מדבקות במדיות DVD גורמות לקפיצות?
שלום לכולם,
אני מחזיק ברשותי מספר סרטי DVD שנצרבו. לאחרונה נכנס לי "ג`וק" חדש והתחלתי להדפיס עטיפות לסרטים ומדבקות למדיות עצמן (הכל ,כמובן, לשמוש עצמי).
הבעיה שלי היא ,ששמתי לב שבחלק מנגני ה-DVD חלק מהסרטים התחילו לקפוץ. אני משער שהבעיה היא במשקל של המדייה שהשתנה בגלל המדבקה. האם זו באמת הסיבה ? ואם כן למה זה קורה רק בחלק מהמכשירים.
אני מחזיק ברשותי מספר סרטי DVD שנצרבו. לאחרונה נכנס לי "ג`וק" חדש והתחלתי להדפיס עטיפות לסרטים ומדבקות למדיות עצמן (הכל ,כמובן, לשמוש עצמי).
הבעיה שלי היא ,ששמתי לב שבחלק מנגני ה-DVD חלק מהסרטים התחילו לקפוץ. אני משער שהבעיה היא במשקל של המדייה שהשתנה בגלל המדבקה. האם זו באמת הסיבה ? ואם כן למה זה קורה רק בחלק מהמכשירים.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
נייר עם הדפסה מהזרקת דיו בצבע יכול לשקול מספיק לדעתי, חבר שלי שכל הזמן עושה את זה (וטוב!) בנה מתקן שה-CD יושב יציב והמדבקה בדיוק באמצע וכך זה יציב (יחסית) אני רושם עם טושים רק..מספיק טוב
.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
אני חייב להגיד ,עם כל הצניעות, שהמוצר הסופי שיוצא הוא כמעט זהה למקור עד כדי כך שאם הייתי רוצה (ואני לא...)הייתי יכול לעשות מזה גם כסף.
יכול להיות שאני פשוט צריך למצוא מדבקות יותר דקות כדי לפתור את הבעיונת הזו או פשוט להסתפק בטושים שלך doron_amedey (מה שמאד יהיה קשה לי...)
יכול להיות שאני פשוט צריך למצוא מדבקות יותר דקות כדי לפתור את הבעיונת הזו או פשוט להסתפק בטושים שלך doron_amedey (מה שמאד יהיה קשה לי...)
- דוחף_לויתן
- עוסק בתחום

- תגובות: 900
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש בעיה במדבקות האלה, הדבק שלהן מאיץ את פירוק הלכה שמכסה
את השכבה העליונה של הדיסק. מומלץ לא לשים מדבקות כלל.
><>
את השכבה העליונה של הדיסק. מומלץ לא לשים מדבקות כלל.
><>
נציג AQUA-AUDIO