בעיה עם win xp ו-hitachi ld9000
מחובר דרך RGB ויש לא מעט ניסיון בהתקנה
התקנתי כמה עשרות פעמים חלנות, אבל זאת הפעם הראשונה שאני עושה את זה עם מסך טלוויזיה LCD ולא מסך מחשב ייעודי.
החיבור הוא RGB כאמור. אין בעיה לראות את הBIOS אבל זה לא נראה לי יעזור, הבעיה היא בהגדרות רזולוציה כאשר מסך ההגדרות ( הכנסת סיריאל,קביעת איזורים וכו' בפעם הראשונה ) עולה.
את איתחול של המחשב רואים וברגע שWIN עולה על מנת שאגדיר מתקבלת ההודעה על הLCD.
במחשב אחד השאלתי מסך מחבר והסתדרתי ( ברגע שחובר למסך מחשב ראו כמו שצריך ), יש לי עוד מחשב לפרמט ואני עדין זקוק לפתרון בנושא.
החיבור הוא RGB כאמור. אין בעיה לראות את הBIOS אבל זה לא נראה לי יעזור, הבעיה היא בהגדרות רזולוציה כאשר מסך ההגדרות ( הכנסת סיריאל,קביעת איזורים וכו' בפעם הראשונה ) עולה.
את איתחול של המחשב רואים וברגע שWIN עולה על מנת שאגדיר מתקבלת ההודעה על הLCD.
במחשב אחד השאלתי מסך מחבר והסתדרתי ( ברגע שחובר למסך מחשב ראו כמו שצריך ), יש לי עוד מחשב לפרמט ואני עדין זקוק לפתרון בנושא.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ברגע שהממשק הגראפי עולה הוא עובר כנראה לרזולוציה שאינה נתמכת במסך ה LCD. לדעתי עדיף לך לבצע את ההתקנה עם מסך מחשב רגיל ולשנות את הגדרות התצוגה אחרי שסיימת את ההתקנה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
מעצבן משהו...
נראה לי די טיפשי מצד Hitachi לא לחשוב על כזה דבר...
נראה לי שיש לא מעט אנשים שמשתמשים בLCD הזה כמסך מחשב ואי היכולת לפרמט מחשב בעזרת המסך זה חיסרון רציני מאוד!
נראה לי שיש לא מעט אנשים שמשתמשים בLCD הזה כמסך מחשב ואי היכולת לפרמט מחשב בעזרת המסך זה חיסרון רציני מאוד!
Re: מעצבן משהו...
תקרא שוב את ההודעה שלי - אמרתי שהמסך עובד כמו שצריך ואפשר גם לפרמט איתו ולעשות מה שרוצים כי הוא יודע להציג תמונה של הBIOS...NamNam כתב:נראה לי די טיפשי מצד Hitachi לא לחשוב על כזה דבר...
נראה לי שיש לא מעט אנשים שמשתמשים בLCD הזה כמסך מחשב ואי היכולת לפרמט מחשב בעזרת המסך זה חיסרון רציני מאוד!...