החלטתי להתחיל לחפש רמקולים צריך עזרה כמובן :-)
מעניין שכל פעם מוזכרת החברה של סרווין,נוצר וויכוח לגבי איכותו,ודעתי שזה רק מעיד על חברה שלא ניתן להתעלם ממנה .ניתן לאהוב ,או לשנוא ,וזה כבר מעיד על נוכחות של הרמקול באשר יהיה.לי יש סט של סרווין V12 F כולל סאב סרווין, ואומנם הם נקטלו על ידי אורי ,וקטונתי מלהתווכח עם הידע והנסיון שלו ,אך זה לדעתי לחטוא לאמת ,כי מאותו רמקול אפשר להוציא אלף ואחד וריאציות של סאונד,תלוי במגבר תלוי בחדר (אקוסטיקה)ותלוי אפילו במצב רוח (רמקול זה כמו אישה ,פעם בא לך, ופעם ....)
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
זה העניין של המחיר המגוחך בארץ לעומת חו"ל, לדעתי, שיוצר את המחלוקות
כי מי שיודע על מה הוא מדבר, בחיים לא ישלם מחיר כזה על סרווין....כי הוא יודע שבאותו מחיר אפשר להשיג משהו יותר טוב
מצד שני זה לא אומר שסרווין זה רמקול גרוע בהחלט....ת'מבין אותי?
כי מי שיודע על מה הוא מדבר, בחיים לא ישלם מחיר כזה על סרווין....כי הוא יודע שבאותו מחיר אפשר להשיג משהו יותר טוב
מצד שני זה לא אומר שסרווין זה רמקול גרוע בהחלט....ת'מבין אותי?
למען האמת הדגם הקודם שהיה לי VS100 ,ברגע שהחלפתי אותם ונתתי אותם לגיסי והם עמדו אצלו ,בולם הזעזועים של הוופר שלהם התפורר,לאחר כמעט 10 שנות עבודה .כנראה שכשהם עובדים אין להם זמן להיקרע..... 
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
סמיגול מחיפוש קצרצר ביד 2:
מודעה 3119468 : וורפדייל דאיימונד 9.6 ב 2000 ש"ח.
מודעה 3111161 : MB QUART QL C404 ב 1800 ש"ח.
מודעה : 3210193 B&W DM-309 ב 1700 שקל.
מודעה : 3100950 טאנוי סטורן S6 ב 2000 ש"ח.
מודעה 3119468 : וורפדייל דאיימונד 9.6 ב 2000 ש"ח.
מודעה 3111161 : MB QUART QL C404 ב 1800 ש"ח.
מודעה : 3210193 B&W DM-309 ב 1700 שקל.
מודעה : 3100950 טאנוי סטורן S6 ב 2000 ש"ח.
על טעם וריח...
חלק ניכר מהרמקולים שהוצעו לך כאן העלו בי עוויות לא נעימות בפרצוף.....הייתי נזהר מהBOSE וה - JBL, מתרחק כמו אש מהסרווין וגה וממש נמנע מהפולק, רחנמא ליצלן.....
מצד שני, זה באמת עניין של טעם ואתה חייב ללכת ולהאזין בנחת עם המוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב.
יחד עם זאת, מנסיוני, התרשמות ראשונית מרמקול היא תנאי הכרחי, אבל לא מספיק. ולכן, קח בחשבון שייתכן וחלק ניכר מהרמקולים שהוצעו לך ימאסו לאחר זמן מה, עקב העדר תכונות חשובות לכל אחד מהם. הפולק עמומים, הבוז צווחניים (במיוחד ה - 301 ) וכו' וכו'.
לטעמי, רמקולים מאוזנים יחסית - שיודעים גם לרדת נמוך - בתקציב שלך, תוכל למצוא בדגמים המוצלחים של פרדיים, קף, ובגלל הדגש הרב שלך על "בס" הייתי בודק B&W, שאמנם מתומחרים גבוה מידי בארץ, אבל נחשבים לרמקולים מאוד אמינים כך שגם דגמים בני 4-6 שנים בהחלט יכולים לבוא בחשבון (ואפשר גם ותיקים יותר אם הם שמורים). לטעמי האישי, הרמקולים שהצעתי לך מאוזנים יותר מהרמקולים שציינתי בתחילת הדברים, אבל קח בחשבון שגם בהם דבר אחד בא על חשבון השני, ובחברות האלה זה יכול לבוא על חשבון הגבוהים (בעיקר ב B&W) או על חשבון המיד (לטעמי בעיקר בפרדיים).
כדאי לבדוק גם משהו משומש מהדגמים הריצפתיים של SA. אלה רמקולים עם בס מפתיע, במיוחד ביחס לגודלם/ רוחבם הצנוע יחסית.
ולסיום, אתה יכול לחסוך גם כסף וגם התרוצצות וכאבי ראש, אם תצליח למצוא סט שלם ביד שנייה, אצל אחד היבואנים. זה אולי יעלה טיפל'ה יותר מהשוק, אבל תוכל לנסות לשדך הגברה עם רמקולים ב"מכה אחת" ולפחות אצל חלקם תוכל לקבל אחריות על הציוד. אני מאוד ממליץ לנסות את האפשרות הזו.
מצד שני, זה באמת עניין של טעם ואתה חייב ללכת ולהאזין בנחת עם המוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב.
יחד עם זאת, מנסיוני, התרשמות ראשונית מרמקול היא תנאי הכרחי, אבל לא מספיק. ולכן, קח בחשבון שייתכן וחלק ניכר מהרמקולים שהוצעו לך ימאסו לאחר זמן מה, עקב העדר תכונות חשובות לכל אחד מהם. הפולק עמומים, הבוז צווחניים (במיוחד ה - 301 ) וכו' וכו'.
לטעמי, רמקולים מאוזנים יחסית - שיודעים גם לרדת נמוך - בתקציב שלך, תוכל למצוא בדגמים המוצלחים של פרדיים, קף, ובגלל הדגש הרב שלך על "בס" הייתי בודק B&W, שאמנם מתומחרים גבוה מידי בארץ, אבל נחשבים לרמקולים מאוד אמינים כך שגם דגמים בני 4-6 שנים בהחלט יכולים לבוא בחשבון (ואפשר גם ותיקים יותר אם הם שמורים). לטעמי האישי, הרמקולים שהצעתי לך מאוזנים יותר מהרמקולים שציינתי בתחילת הדברים, אבל קח בחשבון שגם בהם דבר אחד בא על חשבון השני, ובחברות האלה זה יכול לבוא על חשבון הגבוהים (בעיקר ב B&W) או על חשבון המיד (לטעמי בעיקר בפרדיים).
כדאי לבדוק גם משהו משומש מהדגמים הריצפתיים של SA. אלה רמקולים עם בס מפתיע, במיוחד ביחס לגודלם/ רוחבם הצנוע יחסית.
ולסיום, אתה יכול לחסוך גם כסף וגם התרוצצות וכאבי ראש, אם תצליח למצוא סט שלם ביד שנייה, אצל אחד היבואנים. זה אולי יעלה טיפל'ה יותר מהשוק, אבל תוכל לנסות לשדך הגברה עם רמקולים ב"מכה אחת" ולפחות אצל חלקם תוכל לקבל אחריות על הציוד. אני מאוד ממליץ לנסות את האפשרות הזו.
- moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
גם אני בזמנו חיפשתי רמקול עם בס טוב, אך גם שהמיד והטרבל ישמעו.
כמעט והלכתי על ה-MISSION M34 או M35, אבל הפריע לי שם חוסר הפרוט במיד/טרבל
בסוף קניתי זוג ELAC 58 רצפתיים.
כמעט והלכתי על ה-MISSION M34 או M35, אבל הפריע לי שם חוסר הפרוט במיד/טרבל
בסוף קניתי זוג ELAC 58 רצפתיים.