בקורת רן לוי
לקרוא בקורות של רן לוי ברייטינג ,יכול לגרום לך להתקף לב,אם במקרה המוצר המבוקר הנו שלך.ואו לחפש הקרטון של המסך ולרוץ לכיוון החנות להחלפה ;החזרה.כמו לדוגמא מסך סוני שרכשתי דגםP3000 בגודל 40 אינטש שנקטל על ידו.כאשר שוחחתי איתו טלפונית,הוא אמר שהבקורת שלו על סוני היתה על דגם P3000 (גליון 438) אך על מסך 32 אינטש עם פאנל משתקף,ושלמיטב ידיעתו בדגם שלי הפאנל הוחלף ומיוצר בחברה בספרד,אך הוא לא בחן דגם זה וגם לא מתכוון.כמו כן בגליון האחרון(449)של רייטינג ציטוט"בעידן הHD המלא(נגני בלו ריי וHD, הורדת חומרי HD מהרשת ואפילו השידורים המחולקים של יס והוט )ההצדקה היחידה לקניית מסך HD READY היא צפיה מסיבית בשידורי טלוויזיה רגילים"סוף ציטוט.אומנם אני צופה בתדירות ממוצעת שידורי לווין ,אך האם הייתי צריך לפשוט הרגל ( והעור...)כדי לקנות FUL HD ?או להשקיע עוד כמה אלפי שקלים למסך סוני עם מעבד 100 HZ ?מישהוא מוכן להחזיר לי הצבע לפנים ?ולהכניס אותי לאיזו פרופורציה?? 
נערך לאחרונה על ידי ADICT ב 27/01/2008 8:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
אז כתב, אז מה?
רכשתי, לא מזמן, את ,KDL32P3000E SONY ומבסוט מאוד ממנה.
היא מותקנת בחדר שינה של הבית.
טוב לי? רואה טוב? נהנה?
מה איכפת לי מהביקורות.
אל תתן לביקורות להרוס לך את הנאה.
קנית תהיה מבסוט, ותהנה.
(בכל אופן, זאת הגישה שלי)
טוב לי? רואה טוב? נהנה?
מה איכפת לי מהביקורות.
קנית תהיה מבסוט, ותהנה.
(בכל אופן, זאת הגישה שלי)
שי תודה לך על העידוד.כנראה שדברים שרואים משם(כוידאופיל ואודיופיל)לא רואים מכאן ועדיף אולי שלא נראה.shayg כתב:אז כתב, אז מה?
טוב לי? רואה טוב? נהנה?
מה איכפת לי מהביקורות.
קנית תהיה מבסוט, ותהנה.
(בכל אופן, זאת הגישה שלי)...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
זו דעתו,ADICT כתב:לקרוא בקורות של רן לוי ברייטינג ,יכול לגרום לך להתקף לב,אם במקרה המוצר המבוקר הנו שלך.ואו לחפש הקרטון של המסך ולרוץ לכיוון החנות להחלפה ;החזרה.כמו לדוגמא מסך סוני שרכשתי דגםP3000 בגודל 40 אינטש שנקטל על ידו.כאשר שוחחתי איתו טלפונית,הוא אמר שהבקורת שלו על סוני היתה על דגם P3000 (גליון 438) אך על מסך 32 אינטש עם פאנל משתקף,ושלמיטב ידיעתו בדגם שלי הפאנל הוחלף ומיוצר בחברה בספרד,אך הוא לא בחן דגם זה וגם לא מתכוון.כמו כן בגליון האחרון(449)של רייטינג ציטוט"בעידן הHD המלא(נגני בלו ריי וHD, הורדת חומרי HD מהרשת ואפילו השידורים המחולקים של יס והוט )ההצדקה היחידה לקניית מסך HD READY היא צפיה מסיבית בשידורי טלוויזיה רגילים"סוף ציטוט.אומנם אני צופה בתדירות ממוצעת שידורי לווין ,אך האם הייתי צריך לפשוט הרגל ( והעור...)כדי לקנות FUL HD ?או להשקיע עוד כמה אלפי שקלים למסך סוני עם מעבד 100 HZ ?מישהוא מוכן להחזיר לי הצבע לפנים ?ולהכניס אותי לאיזו פרופורציה??...
אתה כצרכן נבון יכול וצריך להחליט אם היא מקובלת עליך או לא.
אל תשכח, עם כל הכבוד לרן לוי, הוא עובד בעיתון. וכאן אני לא מסכים עם זה :
יש עליו לחצים מפה ועד להודעה חדשה שלא אני ולא אתה יודעים מה מהותם.gameboy כתב:רן לוי ידוע כאחד שלא זורק חשבון לאף אחד...
קח את הביקורות שלו ( ושל אחרים ) בערבון מוגבל. בכלל, קח את כל מה שכתוב בעיתון ( בכל עיתון ) בערבון מוגבל..
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כל ביקורת תפקידה למצוא את הנקודות החלשות במוצר כלשהו.
לא מכיר מסך או בעצם מוצר כלשהו שהוא אידאלי.
תפקיד הביקורת היא להקצין ולמצוא את נקודות הכשל של המוצר.
זה לא אומר שמי שרוכש כל מוצר שיש היום בשוק צריך להחזירו מיד כאשר יוצאת ביקורת רעה עליו... כמו שאני לא חושש להיכנס לסרט שקיבל ביקורות רעות.
הביקורת צריכה לשמש בתור אבן בסיס לעזור לרוכש להבין מה נקודות הכשל ואז הוא יכול להשתמש בביקורת בכדי לבחור את אותו המסך או המוצר שהכשלים שלו פחות רלוונטים עבורו. בנוסף, הוא יכול לבחון בעצמו האם הכשלים שרן מצא או שאני מצאתי, למשל, באמת מטרידים אותו.
ב-SHOOTOUT של המקרנים שעשינו לאחרונה, מצאנו שמקרנים מסויימים תפקדו טוב יותר מאחרים. זה לא אומר, למשל, שמי שרכש את המקרנים שיצאו ב-SHOOTOUT פחות טוב, צריכים להחזיר אותו מיד. זה גם לא אומר שמי שרכש את כל אחד מהמקרנים לא יהנה ממנו...
לא מכיר מסך או בעצם מוצר כלשהו שהוא אידאלי.
תפקיד הביקורת היא להקצין ולמצוא את נקודות הכשל של המוצר.
זה לא אומר שמי שרוכש כל מוצר שיש היום בשוק צריך להחזירו מיד כאשר יוצאת ביקורת רעה עליו... כמו שאני לא חושש להיכנס לסרט שקיבל ביקורות רעות.
הביקורת צריכה לשמש בתור אבן בסיס לעזור לרוכש להבין מה נקודות הכשל ואז הוא יכול להשתמש בביקורת בכדי לבחור את אותו המסך או המוצר שהכשלים שלו פחות רלוונטים עבורו. בנוסף, הוא יכול לבחון בעצמו האם הכשלים שרן מצא או שאני מצאתי, למשל, באמת מטרידים אותו.
ב-SHOOTOUT של המקרנים שעשינו לאחרונה, מצאנו שמקרנים מסויימים תפקדו טוב יותר מאחרים. זה לא אומר, למשל, שמי שרכש את המקרנים שיצאו ב-SHOOTOUT פחות טוב, צריכים להחזיר אותו מיד. זה גם לא אומר שמי שרכש את כל אחד מהמקרנים לא יהנה ממנו...
וואי... לא מזמן היה פה דיון על זה שרן סקר את המסכים החדשים של טושיבה,ומישהו פה אמר [ואני מצטט] "מטושיבה C3500 בסך הכל הוא התרשם לטובה". הייתי די מבואס,כאילו הוא לא נפל,לא התלהב ולא כלום. פשוט התרשם לטובה. עכשיו,אחרי שראיתי מה כתוב פה..להיות המאושר בעולם? 
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
ADICT,
לא הייתי מתרגש.
גם אני הייתי רוצה שה 32P3000 שלי תהיה 100HZ ו- led backlight ו- מעבד וידאו חדיש ו...
על מנת להתקרב לשלמות צריך לשלם והרבה!
מה שחשוב זה שהיא תעמוד בציפיות שלך ולא של רן לוי.
לא הייתי מתרגש.
גם אני הייתי רוצה שה 32P3000 שלי תהיה 100HZ ו- led backlight ו- מעבד וידאו חדיש ו...
על מנת להתקרב לשלמות צריך לשלם והרבה!
מה שחשוב זה שהיא תעמוד בציפיות שלך ולא של רן לוי.
כל מילה שלכם פה חצובה בסלע,וכמו שעופר אמר הביקורת מעצם היותה ביקורת ,תפקידה למצוא כשלים ונקודות תורפה שלא בהכרח מעידות על המוצר כולו!(למרות שהיו ביקורות שלו שהזילו ריר על המוצר,אך לא תמיד זה המקרה.)ובאמת זה לא אומר שאני לא יכול להינות ממנו,(ההיפך הוא ההנכון)תודה לכולכם שהחזרתם לי בזמן התיאבון לאכול אצל חמתי!(היתה ניפגעת....)תודה על התמיכה ברגעים קשים....
- benny_1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 467
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
ביקורת הגדרה: על פי המילון:
1. בחינה ובדיקה
2. הערכה וניתוח של דברים מתוך נקודות ראות שונות
3. הערכה שלילית מתוך ראית חולשות ופגמים. (וראו אבן שושן ערך
ביקורת)

1. בחינה ובדיקה
2. הערכה וניתוח של דברים מתוך נקודות ראות שונות
3. הערכה שלילית מתוך ראית חולשות ופגמים. (וראו אבן שושן ערך
ביקורת)
תמיד תקנה פלזמה גדולה יותר מזו של השכן..
(ועדיף KURO)
(ועדיף KURO)
בתחום הזה בדיוק כמו בתחום המסעדות והמזון אין קונצנזוס ולא יהיה לעולם
מה שטוב לאחד לא טוב לשני
לא היה פה בפורום ולא יהיה קונצנזוס על שום מוצר טוב ככל שיהיה
רן לוי הוא אחד האנשים הישרים ביותר שאני מכיר והוא ערך לא מעט ביקורות
ההתמצאות שלו וזכרון הנתונים והציודים הקיימים הם כאינציקלופדיה
אין לו שום משוא פנים והוא כותב אך ורק את מה שהוא רואה ושומע ..
בקיצור -יש לרכוש לו הרבה כבוד
מה שטוב לאחד לא טוב לשני
לא היה פה בפורום ולא יהיה קונצנזוס על שום מוצר טוב ככל שיהיה
רן לוי הוא אחד האנשים הישרים ביותר שאני מכיר והוא ערך לא מעט ביקורות
ההתמצאות שלו וזכרון הנתונים והציודים הקיימים הם כאינציקלופדיה
אין לו שום משוא פנים והוא כותב אך ורק את מה שהוא רואה ושומע ..
בקיצור -יש לרכוש לו הרבה כבוד
052-4200610
ליאור,Lior_M כתב:זו דעתו,ADICT כתב:לקרוא בקורות של רן לוי ברייטינג ,יכול לגרום לך להתקף לב,אם במקרה המוצר המבוקר הנו שלך.ואו לחפש הקרטון של המסך ולרוץ לכיוון החנות להחלפה ;החזרה.כמו לדוגמא מסך סוני שרכשתי דגםP3000 בגודל 40 אינטש שנקטל על ידו.כאשר שוחחתי איתו טלפונית,הוא אמר שהבקורת שלו על סוני היתה על דגם P3000 (גליון 438) אך על מסך 32 אינטש עם פאנל משתקף,ושלמיטב ידיעתו בדגם שלי הפאנל הוחלף ומיוצר בחברה בספרד,אך הוא לא בחן דגם זה וגם לא מתכוון.כמו כן בגליון האחרון(449)של רייטינג ציטוט"בעידן הHD המלא(נגני בלו ריי וHD, הורדת חומרי HD מהרשת ואפילו השידורים המחולקים של יס והוט )ההצדקה היחידה לקניית מסך HD READY היא צפיה מסיבית בשידורי טלוויזיה רגילים"סוף ציטוט.אומנם אני צופה בתדירות ממוצעת שידורי לווין ,אך האם הייתי צריך לפשוט הרגל ( והעור...)כדי לקנות FUL HD ?או להשקיע עוד כמה אלפי שקלים למסך סוני עם מעבד 100 HZ ?מישהוא מוכן להחזיר לי הצבע לפנים ?ולהכניס אותי לאיזו פרופורציה??...
יש עליו לחצים מפה ועד להודעה חדשה שלא אני ולא אתה יודעים מה מהותם.gameboy כתב:רן לוי ידוע כאחד שלא זורק חשבון לאף אחד...
קח את הביקורות שלו ( ושל אחרים ) בערבון מוגבל. בכלל, קח את כל מה שכתוב בעיתון ( בכל עיתון ) בערבון מוגבל..
ליאור...
אתה לא מכיר את האיש.....
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
מבלי לקרוא את הביקרות בכלל, עצה לי לבחור המתרעם.
כמו שאמרו פה קודמי, אין זה משנה מי כותב מה, בסופו של יום,זה אתה שתחיה עם הבחירה שלך היות והיא נעשתה בשלמות,אני מניח, למה זה צריך לעניין אותך, שפלוני כזה או אחר מבקר אותה?
אהבת? זה מה שחשוב.
אל תשכח שישנם לא מעט אנשים בתעשייה שחשופים למידע וכמות מסכים עצומים,הרבה מעבר למה שאתה רגיל או תהיה חשוף בכל חייך, ולכן הם מסתכלים על העולם באספקלריה שונה לחלוטין מהצרכן המצוי.
בכל מקרה תתחדש ושתהיה שבת שלום.
כמו שאמרו פה קודמי, אין זה משנה מי כותב מה, בסופו של יום,זה אתה שתחיה עם הבחירה שלך היות והיא נעשתה בשלמות,אני מניח, למה זה צריך לעניין אותך, שפלוני כזה או אחר מבקר אותה?
אהבת? זה מה שחשוב.
אל תשכח שישנם לא מעט אנשים בתעשייה שחשופים למידע וכמות מסכים עצומים,הרבה מעבר למה שאתה רגיל או תהיה חשוף בכל חייך, ולכן הם מסתכלים על העולם באספקלריה שונה לחלוטין מהצרכן המצוי.
בכל מקרה תתחדש ושתהיה שבת שלום.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
1. אתה צודק אני לא מכיר את האיש אבל אין כזה דבר "לא דופק חשבון לאף אחד". בסוף צריך להתפרנס ממשהו. ואם לא דדפוק חשבון לאף אחד בסוף ידפוקו לך מהבנק בדלת אחרי שאיחרת בתשלומי המשכנתה..gameboy כתב:ליאור,Lior_M כתב:זו דעתו,ADICT כתב:לקרוא בקורות של רן לוי ברייטינג ,יכול לגרום לך להתקף לב,אם במקרה המוצר המבוקר הנו שלך.ואו לחפש הקרטון של המסך ולרוץ לכיוון החנות להחלפה ;החזרה.כמו לדוגמא מסך סוני שרכשתי דגםP3000 בגודל 40 אינטש שנקטל על ידו.כאשר שוחחתי איתו טלפונית,הוא אמר שהבקורת שלו על סוני היתה על דגם P3000 (גליון 438) אך על מסך 32 אינטש עם פאנל משתקף,ושלמיטב ידיעתו בדגם שלי הפאנל הוחלף ומיוצר בחברה בספרד,אך הוא לא בחן דגם זה וגם לא מתכוון.כמו כן בגליון האחרון(449)של רייטינג ציטוט"בעידן הHD המלא(נגני בלו ריי וHD, הורדת חומרי HD מהרשת ואפילו השידורים המחולקים של יס והוט )ההצדקה היחידה לקניית מסך HD READY היא צפיה מסיבית בשידורי טלוויזיה רגילים"סוף ציטוט.אומנם אני צופה בתדירות ממוצעת שידורי לווין ,אך האם הייתי צריך לפשוט הרגל ( והעור...)כדי לקנות FUL HD ?או להשקיע עוד כמה אלפי שקלים למסך סוני עם מעבד 100 HZ ?מישהוא מוכן להחזיר לי הצבע לפנים ?ולהכניס אותי לאיזו פרופורציה??...
ליאור...
אתה לא מכיר את האיש........
2. אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאף אחד לא אובייקטיבי ( בטח שלא עיתונאים .. ). אין כזה דבר. תמיד אתה ניגש לביקורת אם איזה רקע קודם. יתרה מכך, עצם זה שאתה בודק מוצר X ולא Y כבר הופך אותך ללא אובייקטיבי.
3. אין לי ספק שהאיש מומחה במקצועו. שלא תבין לא נכון, אני קורא את הביקורות שלו אבל מתיחס לדברים בפרופורציה המתאימה.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
1.לא אצל רן לוי.Lior_M כתב:1. אתה צודק אני לא מכיר את האיש אבל אין כזה דבר "לא דופק חשבון לאף אחד". בסוף צריך להתפרנס ממשהו. ואם לא דדפוק חשבון לאף אחד בסוף ידפוקו לך מהבנק בדלת אחרי שאיחרת בתשלומי המשכנתה..gameboy כתב:ליאור,Lior_M כתב:זו דעתו,ADICT כתב:לקרוא בקורות של רן לוי ברייטינג ,יכול לגרום לך להתקף לב,אם במקרה המוצר המבוקר הנו שלך.ואו לחפש הקרטון של המסך ולרוץ לכיוון החנות להחלפה ;החזרה.כמו לדוגמא מסך סוני שרכשתי דגםP3000 בגודל 40 אינטש שנקטל על ידו.כאשר שוחחתי איתו טלפונית,הוא אמר שהבקורת שלו על סוני היתה על דגם P3000 (גליון 438) אך על מסך 32 אינטש עם פאנל משתקף,ושלמיטב ידיעתו בדגם שלי הפאנל הוחלף ומיוצר בחברה בספרד,אך הוא לא בחן דגם זה וגם לא מתכוון.כמו כן בגליון האחרון(449)של רייטינג ציטוט"בעידן הHD המלא(נגני בלו ריי וHD, הורדת חומרי HD מהרשת ואפילו השידורים המחולקים של יס והוט )ההצדקה היחידה לקניית מסך HD READY היא צפיה מסיבית בשידורי טלוויזיה רגילים"סוף ציטוט.אומנם אני צופה בתדירות ממוצעת שידורי לווין ,אך האם הייתי צריך לפשוט הרגל ( והעור...)כדי לקנות FUL HD ?או להשקיע עוד כמה אלפי שקלים למסך סוני עם מעבד 100 HZ ?מישהוא מוכן להחזיר לי הצבע לפנים ?ולהכניס אותי לאיזו פרופורציה??...
ליאור...
אתה לא מכיר את האיש........
2. אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאף אחד לא אובייקטיבי ( בטח שלא עיתונאים .. ). אין כזה דבר. תמיד אתה ניגש לביקורת אם איזה רקע קודם. יתרה מכך, עצם זה שאתה בודק מוצר X ולא Y כבר הופך אותך ללא אובייקטיבי.
3. אין לי ספק שהאיש מומחה במקצועו. שלא תבין לא נכון, אני קורא את הביקורות שלו אבל מתיחס לדברים בפרופורציה המתאימה.
ליאור...
2.אתה טועה.
3.מסכים איתך,זו זכותך.
יכולתי להביא סיפור אישי מסמר שיער על מחיר כתיבה אובייקטיבית ועוקצת
על מוצרים של חברות שלרשותן עומדים משאבים ופאנל של עו"ד כבדים ...
אבל אני מעדיף להשאיר את הגועל הזה מאחורי.
אל דאגה, לא מדובר בכתיבה שלי כאן ורחוק שנות אור מהתחומים בהם עוסק אתר זה.
מספיק להביא פה את סיפורו האישי והמפורסם של עיתונאי רכב שלא מצא שום פלטפורמה
(עיתון) שיפרסם את דעתו הבלתי תלויה על רכבים פופולריים בארץ וכיום יש לו אתר פרטי
שאולי הוא המקור היחידי (לפחות בעברית) לקבל דעה נטולת השפעה חיצונית על כלי רכב.
קריאה נעימה
ושלא ישתמע שאני מטיל ספק באובייקטיביות של מישהו מהנפשות שהוזכרו כאן.
הכול תלוי בהשפעה האמיתית של הכתבות הללו ולמי כואב בכיס ועד כמה.
שאני כתבתי על מוצרים ספציפיים, שהסבירות שלהם לגרום למוות גבוהה,
זה כבר לא עניין של טעם אישי והמשמעות הכלכלית היא בד"כ קטלנית ליצרן/יבואן.
אבי.
על מוצרים של חברות שלרשותן עומדים משאבים ופאנל של עו"ד כבדים ...
אבל אני מעדיף להשאיר את הגועל הזה מאחורי.
אל דאגה, לא מדובר בכתיבה שלי כאן ורחוק שנות אור מהתחומים בהם עוסק אתר זה.
מספיק להביא פה את סיפורו האישי והמפורסם של עיתונאי רכב שלא מצא שום פלטפורמה
(עיתון) שיפרסם את דעתו הבלתי תלויה על רכבים פופולריים בארץ וכיום יש לו אתר פרטי
שאולי הוא המקור היחידי (לפחות בעברית) לקבל דעה נטולת השפעה חיצונית על כלי רכב.
קריאה נעימה
ושלא ישתמע שאני מטיל ספק באובייקטיביות של מישהו מהנפשות שהוזכרו כאן.
הכול תלוי בהשפעה האמיתית של הכתבות הללו ולמי כואב בכיס ועד כמה.
שאני כתבתי על מוצרים ספציפיים, שהסבירות שלהם לגרום למוות גבוהה,
זה כבר לא עניין של טעם אישי והמשמעות הכלכלית היא בד"כ קטלנית ליצרן/יבואן.
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon