הצצה ראשונה: ה-6500A בארץ!
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
תמונות ראשונות מהעולם הדיגיטלי של אחת היחידות הראשונות בעולם.
המכשיר עדיין לא למכירה (הוא רק בשלב BETA מוקדם).
בתקווה שהתוכנה שלו תגיע לבשלות בקרוב, ואז נעשה סקירה.
לראות ולקוות שזה יהיה בקרוב מאוד!
המכשיר עדיין לא למכירה (הוא רק בשלב BETA מוקדם).
בתקווה שהתוכנה שלו תגיע לבשלות בקרוב, ואז נעשה סקירה.
לראות ולקוות שזה יהיה בקרוב מאוד!
מחכים לסקירה
הגיע גם ל-Hi-Jack
http://www.mpcclub.com/modules.php?name ... le&sid=468
עדכונים:
http://www.mpcclub.com/modules.php?name ... sc&start=0
גם מ-avsforum:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=981889
הגיע גם ל-Hi-Jack
http://www.mpcclub.com/modules.php?name ... le&sid=468
עדכונים:
http://www.mpcclub.com/modules.php?name ... sc&start=0
גם מ-avsforum:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=981889
-
oferlaor
- מנהל

כרגע אני לא חושב שהמכשיר יציב מספיק בשביל סקירה.
אחרי הכל הוא מגיע עם גירסאת תוכנה מאוד מוקדמת.
לדעתי כדאי לחכות טיפה ולראות קודם מה הגירסא הראשונה הרשמית תכלול.
מניסיון העבר, המכשיר יתחיל מאוד דומה ל-4100, אפילו זהה ורק בשלב השני, אחרי שהוא יהיה עם FEATURESET דומה ל-4100, הם יתחילו לרוץ קדימה.
בינתיים כך הם פעלו בכל אחד מהמכשירים מהדורות הקודמים, כך שאין שום סיבה לחשוב שזה לא מה שיקרה כאן.
אחרי הכל הוא מגיע עם גירסאת תוכנה מאוד מוקדמת.
לדעתי כדאי לחכות טיפה ולראות קודם מה הגירסא הראשונה הרשמית תכלול.
מניסיון העבר, המכשיר יתחיל מאוד דומה ל-4100, אפילו זהה ורק בשלב השני, אחרי שהוא יהיה עם FEATURESET דומה ל-4100, הם יתחילו לרוץ קדימה.
בינתיים כך הם פעלו בכל אחד מהמכשירים מהדורות הקודמים, כך שאין שום סיבה לחשוב שזה לא מה שיקרה כאן.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
רגע,רגע......זה אומר שהוא מופץ?
מישהו יודע אם הגיע לדיגיטל קונקשן?(הזמנתי מהם)
אם כן...
אם כן...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
המכשיר עדיין לא הופץ בצורה רישמית למכירה. כל המפיצים הגדולים קיבלו יחידה בודדת להתרשמות בלבד.
חברת DViCO תהיה מוכנה בהפצת המכשירים למכירה בשאיפה בתחילת פברואר.
חברת DViCO תהיה מוכנה בהפצת המכשירים למכירה בשאיפה בתחילת פברואר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Hi-Jack ערך השוואה קצרצרה בין ה Popcorn Hour A-100 ל TViX 6500. הוא נותן את הקול שלו ל 6500 והנה הסיבות העקריות:
VFD, USB Slave וביצועים מרשימים ב SMB & NFS.
http://www.avsforum.com/avs-vb/showpost ... stcount=36
אגב, ניתן להריץ עברית על ה 6500 ללא המרה ל Sub/idx - אך יש צורך בהפיכה כלשהי של האותיות.
חבל שהמוצר לא הוצג עם UPnP, אני חושש כי תמיכה ב NFS & SMB בלבד יגבילו מאוד את יכולות המכשיר.
בנתיים השרשור ב AVS מתנהל על ידי העלאת קבצי Stress מצד החברים באתר והרצה שלהם על ידי TPeterson & Kei Clark (אגב, מישהו חוץ ממני מאזין ל Podcast שלה?). מה שחסר לי זה בדיקת Streaming של Blu-ray Rips. מסתבר ש TPeterson לא מוכן לבזבז Bandwidth על הנושא הזה
הם ציטטו איזה משפט מפורום ה Beta שלהם כי מישהו כן ניסה קבצים כאלה והם עבדו כשורה, אך מה שמעניין לדעת זה אם הם עובדים כשורה דרך הרשת.
VFD, USB Slave וביצועים מרשימים ב SMB & NFS.
http://www.avsforum.com/avs-vb/showpost ... stcount=36
אגב, ניתן להריץ עברית על ה 6500 ללא המרה ל Sub/idx - אך יש צורך בהפיכה כלשהי של האותיות.
חבל שהמוצר לא הוצג עם UPnP, אני חושש כי תמיכה ב NFS & SMB בלבד יגבילו מאוד את יכולות המכשיר.
בנתיים השרשור ב AVS מתנהל על ידי העלאת קבצי Stress מצד החברים באתר והרצה שלהם על ידי TPeterson & Kei Clark (אגב, מישהו חוץ ממני מאזין ל Podcast שלה?). מה שחסר לי זה בדיקת Streaming של Blu-ray Rips. מסתבר ש TPeterson לא מוכן לבזבז Bandwidth על הנושא הזה
הם ציטטו איזה משפט מפורום ה Beta שלהם כי מישהו כן ניסה קבצים כאלה והם עבדו כשורה, אך מה שמעניין לדעת זה אם הם עובדים כשורה דרך הרשת.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

dragonflyXXL,
לפני כמה זמן הורדתי את כל הפודקסטים מ AVRant.com (מצויין על מנת להעביר את הזמן בנסיעות בדרך לעבודה וגם ללמוד משהו
). היא התארחה באחד מהם, זה לא נראה כמו משהו על בסיס קבוע (למרות שעכשיו אני רואה שהצגתי זאת כך בהודעה הקודמת בטעות
).
לפני כמה זמן הורדתי את כל הפודקסטים מ AVRant.com (מצויין על מנת להעביר את הזמן בנסיעות בדרך לעבודה וגם ללמוד משהו
- reuven_br
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
הבוקר קיבלתי הודעה מדיגיטל קונקשיין שהמשלוח הראשון שתאריך ההפצה שלו 30/01/2008 יגיע בזמן,לפי מה שנקבע ויופץ בהקדם, כנראה שהם קיבלו כמות הזמנות גדולה מהצפוי, והם נערכים להפיצו מידית, נפתחה הרשמה למשלוח השני שיופץ לפי הנצפה באתר ב- 20/02/2008niko כתב:רגע,רגע......זה אומר שהוא מופץ?
אם כן......
מהי עלות המוצר בייבוא אישי עד פתח הבית (כולל מיסים,משלוח,ושאר ירקות)?reuven_br כתב:הבוקר קיבלתי הודעה מדיגיטל קונקשיין שהמשלוח הראשון שתאריך ההפצה שלו 30/01/2008 יגיע בזמן,לפי מה שנקבע ויופץ בהקדם, כנראה שהם קיבלו כמות הזמנות גדולה מהצפוי, והם נערכים להפיצו מידית, נפתחה הרשמה למשלוח השני שיופץ לפי הנצפה באתר ב- 20/02/2008niko כתב:רגע,רגע......זה אומר שהוא מופץ?
אם כן.........
- reuven_br
- חבר פעיל מאוד

כשה יגיע ותהיה לי חשבונית אוכל לומר לך,gameboy כתב:מהי עלות המוצר בייבוא אישי עד פתח הבית (כולל מיסים,משלוח,ושאר ירקות)?reuven_br כתב:הבוקר קיבלתי הודעה מדיגיטל קונקשיין שהמשלוח הראשון שתאריך ההפצה שלו 30/01/2008 יגיע בזמן,לפי מה שנקבע ויופץ בהקדם, כנראה שהם קיבלו כמות הזמנות גדולה מהצפוי, והם נערכים להפיצו מידית, נפתחה הרשמה למשלוח השני שיופץ לפי הנצפה באתר ב- 20/02/2008niko כתב:רגע,רגע......זה אומר שהוא מופץ?
אם כן............
בינתיים העלות כולל משלוח UPS עומד על 450$ עד הבית לא כולל מיסים מקומיים
נערך לאחרונה על ידי reuven_br ב 26/01/2008 13:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
oferlaor
- מנהל

לדעתי בשלב הזה אין טעם עדיין לבדיקות של Blu-ray streaming אם כי זה כל הפואנטה של המכשיר.
קודם שיתייצב ויגיע בגירסא 1.0 תקינה ואז אפשר יהיה לדבר על זה.
קודם שיתייצב ויגיע בגירסא 1.0 תקינה ואז אפשר יהיה לדבר על זה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
מה שהם הוסיפו זה רק תצוגת פונטים.michaels כתב:כן אבל בכל זאת צריך להפוך את האותיות כך שזה לא ממש משנה. אם כבר מוסיפים תמיכה בעברית אי אפשר לעשות את זה עד הסוף?guyezra כתב:עברית בלי SUB/IDX?
יפה מאוד!......
RIGHT TO LEFT זה סיפור אחר לגמרי (אותיות ימינה, מספרים שמאלה וכו')
reuven_br כתב:כשה יגיע ותהיה לי חשבונית אוכל לומר לך,gameboy כתב:מהי עלות המוצר בייבוא אישי עד פתח הבית (כולל מיסים,משלוח,ושאר ירקות)?reuven_br כתב:הבוקר קיבלתי הודעה מדיגיטל קונקשיין שהמשלוח הראשון שתאריך ההפצה שלו 30/01/2008 יגיע בזמן,לפי מה שנקבע ויופץ בהקדם, כנראה שהם קיבלו כמות הזמנות גדולה מהצפוי, והם נערכים להפיצו מידית, נפתחה הרשמה למשלוח השני שיופץ לפי הנצפה באתר ב- 20/02/2008niko כתב:רגע,רגע......זה אומר שהוא מופץ?
אם כן............
בינתיים העלות כולל משלוח UPS עומד על 450$ עד הבית לא כולל מיסים מקומיים...
מניסיון קודם שלי, לא תשלם מכס (אין מכס על נגני MP3/MP4) אבל UPS יגישו לך חשבונית לתשלום מיידי של המע"מ + עמלת השיחרור/איכסון/בלה בלה..
אז בוא נסגור על עלות סופית של $500
בשער 3.7 = 1850 שח +/-
הפופקורן עולה חצי מזה עד לבית.
- reuven_br
- חבר פעיל מאוד

על 500$ אני חותם עכשיו, החשש שלי שזה יעלה יותר, בכל מקרה אתה צודק לגבי ה פופקורן, אבל אני עם Dvico בגלל נסיון מעולה בעדכונים עתידיים, מקווה שגם הפופקורן יהיה דומהdizingof כתב:reuven_br כתב:כשה יגיע ותהיה לי חשבונית אוכל לומר לך,gameboy כתב:מהי עלות המוצר בייבוא אישי עד פתח הבית (כולל מיסים,משלוח,ושאר ירקות)?reuven_br כתב:הבוקר קיבלתי הודעה מדיגיטל קונקשיין שהמשלוח הראשון שתאריך ההפצה שלו 30/01/2008 יגיע בזמן,לפי מה שנקבע ויופץ בהקדם, כנראה שהם קיבלו כמות הזמנות גדולה מהצפוי, והם נערכים להפיצו מידית, נפתחה הרשמה למשלוח השני שיופץ לפי הנצפה באתר ב- 20/02/2008niko כתב:רגע,רגע......זה אומר שהוא מופץ?
אם כן............
בינתיים העלות כולל משלוח UPS עומד על 450$ עד הבית לא כולל מיסים מקומיים...
מניסיון קודם שלי, לא תשלם מכס (אין מכס על נגני MP3/MP4) אבל UPS יגישו לך חשבונית לתשלום מיידי של המע"מ + עמלת השיחרור/איכסון/בלה בלה..
אז בוא נסגור על עלות סופית של $500![]()
בשער 3.7 = 1850 שח +/-
הפופקורן עולה חצי מזה עד לבית....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

oferlaor,
כמו שבודקים קבצי mkv מסקרנות, כך הייתי מצפה שיבדקו Blu-ray Rips.
כמו שבודקים קבצי mkv מסקרנות, כך הייתי מצפה שיבדקו Blu-ray Rips.
סתם מסקרנות, מה חסר לך היום בפופקורן (חוץ מעברית)?reuven_br כתב:בכל מקרה אתה צודק לגבי ה פופקורן, אבל אני עם Dvico בגלל נסיון מעולה בעדכונים עתידיים, מקווה שגם הפופקורן יהיה דומה...