סרטי HDTV במחשב!

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ron76229 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי לכולם ,
לא מזמן נכנסתי לכל עניין HD ולשמחתי נכנסתי חזק - בעיקר ע"י האתר המעולה הזה =)

בכל אופן , כמובן שישר התלהבתי וניסיתי להפעיל הרבה סרטים במחשב שלי (מחשב חדש, לפני חודשיים נקנה המחובר ע"י DVI ל LCD) ומה שהסתבר שהרבה מהקבצים שלי כביכול פגומים, או שחלק מהסרטים פועלים אך אין זרימה חלקה , אלא עצירה כל כמה שניות...
לדעתי מדובר בקידוד ותוכנות...
אחרי שוטטות גדולה פה באתר , לפי המלצות החברים אני משתמש בתוכנית
ZOOM PLAYER PROFESSIONAL
קידוד וידאו
FFD SHOW (ffdshow-rev1727_20071227
ולקידוד הסאונד
AC3 FILTER 1.46

בעזרת הנ"ל בהחלט הצלחתי להפעיל סרטים שהתוכנה CYBERLINK POWER DVD לא הצליחה לפענח (אני מדבר כעת על קבצי TS). עם קבצי ה VOB תוכנת ה POWER DVD מתמודדת בצורה נאה.

בכל אופן , רציתי לדעת האם תוכנת ה ZOOM PLAYER PRO והקידודים שציינתי לעיל הם באמת המומלצים שיפעילו את רוב סרטי (בצורה חלקה!) ??

שאלה נוספת היא שחלק מהסרטים כנראה פגומים בשל גודלם , והסבירות שיפגעו - ולכן רוב הסרטים שלי (המחולקים לחלקים) כוללים חלק ספציפי שלא עובד! , האם יש דרך לתקנם?או משהו כזה? , שמעתי והשתמשתי ב MPEG2REPAIR וכו' , אבל הבעיה היא שלא כל הסרטים הם בקידוד MPEG 2....

שאלה אחרונה לסיום , האם לגודל הסרט (TSׂ) יש השפעה אולי על כך שהסרט לא רץ חלק?
כלומר, סרט מלא שיש לי הוא כ 30 ג'יגה , לעומת סרט מחולק שהוא כ 7 ג'יגה בערך לכל חלק..., השאלה היא האם כשה ZOOM PLAYER PRO מנסה להפעיל קובץ סרט TS שהוא 30 ג'יגה הוא יפעיל אותו באיטיות (פאוזות קטנות בזמן הסרט כל מ"ס שניות) בגלל הקושי שיש למחשב או שהטענה שלי לא עניינית? (שוב , המחשב שברשותי הוא חודש מאוד)

תודה מראש ,רון...

tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2472
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #2 

האם קראת את המאמר ניגון hd על מחשב low end ? צריך לשחק קצת עם הגדרות. ולא ציינת סוג מחשב. זכרון. וכרטיס מסך
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

ron76229 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה #3 

tobenary כתב:האם קראת את המאמר ניגון hd על מחשב low end ? צריך לשחק קצת עם הגדרות. ולא ציינת סוג מחשב. זכרון. וכרטיס מסך
...
תודה על ההפניה למאמאר הוא היה ממש מעניין , אך לצערי לאחר שפעלתי בכל השלבים המוצעים שמה - שום דבר לא הועיל... =(

אנסה להיות יותר ספציפי בקשר לבעייתי כשאתמקד בסרט מסויים שיש לי שסובל מהבעיה שציינתי. נזכיר שהבעיה היא שהמחשב כביכול מפעיל את הסרט חלק ואז לאחר כל כמה שניות הוא עוצר להרבה זמן בו הסרט זז עם קפיצות (כאילו המחשב טוען או משהו כזה...) ואז שוב הסרט ממשיך חלק לכמה שניות ושוב עובד לאט עם קפיצות ושוב חלק וכך הלאה...

המחשב שברשותי הוא: 2 ג'יגה זכרון של KINGSTON DDR-2
המעבד הוא INTEL P4{E6550} 2.33G 4MB 1333MHZ
לוח אם INTEL DRAGONTAIL PARK
כרטיס מסך ASUS EN7600GS 512 MB

הסרט שאותו אני מנסה להפעיל שוקל כ 21.5 GB
הסרט בעל סיומת TS ובשמו רשומים הפרטים הבאים: .blu-ray 1080p h264 dd51 Fixed
הנתונים הבאים הם ע"פ תוכנת ה MEDIA INFO:
MPEG-4TS
1VIDEO STREAMS: AVC
1AUDIO STREAMS: AC3

אגב , כשאני מנסה להפעיל עם התונה CYBER LINK POWER DVD אז הסרט רץ , אך שוב נתקע - לא זורם\חלק וכשאני מנסה להפעילו ע"פ WINDOWS MEDIA PLAYRER לאחר כל השלבים שביצעתי במאמר שהפנו אותי אליו עדיין מתקיימת הבעיה של סרט שנעצר כל כמה שניות (זז לאט...גם הסאונד וגם הסרט)...

לדעתי , ישנה אפשרות שעקב גודל הקובץ קשה למחשב להתמודד איתו? אני לא יודע כמה זה נכון, אבל לאחר שניסיתי להתמודד עם סרטים בעייתים מסוג זה ע"פ כל ההצעות שהוצעו בפורומים שונים ועדיין לא הצלחתי להפעיל אותם בצורה חלקה , אני שוקל שהתשובה לכך היא גודל הקובץ...לכן , חיפשתי גם מפצלים לסרטים מסוג זה ולראות האם הבעיה נעוצה באמת בגודל הקובץ - אך לא מצאתי אף תוכנה אשר מתמודדת עם קבצי MPEG4 שהם בסיומת TS , אם מישהו מכיר תוכנה שתפצל סרטים מסוג זה נא להמליץ...כבר ניסיתי לפצל בעזר התוכנות מסוג:
YAMB2
HDTVTOMPEG2
אך שוב התוכנות לא הצליחו לבצע זאת

בתקווה שמישהו ישים סוף לבעיות ה HD שלי! , תודה מראש
רון..

fighterblast
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 328
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

כדי לנגן קבצי mkv:
תסיר את כל הקודקים והתוכנות. ברגע שהמחשב נקי:
1. תתקין את הנגן BSPLAYER.
2. תתקין את הקודק CoreAvc
3. תתקין Halli media spilitter
4. את AC3 Filter
עם מעבד Core 2 duo לא אמורה להיות שום בעייה

יכול להיות שהכרטיס מסך שלך לא מספיק חזק לblu ray מלא. אני לא בטוח אם לגיפורס 7600 יש האצת חומרה לavc. בכל אופן זה לא קשור לגודל הקובץ.
תתקין דריבר אחרון לכרטיס מסך.

dotcom1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46

שליחה #5 

תתקין נגן VLC ניראה לי שהכל יסתדר....

PopPy
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #6 

dotcom1 כתב:תתקין נגן VLC ניראה לי שהכל יסתדר....
...
דווקא VLC שבד"כ מציג הכל לא הצליח להציג אצלי 720p. מדיה פלייר של ווינדוס דווקא כן.
אולי צריך להגדיר שם משהו ספציפי..

dotcom1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46

שליחה #7 

נסה להתקין גירסא אחרונה או שתעשה הסרה והוספה אין מצב שהוא לא מנגן......

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”