חייב פיתרון יצירתי (לטלויזיה אין קול)
שלום! הטלויזיה המדוברת היא לא LCD או פלסמה... סתם CRT ישנה.. הבעיה היא שעברנו ל YES והטלויזיה דפוקה ורק מראה תמונה .. אין קול.. ( הבעיה בטוח בה..זה היה גם בהוט) אני לא רוצה להשקיע בשום מערכת או פיתרוןעם המון כסף.. זה טלויזה לחדר קטן ורק רוצה שישמעו בה באיכות של טלויזה CRT... חוץ מללכת ולנסות לתקן אותה יש למישהו פיתרון??? אין לי מערכת סטיראו לחבר אליה וכמו כן חשבתי לחבר את הממיר ישירות לאוזניות ואפילו מצאתי חיבור אבל אז לא אוכל לשלוט על הווליום..
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
ניתן לשלוט על הווליום דרך הממיר: לחיצה ארוכה על TV ולהמתין להבהוב כפול 993 (כאשר TV לחוץ) ויס. תראה עיגול קטן עם ווליום שהממיר משפיע עליו ולא הטלוויזיה.
קח זוג רמקולים זולים של מחשב וחבר לממיר בעזרת כבל RCA ל- 3.5 סטריו נקבה.
קח זוג רמקולים זולים של מחשב וחבר לממיר בעזרת כבל RCA ל- 3.5 סטריו נקבה.
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
יש רמקולים שפחותים תופעות כאלו אבל זה תלוי מאוד. ברמת העקרון רמקול ממגנט כן! כמה שפחות קרוב כך טוב יותר.
זה מזכיר לי חווית ילדות עגומה שהיינו באיזשהי פעילות באיזשהו מוסד לימודי שכן בכיתה ז' או משהו כזה וחברים שלי לקחו רמקול שהיה בקרבת מקום לטלויזיה שעליה הציגו לנו את הסרטון.. פשוט העבירו אותו במהירות מול המסך ומתחו את כל הצבעים ויצרו קשת שאני מאמין שתקועה שם עד היום!
זה מזכיר לי חווית ילדות עגומה שהיינו באיזשהי פעילות באיזשהו מוסד לימודי שכן בכיתה ז' או משהו כזה וחברים שלי לקחו רמקול שהיה בקרבת מקום לטלויזיה שעליה הציגו לנו את הסרטון.. פשוט העבירו אותו במהירות מול המסך ומתחו את כל הצבעים ויצרו קשת שאני מאמין שתקועה שם עד היום!
Stay foolish
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
רמקולים בחלק האחורי של המסך לא צריך להוות בעיה. רמקולים טובים בד"כ גם shielded אך לדעתי אין בעיה גם עם רמקולים פשוטים - רק אל תצמיד למסך עצמו.
תתקרב למסך לאט ותראה עם יש השפעה. במקרה הגרוע תתלה על הקיר מאחור.
ניתן לתקן את בעיית המגנוט בטלוויזיה בקלות בעזרת מכשיר שיש לכל טכנאי טלוויזיה. זה צינור לבן שמתחבר לחשמל.
מעבירים צמוד למסך בתנועה סיבובית. זה נראה זוועה כל הצבעים מתערבבים ולאט לאט מתרחקים מהמסך עד אשר זה מנקה את הכתמים. השאלתי כזה בעבר לאחר שהופיע כתם סגול גדול בצד המסך.
תתקרב למסך לאט ותראה עם יש השפעה. במקרה הגרוע תתלה על הקיר מאחור.
ניתן לתקן את בעיית המגנוט בטלוויזיה בקלות בעזרת מכשיר שיש לכל טכנאי טלוויזיה. זה צינור לבן שמתחבר לחשמל.
מעבירים צמוד למסך בתנועה סיבובית. זה נראה זוועה כל הצבעים מתערבבים ולאט לאט מתרחקים מהמסך עד אשר זה מנקה את הכתמים. השאלתי כזה בעבר לאחר שהופיע כתם סגול גדול בצד המסך.
טוב.. שמתי רמקולים של מחשב שיש לי בבית מעל הטלויזיה... הדלקתי אותה על יס בלי ווליום ואת הרמקולים חיברתי למחשב.. לא שמתי לב לשום תופעה .. לא בתצוגה ולא בשמיעת הרמקולים.. אני הולך עכשיו לבדוק אם יש את החיבור בחנות