בעיות ב - internet explorer 7
שלום לכולם.
לאחר שהתקנתי את ה- explorer7 גיליתי מס' בעיות מאד מציקות. להלן כמה מהן:
1. הגלישה איטית יותר ונראה כאילו המחשב "מתאמץ" לעלות חלק מהאתרים.
2. לאחר פתיחת כמה חוצצים, פשוט המחשב מפסיק להגיב ולא פותח שום דבר.
כשלוחצים על הקליק הימני בעכבר התפריט לא מופיע.
בעיה זו נפתרת אחרי סגירת מס' חלונות או ביצוע restart.
3. לא ניתן לפתוח סרטונים בכל מיני אתרים walla, ynet וכו'.
בעבודה המחשב פועל יופי עם explorer 6 וכששידרגתי ל- 7 התחילו לצוץ בעיות.
התקשרתי לחברה שמסדרת לנו את המחשבים והם המליצו לי להסיר את הגרסה הזאת
לאור הבעיות שהיא גורמת.
בכל מקרה, אני לא מעוניין לחזור לגרסה 6 במחשב בבית אך מעוניין לדעת האם גם
לאחרים יש את אותן הבעיות והאם אפשר להתגבר עליהן.
לאחר שהתקנתי את ה- explorer7 גיליתי מס' בעיות מאד מציקות. להלן כמה מהן:
1. הגלישה איטית יותר ונראה כאילו המחשב "מתאמץ" לעלות חלק מהאתרים.
2. לאחר פתיחת כמה חוצצים, פשוט המחשב מפסיק להגיב ולא פותח שום דבר.
כשלוחצים על הקליק הימני בעכבר התפריט לא מופיע.
בעיה זו נפתרת אחרי סגירת מס' חלונות או ביצוע restart.
3. לא ניתן לפתוח סרטונים בכל מיני אתרים walla, ynet וכו'.
בעבודה המחשב פועל יופי עם explorer 6 וכששידרגתי ל- 7 התחילו לצוץ בעיות.
התקשרתי לחברה שמסדרת לנו את המחשבים והם המליצו לי להסיר את הגרסה הזאת
לאור הבעיות שהיא גורמת.
בכל מקרה, אני לא מעוניין לחזור לגרסה 6 במחשב בבית אך מעוניין לדעת האם גם
לאחרים יש את אותן הבעיות והאם אפשר להתגבר עליהן.
כבר חתמתי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
אצלי ב-XP היו בעיות דומות.
אגב, ב-VISTA הוא רץ מהר כמו חלום (כמובן שדרוש לא מעט זיכרון בשביל שזה ימשיך לעבוד...)
אגב, ב-VISTA הוא רץ מהר כמו חלום (כמובן שדרוש לא מעט זיכרון בשביל שזה ימשיך לעבוד...)
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
האקספלורר 7 הרבה יותר איטי ודורש הרבה יותר משאבים מהמחשב . הפיירפוקס מהיר וקל אבל לא מושלם - יש דברים שלא ניפתחים איתו ויש אתרים שניראים איתו רע - תמונות שעולות על טקסט - ועוד ... הפתרון - להשתמש בדרך כלל בפיירפוקס וכשצריך באקספלורר . 
לו הייתי רוטשילד ...
משום מה הפירפוקס משתלט ואני לא מצליח להשתמש באספלורר, ניסיתי להסיר את הפיירפוקס אבל זה דפק לי את האקספלורר לגמרי. יש למישהו פתרון איך לעקוף הפיירפוקס, אני חייב את האקספלורר כדי להשתמש בתוכנה מסויימת ללימודים. דרך הפיירפוקס התוכנה לא עובדת טוב, אני לא יכול לראות פתרונות של תרגילים שפתרתי.האקספלורר 7 הרבה יותר איטי ודורש הרבה יותר משאבים מהמחשב . הפיירפוקס מהיר וקל אבל לא מושלם - יש דברים שלא ניפתחים איתו ויש אתרים שניראים איתו רע - תמונות שעולות על טקסט - ועוד ... הפתרון - להשתמש בדרך כלל בפיירפוקס וכשצריך באקספלורר ....
תודה !
כבר חתמתי.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
שמעתם על IE TAB?nirses כתב:האקספלורר 7 הרבה יותר איטי ודורש הרבה יותר משאבים מהמחשב . הפיירפוקס מהיר וקל אבל לא מושלם - יש דברים שלא ניפתחים איתו ויש אתרים שניראים איתו רע - תמונות שעולות על טקסט - ועוד ... הפתרון - להשתמש בדרך כלל בפיירפוקס וכשצריך באקספלורר ....
FIREFOX באמת נוחה מהירה וטובה, אבל...וזה אבל גדול, יש אתרים בעברית שכל פעם צריך לשנות להם את הENCODING כדי שיוצגו כמו שצריך, יש יישומי פלאש שלא עובדים/עובדים מוזר. בקיצור יש עוד בעיות שצריך להתגבר עליהם ואז פיירפוקס באמת תהיה הבחירה הכי טובה.
לגבי IE TAB, זה רעיון טוב מאוד אך יש פה בעיה, ברגע שאתה מיישם את הIE TAB על אתר, אז כל התוספים שהוספת לפיירפוקס לא חלים עליו, אבל זה בהחלט פתרון ראוי למי שיש לו בעיה באתרים מסוימים.
אני אישית מעדיף בינתיים לגלוש בMAXTHON 2 שהוא נוח ומצויין אם כי מרגיש טיפה יותר כבד מהפיירפוקס, שיש לו גם תוספים משלו.
אולי בגירסה 3 הסופית של פיירפוקס ניראה תיקונים ושיפורים מספקים.
לגבי IE TAB, זה רעיון טוב מאוד אך יש פה בעיה, ברגע שאתה מיישם את הIE TAB על אתר, אז כל התוספים שהוספת לפיירפוקס לא חלים עליו, אבל זה בהחלט פתרון ראוי למי שיש לו בעיה באתרים מסוימים.
אני אישית מעדיף בינתיים לגלוש בMAXTHON 2 שהוא נוח ומצויין אם כי מרגיש טיפה יותר כבד מהפיירפוקס, שיש לו גם תוספים משלו.
אולי בגירסה 3 הסופית של פיירפוקס ניראה תיקונים ושיפורים מספקים.