מה ההבדלים בין כל דגמי ה LCD של SHARP ?
בוקר טוב לפורום קולנוע ביתי , אני משתמש חדש פה , ואני בדיוק לפני קנייה של מערכת קולנוע ביתי אבל לא רציתי לעשות שום קנייה עד שאני אשמע לעצות חברי הפורום הזה.
אני חשבתי לקנות LCD 32" של SHARP, הדגם שהציעו לי הוא LC32GA4M
שאלתי היא מה ההבדל בין כל הדגמים לדוגמה : LC32G1M , LC32G2M ?
ושאלה נוספת היא האם הטלוויזיה של SHARP באמת טובה למרות שנראה לי שזמן התגובה שלה נמוך מטלויזיות אחרות אפילו כאלה שעולות רק 10000 ש"ח ופחות.
תודה רבה
אני חשבתי לקנות LCD 32" של SHARP, הדגם שהציעו לי הוא LC32GA4M
שאלתי היא מה ההבדל בין כל הדגמים לדוגמה : LC32G1M , LC32G2M ?
ושאלה נוספת היא האם הטלוויזיה של SHARP באמת טובה למרות שנראה לי שזמן התגובה שלה נמוך מטלויזיות אחרות אפילו כאלה שעולות רק 10000 ש"ח ופחות.
תודה רבה
עזוב לא פה הבעיה , כבר החלטתי על "32 גם מחיר וגם מרחק צ
מה גם שיש לי זרוע קורדיון שאני יכול להוציא את הטלוויזיה מהקיר עוד חצי מטר.
אני רק מתלבט על איזה דגם של "32 אינץ ללכת ובזה אני צריך עזרה
אני רק מתלבט על איזה דגם של "32 אינץ ללכת ובזה אני צריך עזרה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
tzahi,
שארפ אכן טובים מאוד - לא בגלל זמן התגובה דווקא אלא יותר בגלל יחס הניגודיות שלה ופשוט איכות תמונה טובה יותר.
המספרים הרצים מסמנים דורות מתקדמים - ככל שזה מתקדם , זמן התגובה (בד"כ) קטן ויחס הניגודיות עולה.
שארפ אכן טובים מאוד - לא בגלל זמן התגובה דווקא אלא יותר בגלל יחס הניגודיות שלה ופשוט איכות תמונה טובה יותר.
המספרים הרצים מסמנים דורות מתקדמים - ככל שזה מתקדם , זמן התגובה (בד"כ) קטן ויחס הניגודיות עולה.
אחרי בדיקה באתר של ראלקו הגעתי לתשובה לבד
ההבדל בין הדגם שבמצע (32GA4M) לעומת שאר הדגמים שציינתי הוא שאין בה את שיטת הסאונד 1BIT של SHARP ואין בה כניסה לכרטיס זיכרון ויש לה כניסת COMPONENT אחת פחות אלו ההבדלים בין הדגמים , עכשיו השאלה שלי היא אם הדברים האלו שווים עוד 4000 ש"ח במחיר ?
כי בכרטיס זיכרון אני לא אשתמשש ויש לי ריסיבר אז ככה ששיטת ה 1BIT לא הכי חשובה לי
כי בכרטיס זיכרון אני לא אשתמשש ויש לי ריסיבר אז ככה ששיטת ה 1BIT לא הכי חשובה לי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
Re: אחרי בדיקה באתר של ראלקו הגעתי לתשובה לבד
ענית לעצמך.tzahi כתב: כי בכרטיס זיכרון אני לא אשתמשש ויש לי ריסיבר אז ככה ששיטת ה 1BIT לא הכי חשובה לי...
כן אני רק מפחד שהטלוויזיה הזו ישנה מדי
לא רק זו כל הדגמים של SHARP
אין לה כניסת HDMI וזמני תגובה גבוהים יותר
ואין כניסת RGB גם
אז מבחינת חיבורים היא לא משהו
אין לה כניסת HDMI וזמני תגובה גבוהים יותר
ואין כניסת RGB גם
אז מבחינת חיבורים היא לא משהו
שלום לך צחי
שארפ הינה המתקדמת ביותר ביצור פנל LCD הינה מתקדמת 3 דורות מכולם דגם 32G2M
הינו אותו מסך כמו GA4 רק שיש לו קופסת חיבורים חיצונית , ושיטת 1 BIT איכות המסך נשארה אותו הדבר
אכן בחירה נכונה .
במידה ולא תרצה להינות מ HD תוכל לרכוש שארפ P50 שמתאימה לשידורי פאל בתורה טובה יותר אך מפאת נתוני הרזולוציה שלה אינה יכולה לשדר H.D מלא.
שארפ הינה המתקדמת ביותר ביצור פנל LCD הינה מתקדמת 3 דורות מכולם דגם 32G2M
הינו אותו מסך כמו GA4 רק שיש לו קופסת חיבורים חיצונית , ושיטת 1 BIT איכות המסך נשארה אותו הדבר
אכן בחירה נכונה .
במידה ולא תרצה להינות מ HD תוכל לרכוש שארפ P50 שמתאימה לשידורי פאל בתורה טובה יותר אך מפאת נתוני הרזולוציה שלה אינה יכולה לשדר H.D מלא.
אני לא יודע ממי קיבלת את המידע אבל...
הוא לא מדויק...
אין יותר בארץ את ה 32ga4m מכיוון שהגיעה המחליפה שלה שנקראת 32ga4x בדגם החדש קיים 1bit וקיים חיבור hdmi
שלא היה בדגם הקודם.
אין יותר בארץ את ה 32ga4m מכיוון שהגיעה המחליפה שלה שנקראת 32ga4x בדגם החדש קיים 1bit וקיים חיבור hdmi
שלא היה בדגם הקודם.
לא ממש מדויק
הדגם 32GA4M עדיין נמכר בארץ ועדיין לא נתקלתי בדגם החדש ואחרי חיפוש ראיתי את הדגם החדש באתרים בחול במחירים שנעו בסביבות ה 3500$ אז אני מתאר לעצמי שהדגם החדש יעלה בסביבות ה 25,000 ש"ח בארץ
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: