא המובילה היום בתחום הטלויזיות של LCD ולכן החלטתי לרכוש את ה7762 של פיליפס שהיא FHD עם הטכנולגיות של פיקסל פלוס 2. הטלויזיה נקנתה בשקם אלקטריק במחיר של 12000 אלף המחיר שרשום עליה בתג הוא 14000 אלף והיא מופיעה במבצע של שקם אלקטריק שמי שרוכש אותה מקבל מערכת של פיליפס מתנה. לטלויזיה יש קונטרסט של 12000 אלף תמיכה ב24P ועוד דברים רבים וטובים. אפשר למצוא בלינק המתואר כאן
http://www.consumer.philips.com/consume ... FL7762D-12

נעבור לביקורת :

שידורי טלויזיה רגילים - רואים מצוין ובחדות בלתי מתפשרת את ערוצים [ ערוצי הסרטים של YES וערוץ 2 וערוצים 1 ו 10
דוד שלי שראה את התוכנית הישרדות חשב שהוא בתוך IMAX שבאילת
כמובן שלכמו לכל הLCD האחרות לא רואים שידורי כדורגל כמו שתיארתי לעצמי אבל אני חייב לציין שאני יושב2 וחצי מטר מהטלויזיה ככה שזה די משפיע. כמו כן יש לי ממיר די מעפן של יס
ושלקחתי את ממיר הMAX של יס משכן שלי היה שיפור של 20 אחוז בתמונה והיה אפשר לראות כדורגל וערוצים אחרים הרבה יותר טוב מאשר בממיר המעפן שיש לי .
סהכ לא היו לי ציפיות גדולות בנוגע לשידורי טלויזיה בגודל 42 אינץ ככה שאני די מרוצה מהאיכות . בדגמים האחרים של סוני שבדקתי ראו טלויזיה ממש מפוקסל לעומת פיליפס
ציון 8
2] מקורות HD XBOX 360 + SONY PS3 - משחקים - טוב אין הרבה מה להגיד פשוט חוויה לעיינים מי שמתלבט בין שתי הקונסלות אני יכול להגיד לו שנכון להיום האקס בוקס לוקח את הPS3 בסיבוב שיחקתי 2 משחקים על 2 הקונסלות בעוד שלסוני היו באגים של תקיעות [ עוד יש לבן דוד שלי שלהשאיל אותו 2 דיסקים מקורים היו לו כמה באגים.
באקס בוקס המשחקים רצו חלק ובגרפיקה שנכון להיום יותר חלקה ונעימה לעין מהסוני
שעוד היה מחובר בHDMI
ציון 9 לאקס בוקס 7 לסוני
מקור BLUE RAY - הסרט קאזינו רואיל - על PS3 - מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים
אין מילים אם שווה ויש יתרון לPS3 על האקס בוקס זה היתרון של הבלו ריי . פשוט חוייה מאללללללללפת
ציון - 11
מקור DVD - אני אציין שיש לי DVD של PIONEER D400
האמת שציפיתי לראות יותר חד ונקי במקור הDVD .
בשארפ ה32 אינץ שיש לי בחדר שינה ראו יותר טוב .
אציין שאני מחובר בHDMI
והDVD מקונפג על ההגדרות הכי טובות שאפשר
ציון 7
לסיכום אני אציין - שאני די מרוצה וממליץ בחום למי שמחפש טלויזיה 42 אינץ שעונה על מרבית הצרכים.

ציון סופי לטלויזיה - 8.5

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”