חיבור ממיר HOT ל-LCD
היי.
לאחרונה קניתי LCD. מכיוון שהחיבור שהייה לי הוא SCART ל- COMPOSITE לטלויזיה הקודמת נשארתי איתו ורואים ממש גרוע. התמונה נמרחת ומטושטשת (מאוד מעצבן לראות את יונית לוי זזה ואת העיניים שלה שמתחילות לזוז רק כמה מילישניות אחריה...)
ב-LCD אין לי כניסת SCART( איזו טעות עשיתי...)
האם חיבור SCART ל SVIDEO יהווה שיפור ששווה להשקיע בו?
האם SCART ל- קומפוננט בתוספת טרנסקודר הוא השקעה שפוייה?
האם לעזור הכל ולעבור לממיר HD (במידה והוא כולל חיבורי קומפוננט)?
אם למישהו יש הצעה אחרת אני אשמח מאוד כי אם אני לא פותר את המצב הנוכחי יש סיכוי סביר שאני אצטרך להתחיל לפרסם פוסטים בפורום גרושים/גרושות...
החיבורים שיש לי בטלויזיה:
composite
s-video
component
DVI
HDMI
תודה מראש
לאחרונה קניתי LCD. מכיוון שהחיבור שהייה לי הוא SCART ל- COMPOSITE לטלויזיה הקודמת נשארתי איתו ורואים ממש גרוע. התמונה נמרחת ומטושטשת (מאוד מעצבן לראות את יונית לוי זזה ואת העיניים שלה שמתחילות לזוז רק כמה מילישניות אחריה...)
ב-LCD אין לי כניסת SCART( איזו טעות עשיתי...)
האם חיבור SCART ל SVIDEO יהווה שיפור ששווה להשקיע בו?
האם SCART ל- קומפוננט בתוספת טרנסקודר הוא השקעה שפוייה?
האם לעזור הכל ולעבור לממיר HD (במידה והוא כולל חיבורי קומפוננט)?
אם למישהו יש הצעה אחרת אני אשמח מאוד כי אם אני לא פותר את המצב הנוכחי יש סיכוי סביר שאני אצטרך להתחיל לפרסם פוסטים בפורום גרושים/גרושות...
החיבורים שיש לי בטלויזיה:
composite
s-video
component
DVI
HDMI
תודה מראש
תחבר את הממיר עם כבל SCART-SVIDEO+2RCA ובממיר תכוון S-VIDEO בהגדרות תמונה ותראה שיפור
בכל מקרה בשביל שידורי טלוויזיה כדאי לכוון את ה-SHARPNESS לסביבות 20-5 בשביל לטשטש קצת את השידור הגרוע בישראל
פשוט הכל נמצא בכיול נכון
בכל מקרה בשביל שידורי טלוויזיה כדאי לכוון את ה-SHARPNESS לסביבות 20-5 בשביל לטשטש קצת את השידור הגרוע בישראל
פשוט הכל נמצא בכיול נכון
הכיול בוצע עם התוכנה שמסתובבת פה (התוכנה לבדוק NR ועוד כמה הגדרות של צבע)yakirnav כתב:אין ספק אבל זה די בעייתי להגיע לכיול נכון בלי דיסק ייעודי..igk כתב: פשוט הכל נמצא בכיול נכון...
אם יש לך דרך אני אשמח לשמוע עליה.....
ואת המסך הספציפי שלי עם מה שקראתי פה ובפורמים אחרים ועם העיינים שלי ושל אחרים
איזה מסך לך יש?