חייב פיתרון יצירתי (לטלויזיה אין קול)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
VIPERAIN פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 314
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

שלום! הטלויזיה המדוברת היא לא LCD או פלסמה... סתם CRT ישנה.. הבעיה היא שעברנו ל YES והטלויזיה דפוקה ורק מראה תמונה .. אין קול.. ( הבעיה בטוח בה..זה היה גם בהוט) אני לא רוצה להשקיע בשום מערכת או פיתרוןעם המון כסף.. זה טלויזה לחדר קטן ורק רוצה שישמעו בה באיכות של טלויזה CRT... חוץ מללכת ולנסות לתקן אותה יש למישהו פיתרון??? אין לי מערכת סטיראו לחבר אליה וכמו כן חשבתי לחבר את הממיר ישירות לאוזניות ואפילו מצאתי חיבור אבל אז לא אוכל לשלוט על הווליום..

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5344
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #2 

ניתן לשלוט על הווליום דרך הממיר: לחיצה ארוכה על TV ולהמתין להבהוב כפול 993 (כאשר TV לחוץ) ויס. תראה עיגול קטן עם ווליום שהממיר משפיע עליו ולא הטלוויזיה.
קח זוג רמקולים זולים של מחשב וחבר לממיר בעזרת כבל RCA ל- 3.5 סטריו נקבה.

VIPERAIN פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

הקטע שפשוט לא מצאתי כבל כזה ואתה לא יודע כמה חיפשתי....

VIPERAIN פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

טוב מצאתי את החיבור הזה בEBAY ב6 וחצי דולר כולל משלוח == 26 ש"ח בערך.. מחר אני אלך לחנות אלקטרוניקה ואבדוק אם יש לו שם .. יחסוך זמן.. כמו כן אני גם אקנה רמקולים זולים ונקווה שהכל יעבוד.. תודה גבר!!

VIPERAIN פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

מצאתי רמקולים creative sbs245 חמודים ונראה לי שיעשו את העבודה.. שאלה אחרונה.. אני עומד לשים את שני הרמקולים על הטלוויזה.. האם תהיה בעיה של מגנטיות או תופעות אחרות שיגרמו לרחש ואפילו דברים יותר גרועים?

yakirnav
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #6 

יש רמקולים שפחותים תופעות כאלו אבל זה תלוי מאוד. ברמת העקרון רמקול ממגנט כן! כמה שפחות קרוב כך טוב יותר.
זה מזכיר לי חווית ילדות עגומה שהיינו באיזשהי פעילות באיזשהו מוסד לימודי שכן בכיתה ז' או משהו כזה וחברים שלי לקחו רמקול שהיה בקרבת מקום לטלויזיה שעליה הציגו לנו את הסרטון.. פשוט העבירו אותו במהירות מול המסך ומתחו את כל הצבעים ויצרו קשת שאני מאמין שתקועה שם עד היום!
Stay foolish

VIPERAIN פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אז לא לשמים את הרמקולים על הטלוזיה? כי היא על זרוע וחוץ מזה אין לי מקום אחר לשים אותם כדי שישמע שהקול בא מהכיוןן של הטלוזיה (זה יחרפן אותי אם הוא יבוא ממקום אחר .. זה לא כמו קולנוע ביתי)

yakirnav
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #8 

חחחח לא חשבתי על זה תכלס.. מבין אותך!
אבל לא יודע אם שווה לקחת את הסיכון.. זה בעייתי אח"כ לסדר עיוות עקב מגנוט..
במסך מחשב יש רענון מגנטי של המסך.. אבל מי יודע בCRT..
Stay foolish

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

רמקולים בחלק האחורי של המסך לא צריך להוות בעיה. רמקולים טובים בד"כ גם shielded אך לדעתי אין בעיה גם עם רמקולים פשוטים - רק אל תצמיד למסך עצמו.
תתקרב למסך לאט ותראה עם יש השפעה. במקרה הגרוע תתלה על הקיר מאחור.

ניתן לתקן את בעיית המגנוט בטלוויזיה בקלות בעזרת מכשיר שיש לכל טכנאי טלוויזיה. זה צינור לבן שמתחבר לחשמל.
מעבירים צמוד למסך בתנועה סיבובית. זה נראה זוועה כל הצבעים מתערבבים ולאט לאט מתרחקים מהמסך עד אשר זה מנקה את הכתמים. השאלתי כזה בעבר לאחר שהופיע כתם סגול גדול בצד המסך.

VIPERAIN פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

טוב.. שמתי רמקולים של מחשב שיש לי בבית מעל הטלויזיה... הדלקתי אותה על יס בלי ווליום ואת הרמקולים חיברתי למחשב.. לא שמתי לב לשום תופעה .. לא בתצוגה ולא בשמיעת הרמקולים.. אני הולך עכשיו לבדוק אם יש את החיבור בחנות

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #11 

קיים סיכוי טוב שתמצא ב- home center או ace

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”