טרנסקודר
טרנסקודר מוזכר בהמון שרשורים בפורום אבל מה זה טרנסקודר כנראה נלקח כמובן מאליו.
אשמח לדעת מהו בדיוק טרנסקודר, האם הוא יכול לשפר לי איכות צפייה ביס מקס שמחובר לפלזמה פנסוניק 50 ב svideo ואשר יש לי "שלג ולכלוכים" בערוצים 2, 10 וכדומה. כבל סקארט ל vga לא שיפר כמעט כלום.
האם הוא מומלץ עבורי וכמה בערך עולה.
תודה מראש.
אשמח לדעת מהו בדיוק טרנסקודר, האם הוא יכול לשפר לי איכות צפייה ביס מקס שמחובר לפלזמה פנסוניק 50 ב svideo ואשר יש לי "שלג ולכלוכים" בערוצים 2, 10 וכדומה. כבל סקארט ל vga לא שיפר כמעט כלום.
האם הוא מומלץ עבורי וכמה בערך עולה.
תודה מראש.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
תודה. אני מחובר ב svideo שנותן אצלי איכות זהה כמעט לחלוטין לסקארט ל vga שניסיתי.MartinHSabag כתב:אגב, הוא לא "משפר" שום דבר אלא אמור לא להזיק לסיגנל.
צפוי להיות שיפור אם כרגע אתה מחובר, בלית ברירה, עם קומפוזיט למשל.......
לפי זה אני מבין שלא צפוי אצלי שום שיפור עם טרנסקודר. הבנתי נכון? אם כן, האם יש עוד משהוא שאני יכול לנסות כדי לשפר איכות של הערוצים "מהאוויר" ביס?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אין לי מושג במה אתה מתכוון שאני אמור להשקיע וכמה ישפר לי את האיכות אבל הייתי אומר שבעבור שיפור ממשי אהיה מוכן להשקיע 2-3000 שח.MartinHSabag כתב:כמה אתה רוצה להשקיע?...
שיפור ממשי מבחינתי זה לא להגיע לאיכות של hd וגם לא של dvd אלא לראות ערוץ 2 ברמה של ערוצי הסרטים של יס.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה לא יקרה גם אם תשקיע פי 5 יותר כסף. השידור המקורי של ערוץ 2 הוא נוראי ושום כסף שתשקיע בצד שלך לא יוכל להביא רת איכות התמונה למה שאתה מקבל בערוצי הסרטים.שיפור ממשי מבחינתי זה לא להגיע לאיכות של hd וגם לא של dvd אלא לראות ערוץ 2 ברמה של ערוצי הסרטים של יס....
אוקיי. אבל מרטין שאל על הסכום שאותו אהיה מוכן להשקיע. מעניין מה הרעיון שלו...Catskinner כתב:זה לא יקרה גם אם תשקיע פי 5 יותר כסף. השידור המקורי של ערוץ 2 הוא נוראי ושום כסף שתשקיע בצד שלך לא יוכל להביא רת איכות התמונה למה שאתה מקבל בערוצי הסרטים.שיפור ממשי מבחינתי זה לא להגיע לאיכות של hd וגם לא של dvd אלא לראות ערוץ 2 ברמה של ערוצי הסרטים של יס.......
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני לא רוצה להתבטא בשמו אבל יש כמה טרנסקודרים שנמכרים בארץ. הכי זול ופשוט עולה בסביבות 400-500 שקל. יש גם דגמים תוצרת J.S.Technology מבריטניה או Kramer מישראל שעולים פי 2 ויותר וכמובן שיש גם מעבדי ווידאו ייעודים (שכולם גם טרנסקודרים) שעולים פי 5 ו 10.
בכל מדרגת מחיר יש יתרונות ושיפורים אבל גם עם מעבד ווידאו ייעודי שעולה 3000$ לא תצליח להביא את ערוץ 2 לרמה של ערוצי הסרטים. השיפור חייב לבוא מאולפני ערוץ 2 והסבירות שזה יקרה עוד בימינו היא קטנה מזו שתפגע מאסטרואיד מחר בבוקר בדרך לעבודה (לא שאני מאחל לך זאת כמובן חס ושלום) .
בכל מדרגת מחיר יש יתרונות ושיפורים אבל גם עם מעבד ווידאו ייעודי שעולה 3000$ לא תצליח להביא את ערוץ 2 לרמה של ערוצי הסרטים. השיפור חייב לבוא מאולפני ערוץ 2 והסבירות שזה יקרה עוד בימינו היא קטנה מזו שתפגע מאסטרואיד מחר בבוקר בדרך לעבודה (לא שאני מאחל לך זאת כמובן חס ושלום) .
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אוקיי. מאכזב אבל ברור. הבנתי שזה לא עניין של כסף ושום מחיר (הגיוני) לא יביא את איכות הצפייה בערוץ 2, 10 וכדומה לאיכות סבירה וטרנסקודר בעצם בא לפתור בעיות חיבורים שונות ולא לשפר איכות.Catskinner כתב:אני לא רוצה להתבטא בשמו אבל יש כמה טרנסקודרים שנמכרים בארץ. הכי זול ופשוט עולה בסביבות 400-500 שקל. יש גם דגמים תוצרת J.S.Technology מבריטניה או Kramer מישראל שעולים פי 2 ויותר וכמובן שיש גם מעבדי ווידאו ייעודים (שכולם גם טרנסקודרים) שעולים פי 5 ו 10.
בכל מדרגת מחיר יש יתרונות ושיפורים אבל גם עם מעבד ווידאו ייעודי שעולה 3000$ לא תצליח להביא את ערוץ 2 לרמה של ערוצי הסרטים. השיפור חייב לבוא מאולפני ערוץ 2 והסבירות שזה יקרה עוד בימינו היא קטנה מזו שתפגע מאסטרואיד מחר בבוקר בדרך לעבודה (לא שאני מאחל לך זאת כמובן חס ושלום) ....
תודה בכל מיקרה.