עינית לשליטה כאשר המכשיר מוסתר
-
nadavattar
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אהלן,
שאלה:
נניח מתחת לטלוויזיה אני מעוניין לשים מזנון, ובתוכו את המכשירים (רסיבר, ממיר, די וי די).
במידה והמזנון אטום, אז אין קשר ישיר בין השלט למכשירים..
1. האם יש אפשרות להוציא איזושהי עינית מהמכשירים מחוץ למזנון, משהו קטן ואסתטי, שיקשר בין השלט אליהם?
2. האם צריך עינית לכל מכשיר (במידה ולכל מכשיר יש שלט משלו)?
3. כמה צריך לעלות דבר כזה ואיפה זה ניתן להשגה?
מודה מאוד על העזרה המבורכת באתר הזה!
נדב
שאלה:
נניח מתחת לטלוויזיה אני מעוניין לשים מזנון, ובתוכו את המכשירים (רסיבר, ממיר, די וי די).
במידה והמזנון אטום, אז אין קשר ישיר בין השלט למכשירים..
1. האם יש אפשרות להוציא איזושהי עינית מהמכשירים מחוץ למזנון, משהו קטן ואסתטי, שיקשר בין השלט אליהם?
2. האם צריך עינית לכל מכשיר (במידה ולכל מכשיר יש שלט משלו)?
3. כמה צריך לעלות דבר כזה ואיפה זה ניתן להשגה?
מודה מאוד על העזרה המבורכת באתר הזה!
נדב
נדב,
ברוב החנויות המתמחות תוכל לרכוש קיט שליטה שכולל ספק כח , מרכזיה ("מח") , 3 או 4 עיניות להדבקה על המכשירים אותם תרצה להפעיל ועינית אחת משותפת אותה מדביקים בד"כ למסך.טווח המחירים הוא בהתאם לאיכות המוצר ומנסיון , מומלץ לרכוש קיטים של חברות שזה תחום התמחותן.
ברוב החנויות המתמחות תוכל לרכוש קיט שליטה שכולל ספק כח , מרכזיה ("מח") , 3 או 4 עיניות להדבקה על המכשירים אותם תרצה להפעיל ועינית אחת משותפת אותה מדביקים בד"כ למסך.טווח המחירים הוא בהתאם לאיכות המוצר ומנסיון , מומלץ לרכוש קיטים של חברות שזה תחום התמחותן.
-
nadavattar
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה על העזרה.
אם אני באתר שפרסמת - קשה לי לאתר את העיניות האלה..
זה בגללי או שהן לא מוכרות בקרב קהל הצרכנים הפשוט?
אם אני באתר שפרסמת - קשה לי לאתר את העיניות האלה..
זה בגללי או שהן לא מוכרות בקרב קהל הצרכנים הפשוט?
shragi גם אני מחפש מוצר שכזה, לא מצאתי באתר שנמצא בחתימה שלך. אשמח אם אפשר לקבל הפנייה ממוקדמת לחנות שמוכרת קיט שכזה, ובאיזה מחיר זה מתחיל ובאיזה זה נגמר קיט כמו שציינת.shragi כתב:נדב,
ברוב החנויות המתמחות תוכל לרכוש קיט שליטה שכולל ספק כח , מרכזיה ("מח") , 3 או 4 עיניות להדבקה על המכשירים אותם תרצה להפעיל ועינית אחת משותפת אותה מדביקים בד"כ למסך.טווח המחירים הוא בהתאם לאיכות המוצר ומנסיון , מומלץ לרכוש קיטים של חברות שזה תחום התמחותן....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46361
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5389 פעמים
חברים, שרגי הוא עוסק בתחום ואינו יכול לפרסם את עצמו.
כפי שהוא אמר, צרו קשר ישיר עם חנות מתמחה באיזור שלכם. זה מסוג המוצרים שיש להם, אבל קשה לי להאמין שהן יפרסמו באתר (כי בד"כ לא בגלל זה מגיעים אל החנויות).
פיתרון אפשרי נוסף הוא VIDEO SENDER, כזה שמשדר וידאו ואודיו ב-2.4GHZ קומפוזיט. זה נשמע מצחיק, אבל יש לזה גם אפשרות להעביר IR SIGNAL. העלות של מכשיר כזה בד"כ נעה בין 200-300 ש"ח, כך שיתכן שזה אחד מהפתרונות הזולים לבעיה הזו.
כפי שהוא אמר, צרו קשר ישיר עם חנות מתמחה באיזור שלכם. זה מסוג המוצרים שיש להם, אבל קשה לי להאמין שהן יפרסמו באתר (כי בד"כ לא בגלל זה מגיעים אל החנויות).
פיתרון אפשרי נוסף הוא VIDEO SENDER, כזה שמשדר וידאו ואודיו ב-2.4GHZ קומפוזיט. זה נשמע מצחיק, אבל יש לזה גם אפשרות להעביר IR SIGNAL. העלות של מכשיר כזה בד"כ נעה בין 200-300 ש"ח, כך שיתכן שזה אחד מהפתרונות הזולים לבעיה הזו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46361
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
oferlaor,
בהחלט פתרון מקורי לבעיה. אך כמו שאתה יודע, זה לא עוזר כאשר יש צורך לשלוט על מספר מכשירים מוסתרים.
בהחלט פתרון מקורי לבעיה. אך כמו שאתה יודע, זה לא עוזר כאשר יש צורך לשלוט על מספר מכשירים מוסתרים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5389 פעמים
ziv_r,
(אגב, אני לא יכול לקחת קרדיט, זה רעיון של מישהו חכם ממני)
אתה בפירוש צודק. מדובר על פיתרון למכשיר אחד בלבד.
(אגב, אני לא יכול לקחת קרדיט, זה רעיון של מישהו חכם ממני)
אתה בפירוש צודק. מדובר על פיתרון למכשיר אחד בלבד.
nadavattar,orshock,
סט עיניות שליטה הוא מוצר שנכנס תחת קטגוריית Custom Installation , ובד"כ משולב כמוצר משלים בהתקנות , עפ"י דרישת הלקוח , ולכן החנויות המתמחות לא מפרסמות מוצרים כגון זה למכירה בנפרד באתריהם.
סט עיניות שליטה הוא מוצר שנכנס תחת קטגוריית Custom Installation , ובד"כ משולב כמוצר משלים בהתקנות , עפ"י דרישת הלקוח , ולכן החנויות המתמחות לא מפרסמות מוצרים כגון זה למכירה בנפרד באתריהם.