דרושה עזרה בזיהוי סוג הסיגנל שהטלויזיה יודעת לקבל. תודה
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
שלום,
ברשותי טלויזיה של JVC בגודל 21". הטלויזיה כבת 16-17 לפי מיטב ידיעתי.
אין לי שום פיסת מידע לגבי הדגם של הטלויזיה.
בגב הטלויזיה נמצאת כניסת RF אחת של הטיונר. ועוד 2 כניסות BNC ו-2 כניסות RCA.
עכשיו, הטלויזיה כוללת רק ערוץ AV אחד ומכאן אני יכל להגיע למסקנה שערוץ ה-AV של הטלויזיה מבצע שימוש ב-2 כניסות ה-BNC ו-2 כניסות ה-RCA.
כיום ממיר של YES מסוג ADB 3100S מחובר לטלויזיה באמצעות חיבור Composite ע"י מתאם BNC ל-RCA וסאונד בעזרת ערוץ אחד באמצעות חיבור ה-RCA של ה-TV.
מה שאני מעוניין לדעת הוא האם ה-TV תומכת בקבלת סיגנל וידאו מסוג אחר ולא רק Composite. כי אם לא, בשביל מה יש 2 כניסות BNC ורק ערוץ AV אחד.
מה דעתכם ?
תודה מראש.
ברשותי טלויזיה של JVC בגודל 21". הטלויזיה כבת 16-17 לפי מיטב ידיעתי.
אין לי שום פיסת מידע לגבי הדגם של הטלויזיה.
בגב הטלויזיה נמצאת כניסת RF אחת של הטיונר. ועוד 2 כניסות BNC ו-2 כניסות RCA.
עכשיו, הטלויזיה כוללת רק ערוץ AV אחד ומכאן אני יכל להגיע למסקנה שערוץ ה-AV של הטלויזיה מבצע שימוש ב-2 כניסות ה-BNC ו-2 כניסות ה-RCA.
כיום ממיר של YES מסוג ADB 3100S מחובר לטלויזיה באמצעות חיבור Composite ע"י מתאם BNC ל-RCA וסאונד בעזרת ערוץ אחד באמצעות חיבור ה-RCA של ה-TV.
מה שאני מעוניין לדעת הוא האם ה-TV תומכת בקבלת סיגנל וידאו מסוג אחר ולא רק Composite. כי אם לא, בשביל מה יש 2 כניסות BNC ורק ערוץ AV אחד.
מה דעתכם ?
תודה מראש.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
מאוד יתכן שזה פשוט נותן לך להציג או את הראשון או את השני (AUTO SENSING) לפי מי שדלוק.
מאוד נדירה תמיכה ב-SVIDEO דרך שני מחברי BNC מכיוון שזה נחשב סוג חיבור PROFESSIONAL (בד"כ נמצא על מסכים מקצועיים בלבד - לא דברים שמוכרים למשתמשים "רגילים").
מאוד נדירה תמיכה ב-SVIDEO דרך שני מחברי BNC מכיוון שזה נחשב סוג חיבור PROFESSIONAL (בד"כ נמצא על מסכים מקצועיים בלבד - לא דברים שמוכרים למשתמשים "רגילים").
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

בדקתי את עניין ה-Auto Sensing ע"י חיבור הממיר ל-BNC השני ולא קיבלתי תמונה :\oferlaor כתב:מאוד יתכן שזה פשוט נותן לך להציג או את הראשון או את השני (AUTO SENSING) לפי מי שדלוק.
מאוד נדירה תמיכה ב-SVIDEO דרך שני מחברי BNC מכיוון שזה נחשב סוג חיבור PROFESSIONAL (בד"כ נמצא על מסכים מקצועיים בלבד - לא דברים שמוכרים למשתמשים "רגילים")....
ובקשר לחיבור Professional - אני אופטימי. הTV הזו עלתה 1700 שקל בערך יד שניה (לפני 15 שנה, בתקופה שטלויזיה היתה טלויזיה)
עריכה: מממ שאלה - במידה ואכן הטלויזיה בעלת חיבור SVIDEO ע"י שני מחברי BNC שאחד הוא Y ואחד הוא C. האם אפשר לחבר פלאג BNC ל-RCA לכל אחד מהמחברים ולקבל תמונה בעבודה דרך ה-C או דרך ה-Y (בנפרד).
מכוון שאם אפשר דרך ה-C ואי אפשר דרך ה-Y (מה שקרה לי, במידה ומחבר ה-BNC מקבל אות Y בכלל) זה יכל לתת אינדיקציה לגבי סוג החיבור.
שוב תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

מעניין, אצלי שאני מחובר בפלאג RCA לאחד מה-BNC (כנראה -Y) אני מקבל תמונה צבעונית. וכאני מחבר לשני אני לא מקבל תמונה.MartinHSabag כתב:RAC -> למחבר ה-Y ייתן תמונה שחור-לבן.
RCA -> למחבר ה-C לא ייתן כלום.
יש מתאמים מ-SVIDEO לשני BNC....
מה דעתך ?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: