תגובות למאמר בנושא Wii והמשחק Chicken Little
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אגב, ה"ייצור המוזר" הוא הדמות הראשית מתוך הסרט שעליו מבוסס המשחק - Chicken Little....
http://www.imdb.com/title/tt0371606/

http://www.imdb.com/title/tt0371606/

אני דווקא התאכזבתי מה Wii...
השאלתי את המכשיר מחבר , ואמנם אני משחק הרבה זמן ב PS3 והיה קשה להתרגל לגרפיקה של ה Wii...
האכזבה שלי נבעה מזה שמצאתי מעט מאוד משחקים ש"מתאימים" לי , רוב המשחקים מבחינת משחקיות והנאה פשוט אכזבו אותי , בחנתי כ 13 משחקים , מה שבאמת יכולתי להגיד שהיה ממש נחמד היו Red Steel , Mario Galaxy , Resident Evil.... השאר היו לא משהו (כגון medal of honor , olympics , ועוד...)
אולי כמו שאומרים , כגודל הציפיה ......
א-ב-ל ... זו רק דעתי
השאלתי את המכשיר מחבר , ואמנם אני משחק הרבה זמן ב PS3 והיה קשה להתרגל לגרפיקה של ה Wii...
האכזבה שלי נבעה מזה שמצאתי מעט מאוד משחקים ש"מתאימים" לי , רוב המשחקים מבחינת משחקיות והנאה פשוט אכזבו אותי , בחנתי כ 13 משחקים , מה שבאמת יכולתי להגיד שהיה ממש נחמד היו Red Steel , Mario Galaxy , Resident Evil.... השאר היו לא משהו (כגון medal of honor , olympics , ועוד...)
אולי כמו שאומרים , כגודל הציפיה ......
א-ב-ל ... זו רק דעתי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
alophind,
אני מוצא שגיימרים ותיקים יותר פחות אוהבים את ה-WII כי הם התרגלו לרמה גרפית אחרת לגמרי.
ראיתי לאחרונה סימולטור טיסה מדהים מבוסס XBOX360, וזה מסוג הדברים שמדברים אלי יותר דווקא.
אבל אי אפשר שלא לראות בהתשאות איך ה-WII מצליח לגייס כ"כ הרבה אנשים, ובמיוחד כאלה שמעולם לא נמשכו למשחקים בכלל...
אני מוצא שגיימרים ותיקים יותר פחות אוהבים את ה-WII כי הם התרגלו לרמה גרפית אחרת לגמרי.
ראיתי לאחרונה סימולטור טיסה מדהים מבוסס XBOX360, וזה מסוג הדברים שמדברים אלי יותר דווקא.
אבל אי אפשר שלא לראות בהתשאות איך ה-WII מצליח לגייס כ"כ הרבה אנשים, ובמיוחד כאלה שמעולם לא נמשכו למשחקים בכלל...
אני אגיד לך מה הבעיה שלי.... (אחת מיני רבות...)oferlaor כתב:alophind,
אבל אי אפשר שלא לראות בהתשאות איך ה-WII מצליח לגייס כ"כ הרבה אנשים, ובמיוחד כאלה שמעולם לא נמשכו למשחקים בכלל......
הגרפיקה לא מעניינת אותי , אני יכול לתת לך רשימה של משחקים , עד הגלות , של משחקים ל PS2 שאין לי בעיה לשבת היום בכיף ולשחק אותם , רובם RPG למיניהם...
זו גם הסיבה שאני מאוד נהנה מה PSP , משחקיות...
הגרפיקה של ה WII קצת פחות טובה מה PS2 לדעתי , אבל ברמת ההנאה ממשחקים , מצאתי מאט מאוד משחקים ש "עשו" לי את זה , אפשר לספור אותם על יד אחת...
אין קשר ל PS3 או ל 360.... הכל אשליה..
אולי בגלל שמשחקי ספורט ומשחקי ילדים לא מעניינים אותי , אז לא מצאתי כל כך עניין במכשיר , אני יותר אוהב RPG ואסטרטגיות למינהם...
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1494
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
alophind כתב:היית קצת עדין, הגרפיקה פחות טובה מ- PS1oferlaor כתב:alophind,
הגרפיקה של ה WII קצת פחות טובה מה PS2 לדעתי , אבל ברמת ההנאה ממשחקים , מצאתי מאט מאוד משחקים ש "עשו" לי את זה , אפשר לספור אותם על יד אחת...
......
העניין עם הקונסולה הזאת הוא החויה .
לא חשוב כמה הגרפיקה טובה יותר או פחות משאר הקונסולות החוויה אדירה , לא פאסיבית ומהנה מאוד.
קבוצתית , מתאימה לכל גיל כולל הילדה שלי בת 5 שמוצאת עניין .
אני מוכן לוותר על איכות התמונה אף על פי שבאמת אני חושב שהגרפיקה רק קצת פחות טובה .
ולהנות שעות מהחוויה.
אתם יכולים להסתכל על הקונסולה הזו כמו מערכת סטריאו ווינטאגז לא מושלמת אבל מהנה הרבה יותר ממערכות מתוכמות שאתה צריך לחשוב פעמים האם לדחוף את ה CD כי לא בטוח שהתוצאה תהיה סבירה , כמו שקורה בלא מעט מערכות הי אנד מושקעות כלכלית .
אין בי ולו טיפה של צער שבחרתי בה ולא באחרות ובטח שזה לא העניין הכספי .
לא חשוב כמה הגרפיקה טובה יותר או פחות משאר הקונסולות החוויה אדירה , לא פאסיבית ומהנה מאוד.
קבוצתית , מתאימה לכל גיל כולל הילדה שלי בת 5 שמוצאת עניין .
אני מוכן לוותר על איכות התמונה אף על פי שבאמת אני חושב שהגרפיקה רק קצת פחות טובה .
ולהנות שעות מהחוויה.
אתם יכולים להסתכל על הקונסולה הזו כמו מערכת סטריאו ווינטאגז לא מושלמת אבל מהנה הרבה יותר ממערכות מתוכמות שאתה צריך לחשוב פעמים האם לדחוף את ה CD כי לא בטוח שהתוצאה תהיה סבירה , כמו שקורה בלא מעט מערכות הי אנד מושקעות כלכלית .
אין בי ולו טיפה של צער שבחרתי בה ולא באחרות ובטח שזה לא העניין הכספי .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לדעתי זה לא במקום PS3 או XBOX אלא ממש בנושף ואולי עד ש.....
לדעתי נינטנדו עשו פה מהלך גאוני מבחינה שיווקית.
הם יודעים שגם ככה אחוז החדירה של מסכי HD הוא עדיין נמוך ומכאן שמי שבאמת יינצל את יתרונות הגרפיקה העדיפה של הקונסולות האחרות הוא יחסית קטן, לכן הם הלכו על ה-MASS MARKET שעדיין מסתפק ברזולוצית DVD ובמקום רזולוציה וגרפיקה (שגם מעלים את מחיר הקונסולה ולא רק המשחקים), נתנו גימיק מטורף ועובדה, זה עובד להם ו-BIG TIME.
הם יודעים שגם ככה אחוז החדירה של מסכי HD הוא עדיין נמוך ומכאן שמי שבאמת יינצל את יתרונות הגרפיקה העדיפה של הקונסולות האחרות הוא יחסית קטן, לכן הם הלכו על ה-MASS MARKET שעדיין מסתפק ברזולוצית DVD ובמקום רזולוציה וגרפיקה (שגם מעלים את מחיר הקונסולה ולא רק המשחקים), נתנו גימיק מטורף ועובדה, זה עובד להם ו-BIG TIME.
בדיוק בגלל זה ציינתי שהגרפיקה לא מעניינת אותי בתגובה שלי.MartinHSabag כתב:לדעתי זה לא במקום PS3 או XBOX אלא ממש בנושף ואולי עד ש.....
הם יודעים שגם ככה אחוז החדירה של מסכי HD הוא עדיין נמוך ומכאן שמי שבאמת יינצל את יתרונות הגרפיקה העדיפה של הקונסולות האחרות הוא יחסית קטן, לכן הם הלכו על ה-MASS MARKET שעדיין מסתפק ברזולוצית DVD ובמקום רזולוציה וגרפיקה (שגם מעלים את מחיר הקונסולה ולא רק המשחקים), נתנו גימיק מטורף ועובדה, זה עובד להם ו-BIG TIME....
המשחקיות פשוט לא עשתה לי את זה , היו מעוט מאוד משחקים שנהניתי בהם , ובחנתי בערך 13...
יש כמה משחקים שהם חוויה נהדרת , אבל בגדול , זה לא דיבר אליי.
דרך אגב , אין ספק שמתישהו יצא משחק שאהיה "חייב" לשחק אותו ב WII