מישהו יודע כיצד העיינית הנ"ל מתחברת לממיר של יס(פייס 1000)?
אמרו לי שעיינית זו עובדת על תדר RF,זאת אומרת שבטלויזייה הספציפית שאליה היא מחוברת סיגנל הוידאו יהיה חייב להיות דרך RF?
TV link של YES
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
מוכר לי, אבל הוא כבר מזמן לא נתמך על ידי הממירים האחרונים של יס, כל שזה פחות רלוונטי.
ה-TV LINK עושה שימוש בטווח תדרים אחר משאר התדרים של יס ולכן מאפשר ערוץ חוזר קטן. אתה שולח הודעה עם ה-IR והיא משודרת על גבי הכבל ב-RF. לממיר יש מקלט מיוחד שמתואם לתדר הזה והוא מתייחס לכל דבר בתדר הזה כאילו הגיע מה-IR.
עקרונית לא חייבים לחבר למסך ב-RF, אבל צריך להעביר גם כבל RF בשביל העינית (אפשר גם קומפוזיט במקביל).
ה-TV LINK עושה שימוש בטווח תדרים אחר משאר התדרים של יס ולכן מאפשר ערוץ חוזר קטן. אתה שולח הודעה עם ה-IR והיא משודרת על גבי הכבל ב-RF. לממיר יש מקלט מיוחד שמתואם לתדר הזה והוא מתייחס לכל דבר בתדר הזה כאילו הגיע מה-IR.
עקרונית לא חייבים לחבר למסך ב-RF, אבל צריך להעביר גם כבל RF בשביל העינית (אפשר גם קומפוזיט במקביל).
חייבים קומפוזיט במקביל או שאפשר גם S VIDEO?oferlaor כתב:מוכר לי, אבל הוא כבר מזמן לא נתמך על ידי הממירים האחרונים של יס, כל שזה פחות רלוונטי.
עקרונית לא חייבים לחבר למסך ב-RF, אבל צריך להעביר גם כבל RF בשביל העינית (אפשר גם קומפוזיט במקביל)....