טוב אני יודע שכבר הרבה זמן לא דיברו פה על השלט NEVO SL ולפחות 95% מחברי הפורום לא שמעו את השם הזה אף פעם, אז קודם כל, תזכורת קצרה, הנה קישור לסקירה של עופר על השלט: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=630
והנה החוות דעת שלי על השלט (שאגב משמש אותי נאמנה עד היום - שנה וחצי אחרי הרכישה):
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... %2A#150361
ועכשיו לעניין:
החברה (UEI) הוציאה שלט חדש בשם NevoQ50 שיהיה ככל הנראה בעלות נמוכה מזה של הNEVO SL (שאגב, למרות שגם הוא יקר באופן שערורייתי עבור שלט, מחירו עדיין חצי מהפרונטו המקביל), וברפרוף בנתונים שלו הוא כנראה יהיה בעל אותן יכולות כמו הSL אבל עם מסך מוקטן (2.5" לעומת 3.5", ויותר מקשים קשיחים...
הנה קישור לדף המוצר:
http://www.mynevo.com/html.php?page_id=345
לשאלה האם הוא יהיה טוב מבחינת עלות/מחיר לעומת מתחרים אחרים מבית פיליפס או לוג'יטק יש לי רק תשובה אחת (שלושה ניחושים מאיפה לקחתי את התשובה):
אולי כן... אולי לא... נחכה ונראה...
אור
שלט חכם חדש מבית NEVO...
שלט אוניברסלי NEVO
אור שלום
בהמשך לכך שעוררת את נושא ה- NEVO ראיתי וקראתי קצת עליו.
אני מחפש שלט לצורך הפעלת מגוון מכשירים כוללמידיה סנטר VISTA על גבי HTPC לרבות הפעלת PVR וכד' - אני מבין שלשלט אין כל בעיה בכך.
הסיבה שאני מסתכל על שלט זה (NEVO) ולא על HARMONY 1000 שהבנתי שיכול לבצע אותן פעולות היא שאני מעוניין בנוסף לפתור בעייה של השמעת קבצי מוסיקה שיותקנו על גבי HTPC במערכת קול המצויה בקומה אחרת. המחשבה שלי היתה לחבר למערכת הקול סטרימר אלחוטי (WIFI) כגון IAMM NTD36HD שיקבל את הקבצים מ HTPC. מערכת הקול אינה מצוייה בקרבת מסך טלביזיה כך שאינ י יכול לראות את הקבצים והשאלה היא האם באמצעות ה- NEVO אוכל לשלוט בהפעלה של כל זה לרבות הצגה של שמות הקבצים על גבי ה- NEVO ובחירה של קטעי המוסיקה שיועברו לסטרימר ויושמעו וזאת באופן דומה לפתרון של SQUEEZEBOX DUET של LOGITECH.
אתה ציינת בסקירה ואני מצטט:
יש עוד לא מעט פונקציות שהשלט יכול לבצע ועדיין לא ניסיתי אותן אך אני מתכנן לנסות:
1. שימוש בWIFI על מנת לעשות STREAMING של מוזיקה מהמחשב שלי בקומה העליונה לרסיבר בקומה התחתונה.
2. שליטה בעל המערכת בRF.
האם בדקת את העניין? האם הפתרון שלי אפשרי בכלל או שערבבתי כאן מספר דברים - שכן איני מומחה בתחום. האם יש פתרון אחר בנוסף האם התכנות לכך יהווה מכשלה רצינית.
תודה על כל התייחסות.
בהמשך לכך שעוררת את נושא ה- NEVO ראיתי וקראתי קצת עליו.
אני מחפש שלט לצורך הפעלת מגוון מכשירים כוללמידיה סנטר VISTA על גבי HTPC לרבות הפעלת PVR וכד' - אני מבין שלשלט אין כל בעיה בכך.
הסיבה שאני מסתכל על שלט זה (NEVO) ולא על HARMONY 1000 שהבנתי שיכול לבצע אותן פעולות היא שאני מעוניין בנוסף לפתור בעייה של השמעת קבצי מוסיקה שיותקנו על גבי HTPC במערכת קול המצויה בקומה אחרת. המחשבה שלי היתה לחבר למערכת הקול סטרימר אלחוטי (WIFI) כגון IAMM NTD36HD שיקבל את הקבצים מ HTPC. מערכת הקול אינה מצוייה בקרבת מסך טלביזיה כך שאינ י יכול לראות את הקבצים והשאלה היא האם באמצעות ה- NEVO אוכל לשלוט בהפעלה של כל זה לרבות הצגה של שמות הקבצים על גבי ה- NEVO ובחירה של קטעי המוסיקה שיועברו לסטרימר ויושמעו וזאת באופן דומה לפתרון של SQUEEZEBOX DUET של LOGITECH.
אתה ציינת בסקירה ואני מצטט:
יש עוד לא מעט פונקציות שהשלט יכול לבצע ועדיין לא ניסיתי אותן אך אני מתכנן לנסות:
1. שימוש בWIFI על מנת לעשות STREAMING של מוזיקה מהמחשב שלי בקומה העליונה לרסיבר בקומה התחתונה.
2. שליטה בעל המערכת בRF.
האם בדקת את העניין? האם הפתרון שלי אפשרי בכלל או שערבבתי כאן מספר דברים - שכן איני מומחה בתחום. האם יש פתרון אחר בנוסף האם התכנות לכך יהווה מכשלה רצינית.
תודה על כל התייחסות.