*זליגת אור ושאלה נוספת

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
אלוןLG פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

החדשתי לפני כשבוע וחצי בPHILIPS 32PFL5322 (עוד לא מצאתי זמן לצלם אותה)

בקיצור... התמונה מצויינת!! רואים טוב מאוד... המעבד תמונה של פיליפס חזק מאוד ולא רואים שום סימן של הרחבה בתמונה, זמן תגובה מצויין (על המדבקה של הטלוויזיה רשום 8 MS אבל אני משער שזה 6)
הבעיה היחידה... זליגת אור.
בהתחלה חשבתי שאני מדמיין כי בקושי רואים... לאט לאט קלטתי שזו באמת זליגה לפעמים היא בולטת יותר ולפעמים פחות אבל במיוחד בPS2 רואים אותה חזק מאוד.
התעצבנתי. התקשרתי לאחריות וביקשתי להחליף מסך. הגיע אליי טכנאי ואמר שהוא מודע לזה שאנשים מדברים בפורומים על זליגת אור ושזו נחשבת בעיה והוא אמר שבעצם זו לא בעיה. ככה בנוי המסך בדגמים מסויימים ככה שגם אם הוא יחליף לי ה"בעיה" תשאר.
ה"זליגה" היא בעצם אור של פלורסנט ואין שום בעיה במסך - ככה הוא בנוי.
מה שאני מציע... זה לבדוק באיזה דגמים יש ובאיזה אין לפרפקציונסטים שבנינו... כי אני בטוח שלחלק לא יפריע אור קטן בפינה.

אני אישית לא רוצה להשאר עם המסך וזה מאוד מפריע לי ובולט לעין, הוא הציע לי לחשוב על דגם אחר 32PF7332 שבו לא תהיה בעיה של זליגה...

למישהו יש את הטלוויזיה או שמע פרטים? מה המחיר ההמוצע שלה?

אלון.

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #2 

שומעים כל הזמן על זליגות אור במסכי LG , מה עכשיו גם בפיליפס?? :?:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78913
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #3 

בד"כ החלפת מסך לאותו מודל לא פותר את הבעיה - כי זליגת אור זו תופעה בד"כ שקשורה למודל ספציפי (יתכן שבחלק מהיחידות זה יהיה בולט יותר או טיפה פחות אבל סה"כ זה אותו דבר).

tamirushb20
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 216
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

אף אחד לא דיבר על זליגות בשארפ גם.. אבל בימים האחרונים גם אני שמתי לב לתופעה ,אמנם ברמה נמוכה בטלויזיה שלי - sharp wd1e 37 אינטש . קרה לעוד מישהו עם הטלויזיה הזאת?
דרך אגב הדגם שדיברת עליו של פיליפס ה pf7332 זה הדגם שהתלבטתי בינו לבין השארפ . הטלויזיה הזאת (הפיליפס) מצויינת , ליד כל מסך אחר התמונה שלה הייתה הכי יפה. בסוף לקחתי את השארפ בגלל הפרש של כ1000 שקל במחיר , וגם כי בפיליפס אין VGA .אהה וכמובן בגלל המלצות בלתי פוסקות בפורום על הwd1e ולמען האמת לא ראית יותר מידי פרטים/המלצות באתר על הפיליפס.
Why so serious?

אדי44
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 251
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #5 

sharp 37wd1 היא כרגע המועמדת מס" 1 בשבילי לקניה.
לי ולאנשים אחרים אשר חושבים לרכוש אותה יהיה מענין מאוד לדעת האם תופעת הזליגה נפוצה בדגם זה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”