ציוד vintage חדש ישן
-
adamshimon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 168
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
קיבלתי השבוע מתנה ציוד חדש ישן
הייתי שמח לקבל חוות דעת על על הציוד הנ"ל והסבר על חיבורים מסויימים.
ראשית: מגבר rotel ra-700 המגבר הינו כחדש ושמור היטב יש למישהו ניסיון? איתו ומהי איכות הסאונד שלו?
שנית: משהו ישן נושן בשם ZLILIT ELECTRONICS בעל שני חיבורים : tuner +phono
מורכב מקדם מגבר ומגבר האם מישהו מכיר את היצור הזה והאם מישהו יודע איך אני מחבר את את המגבר בעל היציאות השונות שבתמונה :
א. לרמקולים -האם אני מחבר אותו בעזרת בננות כמו שיש במגברים הרגילים?
ב. ישנם חיבורים בין הקדם מגבר למגבר והיציאות לTUNER ו PHONO שאני לא מכיר, ראיתי את זה אם אני לא טועה בקישור כלשהו באתר על המלצה לכבל מסויים אך איני מוצא זאת שוב. מצורף תמונת החיבורים
אח.... כמה שאני כבר רוצה להאזין להם....
הייתי שמח לקבל חוות דעת על על הציוד הנ"ל והסבר על חיבורים מסויימים.
ראשית: מגבר rotel ra-700 המגבר הינו כחדש ושמור היטב יש למישהו ניסיון? איתו ומהי איכות הסאונד שלו?
שנית: משהו ישן נושן בשם ZLILIT ELECTRONICS בעל שני חיבורים : tuner +phono
מורכב מקדם מגבר ומגבר האם מישהו מכיר את היצור הזה והאם מישהו יודע איך אני מחבר את את המגבר בעל היציאות השונות שבתמונה :
א. לרמקולים -האם אני מחבר אותו בעזרת בננות כמו שיש במגברים הרגילים?
ב. ישנם חיבורים בין הקדם מגבר למגבר והיציאות לTUNER ו PHONO שאני לא מכיר, ראיתי את זה אם אני לא טועה בקישור כלשהו באתר על המלצה לכבל מסויים אך איני מוצא זאת שוב. מצורף תמונת החיבורים
אח.... כמה שאני כבר רוצה להאזין להם....
-
- תמונה מאחור
-
- zlilit electronics מגבר+קדם מגבר
-
- rotel ra-700
-
adamshimon
- חבר פעיל מאוד

שני החיבורים הלא מובנים
למעלה באדום ושחור החיבורים לרמקולים ולמטה החיבורלקדם מגבר וכך גם ניראים כל החיבורים ליציאות השונות: tuner +phone
למעלה באדום ושחור החיבורים לרמקולים ולמטה החיבורלקדם מגבר וכך גם ניראים כל החיבורים ליציאות השונות: tuner +phone
-
adamshimon
- חבר פעיל מאוד

אתה מתכוון לסליידרים של האקולייזר כי הם דווקא עובדים בצורה חלקה ,המגבר נשמר בצורה לא רעה בכלל.
לגבי הzlilit לא שמעתי אותו אבל הוא עד כדי כך גרוע????
לגבי הzlilit לא שמעתי אותו אבל הוא עד כדי כך גרוע????
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
וואו איזה ענתיקה מגניבה
מעניין מה זו החברה הזוZLILIT
לא נתקלתי בחיים
מעניין מה זו החברה הזוZLILIT
לא נתקלתי בחיים
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
הצלילית זה כנראה משהו ישראלי עתיק (מהסגנון של דקדה), אם כי גם רני לא ראיתי כזה עד היום. אני מניח שלקדם מגבר (הקטן יותר) יש אפשרות לחבר פטיפון (PHONO) וטיונר, אם כי בתצלום האחורי נראים מס' חיבורים וסוויצ'ים שלא הצלחתי לפענח את טיבם. אם תוכל, צלם תמונה קרובה וברורה יותר של הפנל האחורי של קדם המגבר. כמו כן, מאיפה הוא מקבל חשמל? בפנל האחרוי של המגבר הגדול נראים 2 כבלים שיכולים להיות כבלי מתח, האם אחד מהם יוצא מהגדול אל הקטן (כלומר האם המגבר הראשי מספק כח לקדם? זה אפשרי בעיקרון). לגבי חיבורי הרמקולים, נסה לשלוח גם תמונה חדה יותר שלהם.
בעיקרון, חיבורי המכשירים TUNER+PHONO נראים לי כמו DIN, ואם זה אכן זה אז ניתן להשיג כבלים שממירים DIN ל-RCA (לא יותר מ-30 שקל להערכתי).
אבל אני במקומך לא הייתי מצפה לגדולות ונצורות, כי רוב הציוד הישראלי של הקיטים - אם לא כולו - היה מחריד באיכותו.
בעיקרון, חיבורי המכשירים TUNER+PHONO נראים לי כמו DIN, ואם זה אכן זה אז ניתן להשיג כבלים שממירים DIN ל-RCA (לא יותר מ-30 שקל להערכתי).
אבל אני במקומך לא הייתי מצפה לגדולות ונצורות, כי רוב הציוד הישראלי של הקיטים - אם לא כולו - היה מחריד באיכותו.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
מה שאתה צריך זה כבל כזה כמו בתמונה שהעלתי ששתי קצוותיו נראים ככה.
אתה מחבר אותו ליציאה בPRE ולכניסה במגבר הכח.
אגב בשביל לחבר לPRE אתה יכול לקנות בלי בעיה מחבר RCA ללמחבר 5 פינים יש בחנויות אלקטרוניקה כמו דקדה למשל.
מה שכן תבדוק טוב את המגבר על רמקולים שפחות אכפת לך. הרבה פעמים דברים כאלו לא תקינים ויש סיכוי לבום לא נעים מהרמקול.
את הרמקולים אתה מחבר עם בננות רגילות שאתה קונה בכל חנות אלקטרוניקה.
זה ללא ספק נראה כמו מגבר DIY .
אתה מחבר אותו ליציאה בPRE ולכניסה במגבר הכח.
אגב בשביל לחבר לPRE אתה יכול לקנות בלי בעיה מחבר RCA ללמחבר 5 פינים יש בחנויות אלקטרוניקה כמו דקדה למשל.
מה שכן תבדוק טוב את המגבר על רמקולים שפחות אכפת לך. הרבה פעמים דברים כאלו לא תקינים ויש סיכוי לבום לא נעים מהרמקול.
את הרמקולים אתה מחבר עם בננות רגילות שאתה קונה בכל חנות אלקטרוניקה.
זה ללא ספק נראה כמו מגבר DIY .
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
הרוטל שווה שמירה,כמו כל ציוד הוינטג' שלהם,שמאוד איכותי..משהו כמו הצלילית שלך עוד
לא ראיתי..חיבורי ה-DIN מעידים על הגיל שלו..תרביץ לו ניקוי,וחבר לו רמקולים זולים,כמו
שאורי ו' כתב,בשביל לבדוק אותו.וסחטיין על השם העברי המקורי-צלילית..עד היום האזנתי
למגברי קיטים כמו טלווקס והדקדה המפורסם,אבל כאמור-"צלילית" זה משהו חדש בשבילי.
לא ראיתי..חיבורי ה-DIN מעידים על הגיל שלו..תרביץ לו ניקוי,וחבר לו רמקולים זולים,כמו
שאורי ו' כתב,בשביל לבדוק אותו.וסחטיין על השם העברי המקורי-צלילית..עד היום האזנתי
למגברי קיטים כמו טלווקס והדקדה המפורסם,אבל כאמור-"צלילית" זה משהו חדש בשבילי.
- HADARDALLE
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- קיבל תודות: 0
היי שמי הדר ויש לי מגבר צלילית כזה אני אספן של סטראו אז בוא ואתן לך את חוות בדעת שלי . ראשית המגבר של רוטל שווה שמירה הוא איכותי ביותר והוא מבין החברות המובילות בשוק הסטריאו האיכותי מגברים כמו של רוטל לא תמצא בשום מקום. לגבי הצלילית אני אומר לך מניסיון הוא מתאים אך ורק ליופי הוא לא נשמע טוב והצליל שהוא מוציא גרוע מאוד הוא לא שווה שמירה כל כך אבל אולי אתה תואב אותו בכל אופן זהו באמת מגבר שהורכב כאן בארץ צלילית היא היתה חברה קטנה שהרכיבה קיטים ולא ניתן למצוא אותה היום החברה כבר פשטה רגל מכוון שהייתה עד כדי כך גרועה הרוטל שווה מאוד והצלילית לא כל כך מקווה שעזרתי
- HADARDALLE
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- קיבל תודות: 0
אם תיהיה מעוניין במכירתו של המגבר צלילית אנא צור עימי קשר תודה