עזרה בבחירת מקרן
-
liran88
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום לכולם.
אני מתכוון לשדרג את המקרן הישן ולייבא מארה"ב מקרן חדש, כרגע אני מתלבט בין הדגמים הבאים:
1. (Epson Pro Cinema 1080 UB (TW2000
2. Panasonic PT-AE2000U Projector
3. Mitsubishi HC6000 Projector
קראתי את השירשור על ה- epson ואני די בכיוון שלו, אבל הבנתי שצריך להביא משהו מומחה בכדי שיכייל אותו ונראה לי קצת מסובך ומיותר כספית (דרך אגב כמה בערך עולה "כיול מומחה"?) בארה"ב יש מבצע שלאחר הקניה שלו מגיע אדם מומחה לכייל אותו, משהו יודע אם יכולים לקבל את השירות הזה בארץ (מהיבואן הרשמי של אפסון)?
כמו כן האם יש חשיבות לכך שהאפסון הינו 1080p_60, 1080p_24 ולא 1080p_60, 1080p_50, האם זה אומר שלא יראו שידורים מהארץ?
בלי שום קשר למחיר, איזה מקרן אתם ממליצים.
אם אני רואה 40% יס, 40% דיוידי (20%) סרטים שמוריד באיכויות שונות (כרגע מעט מאוד HD ), המסך יהיה בסביבות "75 (מתכוון להזמין צבע מ- GOO SYSTEM ), מרחק הצפיה יהיה בסביבות 4 מטר והחדר בעל אפשרות להחשכה די מלאה (למרות שרוצה לראות גם באור נמוך - כרגע יש לי אופטומה 77 ואני צריך לכבות את האור בכדי לראות מצויין)
דיוידי - OPPO971
הבנתי שלLCD עדיף את ה - OPPO981HD ונראה לי שאביא גם אתו
תודה לכולם
אני מתכוון לשדרג את המקרן הישן ולייבא מארה"ב מקרן חדש, כרגע אני מתלבט בין הדגמים הבאים:
1. (Epson Pro Cinema 1080 UB (TW2000
2. Panasonic PT-AE2000U Projector
3. Mitsubishi HC6000 Projector
קראתי את השירשור על ה- epson ואני די בכיוון שלו, אבל הבנתי שצריך להביא משהו מומחה בכדי שיכייל אותו ונראה לי קצת מסובך ומיותר כספית (דרך אגב כמה בערך עולה "כיול מומחה"?) בארה"ב יש מבצע שלאחר הקניה שלו מגיע אדם מומחה לכייל אותו, משהו יודע אם יכולים לקבל את השירות הזה בארץ (מהיבואן הרשמי של אפסון)?
כמו כן האם יש חשיבות לכך שהאפסון הינו 1080p_60, 1080p_24 ולא 1080p_60, 1080p_50, האם זה אומר שלא יראו שידורים מהארץ?
בלי שום קשר למחיר, איזה מקרן אתם ממליצים.
אם אני רואה 40% יס, 40% דיוידי (20%) סרטים שמוריד באיכויות שונות (כרגע מעט מאוד HD ), המסך יהיה בסביבות "75 (מתכוון להזמין צבע מ- GOO SYSTEM ), מרחק הצפיה יהיה בסביבות 4 מטר והחדר בעל אפשרות להחשכה די מלאה (למרות שרוצה לראות גם באור נמוך - כרגע יש לי אופטומה 77 ואני צריך לכבות את האור בכדי לראות מצויין)
דיוידי - OPPO971
הבנתי שלLCD עדיף את ה - OPPO981HD ונראה לי שאביא גם אתו
תודה לכולם
"75 אלכסוני ?! למרחק צפיה של 4 מ' ?
אני מסופק אים תראה הבדל בין 1080 , ל 720 .
בלי שום קשר למחיר , תשקול את ה Panasonic PT-AX200U , עים עוצמת הארה גבוה יותר, הרבה יותר זול ,ובמרחק הזה יתן תוצאה לא פחות טובה, ובכל המבחנים שבוצעו לו ללא כיולים , נתן תוצאה מעולה ,
אני מסופק אים תראה הבדל בין 1080 , ל 720 .
בלי שום קשר למחיר , תשקול את ה Panasonic PT-AX200U , עים עוצמת הארה גבוה יותר, הרבה יותר זול ,ובמרחק הזה יתן תוצאה לא פחות טובה, ובכל המבחנים שבוצעו לו ללא כיולים , נתן תוצאה מעולה ,
-
liran88
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
תודה על התגובה המהירה.
שכחתי לציין כי אני מתכוון לחבר את המקרן למחשב (אם זה בכלל קשור לשיקול), חוץ מזה הבנתי שאין חשיבות בין 720P ל- 1080P למרחק וגודל המסך שציינתי.
אני מחפש מקרן שיהיה ברמה יותר גבוהה מהאופטומה שיש לי (אופטומה 77), שאני מאוד מרוצה ממנו, ורואה תמונה מצויינת לטעמי. יש לי אפשרות לקנות מקרן עד עלות 3500$ בחו"ל (ידוע שאם המכס והמס זה יעלה יותר). לכן אני רוצה לדעת איזה מבין המקרנים שציינתי יתן לי תמונה יותר טובה מהמקרן שלי ,ברמה ששווה להשתדרג.
כמו כן אם אני כבר קונה חדש ,אני מעוניין לקנות 1080P ולא עוד 720P (כמו שכבר יש לי).
מה לגבי השאלה של ה- 25_1080.
תודה
שכחתי לציין כי אני מתכוון לחבר את המקרן למחשב (אם זה בכלל קשור לשיקול), חוץ מזה הבנתי שאין חשיבות בין 720P ל- 1080P למרחק וגודל המסך שציינתי.
אני מחפש מקרן שיהיה ברמה יותר גבוהה מהאופטומה שיש לי (אופטומה 77), שאני מאוד מרוצה ממנו, ורואה תמונה מצויינת לטעמי. יש לי אפשרות לקנות מקרן עד עלות 3500$ בחו"ל (ידוע שאם המכס והמס זה יעלה יותר). לכן אני רוצה לדעת איזה מבין המקרנים שציינתי יתן לי תמונה יותר טובה מהמקרן שלי ,ברמה ששווה להשתדרג.
כמו כן אם אני כבר קונה חדש ,אני מעוניין לקנות 1080P ולא עוד 720P (כמו שכבר יש לי).
מה לגבי השאלה של ה- 25_1080.
תודה
אני רואה בפנסוניק AE-2000 עם DVD ורואים מדהים,אני לא ציפיתי לתמונה כזאת איכותית ממקור DVD, היייתי בטוח שאחרי שהמקרן יותקן בבית אני אראה פחות טוב ממה שראיתי בחנות בחדר חשוך (מיצובישי 3100/1100) אך להפתעתי אני רואה אפילו טוב יותר, נראה לי שהמעבד בפנסוניק מעולה.
אין יתרון למקרן FHD במקורות SD.אזרה כתב:האם למקרני ה1080 האלו ,יש יתרון משמעותי על מקרני LCD720 לגביי מקורות SD?
אחרי הכל, עד שנוכל לקבל את כל התכנים הקולנועיים בHD, יעברו עוד כמה שנים. ועוד מוקדם לזרוק את הDVD....
אבל כבר היום אתה יכול לקבל כל סרט שתרצה ב HD לא צריך לחכות שנים כל סרט
שיוצא היום ב DVD קיים גם בHD .
יש לך איזה לינק לרשימה של כל הסרטים שיוצאים בHD?
איכשהו קשה לי להאמין שהספיקו /רוצים להעביר את הכל לHD , כי אפילו לגביי DVD הם בקושי מסיימים את העבודה. ואני אפילו עוד לא מזכיר את נושא התרגום .
אני מאוד אשמח לדעת שאני טועה.
איכשהו קשה לי להאמין שהספיקו /רוצים להעביר את הכל לHD , כי אפילו לגביי DVD הם בקושי מסיימים את העבודה. ואני אפילו עוד לא מזכיר את נושא התרגום .
אני מאוד אשמח לדעת שאני טועה.
טוב אז אתה טועהאזרה כתב:יש לך איזה לינק לרשימה של כל הסרטים שיוצאים בHD?
אני מאוד אשמח לדעת שאני טועה....
לגבי תרגום אין בעיה, יש את אתרי התרגום שכולם מכירים.
סרטים ב HD כנס ל
www.giganews.com
יש שם הכל
לא סתם אמרתי הכל, יש שם מבחר עצום של סרטים ב 720P וגם ב 1080Pאזרה כתב:תודה על הקישור אבל ,לא ראיתי שם רשימת סרטים בכלל.
המילה "הכל" היא מאוד מחייבת....
אם זה מעניין אותך יש חנות ברמת השרון שמתמחה בתכנים של HD
אני רכשתי שם סטרימר מסוג TVIX ויש לי מאות סרטים .
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
האם ערכת השוואה בין ה1100/3100 והפנסוניק 200 ?yarino כתב:אני רואה בפנסוניק AE-2000 עם DVD ורואים מדהים,אני לא ציפיתי לתמונה כזאת איכותית ממקור DVD, היייתי בטוח שאחרי שהמקרן יותקן בבית אני אראה פחות טוב ממה שראיתי בחנות בחדר חשוך (מיצובישי 3100/1100) אך להפתעתי אני רואה אפילו טוב יותר, נראה לי שהמעבד בפנסוניק מעולה....
תודה!
לא יצא לי לראות את ה 200 אך לפי מה שהבנתי ה 1100/3100 הם מקרנים טובים יותר בקונטרסט, אם אני הייתי צריך לבחור מקרן הייתי בהחלט בוחר במיצובישי למרות שהם DLP .
אני מאוד שלם עם החלטתי ללכת על מקרן LCD ולא DLP למרות שאני לא רגיש ל DLP , אבל לאחר שראיתי סרט שלם הרגשתי קצת עייפות .
אני מאוד שלם עם החלטתי ללכת על מקרן LCD ולא DLP למרות שאני לא רגיש ל DLP , אבל לאחר שראיתי סרט שלם הרגשתי קצת עייפות .