הוספת סאב למערכת ק"ב?
יש לי מערכת ק"ב עם חמישה רמקולים רסיבר ימהה ומגבר סטריאו HK
שני קידמיים קליפש RF82
סנטר קואדרל
אחוריים קליפש RB10
הרסיבר שלי מכוון להוציא את LFE לקידמיים משום שאין לי סאב .
האם הוספה של סאב לרמקולים כאלה כדאית לק"ב ?
האם ניתן לחבר אותו גם למגבר הסטריאו למוסיקה או שעדיף בלי?
תודה.
שני קידמיים קליפש RF82
סנטר קואדרל
אחוריים קליפש RB10
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הרמקולים שלי מוגדרים כיורדים עד 33 הרץ האם עדיין סאב יכול לשפר ?
האם זה לא OVERKILL לצרף סאב לריצפתיים כאלה (אני שואל משום שלא היה לי סאבוופר ואין לי ניסיון בסאב וופר)?
מרטין ברסיבר יש יציאת LFE ובמגבר סטריאו יציאת PRE OUT האם יש סאבים עם תמיכה בשני כניסות במחיר עד 2500 ש"ח?
האם זה לא OVERKILL לצרף סאב לריצפתיים כאלה (אני שואל משום שלא היה לי סאבוופר ואין לי ניסיון בסאב וופר)?
מרטין ברסיבר יש יציאת LFE ובמגבר סטריאו יציאת PRE OUT האם יש סאבים עם תמיכה בשני כניסות במחיר עד 2500 ש"ח?
הרמקולים שלך יורדים עד 90 הרץ אז באמת רצויי שתקנה סאב (עדיף מאותה סידרה) .סיבה לא לקנות סאב היא שהיה פה איזה אחד ששאל מה לעשות כי השכנה שלו התלוננה על הפיצוצים שיוצאים לו מהסאב אז קח את זה בחשבוןvingi כתב:יש לי מערכת ק"ב עם חמישה רמקולים רסיבר ימהה ומגבר סטריאו HK
שני קידמיים קליפש RF82
סנטר קואדרל
אחוריים קליפש RB10
תודה....
http://www.realtraps.com/test-cd.htm
לכל המעונין בדיקת תגובת תדרים לרמקולים קובץ ראר להורדה חינמית מאוד יעיל
לכל המעונין בדיקת תגובת תדרים לרמקולים קובץ ראר להורדה חינמית מאוד יעיל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא מכיר אף מערכת (ושמעתי גם מערכות ק"ב עם רמקולים יקרים מאוד ו-FULL RANGE) שלא נהנו מתוספת של סאב.הרמקולים שלי מוגדרים כיורדים עד 33 הרץ האם עדיין סאב יכול לשפר ?
האם זה לא OVERKILL לצרף סאב לריצפתיים כאלה (אני שואל משום שלא היה לי סאבוופר ואין לי ניסיון בסאב וופר)?...
כמובן שהסאב צריך להיות בהתאם לשאר המערכת, כלומר, לרמקולים שלך, איזה סאב קטנצי'ק מפלסטיק של איזה סט סטלייטים באמת לא יועיל, אלא רק יזיק....
לצערי לא.מרטין ברסיבר יש יציאת LFE ובמגבר סטריאו יציאת PRE OUT האם יש סאבים עם תמיכה בשני כניסות במחיר עד 2500 ש"ח?...
יש לך את הריצפתיים?! אם כן אז לדעתי אתה לא צריך אלא אם כן אתה מתכוון לקנות סאב טוב (ויקר) שיורד עד 20 הרץ. מעל תחום תדרים זה לא שווה לך. סתם יתפוס לך מקום .vingi כתב:הרמקולים שלי מוגדרים כיורדים עד 33 הרץ האם עדיין סאב יכול לשפר ?
מרטין ברסיבר יש יציאת LFE ובמגבר סטריאו יציאת PRE OUT האם יש סאבים עם תמיכה בשני כניסות במחיר עד 2500 ש"ח?...
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
.zeev78 כתב:יש לך את הריצפתיים?! אם כן אז לדעתי אתה לא צריך אלא אם כן אתה מתכוון לקנות סאב טוב (ויקר) שיורד עד 20 הרץ. מעל תחום תדרים זה לא שווה לך. סתם יתפוס לך מקום .vingi כתב:הרמקולים שלי מוגדרים כיורדים עד 33 הרץ האם עדיין סאב יכול לשפר ?
מרטין ברסיבר יש יציאת LFE ובמגבר סטריאו יציאת PRE OUT האם יש סאבים עם תמיכה בשני כניסות במחיר עד 2500 ש"ח?......
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
99 נייט.
בנוסף יד שניה אולי.
העניין שאתה צריך כדי לתת ערך מוסף לרמקול כזה שהטווח הדינמי ההגיוני שלו הוא בסביבות ה 50-40 HZ בלי עיוותים סאב גדול וחזק שיטפל בתדרים האלו ומטה.
כזה דבר עולה הרבה כסף. לפחות 5000-6000 ש"ח , ולמצוא גם אחד שמתאים בול זה לא דבר פשוט.
בנוסף יד שניה אולי.
העניין שאתה צריך כדי לתת ערך מוסף לרמקול כזה שהטווח הדינמי ההגיוני שלו הוא בסביבות ה 50-40 HZ בלי עיוותים סאב גדול וחזק שיטפל בתדרים האלו ומטה.
כזה דבר עולה הרבה כסף. לפחות 5000-6000 ש"ח , ולמצוא גם אחד שמתאים בול זה לא דבר פשוט.
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32425
והנה עוד אחד יותר טוב אבל תצטרך בשבילו משכנתא:
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580756
והנה עוד אחד יותר טוב אבל תצטרך בשבילו משכנתא:
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580756
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
היי vingi
כשאתה אומר הרמקול יורד ל 33 Hz , האם זה כבר הסוף שלו ?, ז''א האם הוא נחנק ב 33 שהוא עדיין מספק ווליום נאות באותו תדר מבלי להגביה את הווליום בעת הבדיקה ?
כשאתה אומר הרמקול יורד ל 33 Hz , האם זה כבר הסוף שלו ?, ז''א האם הוא נחנק ב 33 שהוא עדיין מספק ווליום נאות באותו תדר מבלי להגביה את הווליום בעת הבדיקה ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
bossgt6 עשיתי בדיקה עם ה TEST TONE שבלינק למעלה ואכן הרמקול יורד נמוך מאוד
38-300 הרץ ממש חזק הסלון רעד.
33-38 הרץ הגרף מתחיל להחלש (קצת ) בהדרגה הבאס בהחלט מספיק לק"ב אך תמיד השלמה של תדרים נמוכים מסאב וופר במקרה זה 20-40 שזה ממש נמוך יכולה להוסיף לחוויה אך כפי שאמרו פה חברים אלו סאבים מאוד יקרים כך שבשלב זה אני מוותר על הרעיון.
אני חייב לציין שהרמקולים האלה בנויים לק"ב ובפירוש לא חסר להם באס גם בסלון הגדול שלי.
38-300 הרץ ממש חזק הסלון רעד.
33-38 הרץ הגרף מתחיל להחלש (קצת ) בהדרגה הבאס בהחלט מספיק לק"ב אך תמיד השלמה של תדרים נמוכים מסאב וופר במקרה זה 20-40 שזה ממש נמוך יכולה להוסיף לחוויה אך כפי שאמרו פה חברים אלו סאבים מאוד יקרים כך שבשלב זה אני מוותר על הרעיון.
אני חייב לציין שהרמקולים האלה בנויים לק"ב ובפירוש לא חסר להם באס גם בסלון הגדול שלי.