החלטתי להתחיל לחפש רמקולים צריך עזרה כמובן :-)
לאחר זמן מה שאני עוצר את עצמי מ"לשדרג" את המערכת שלי אני סוף סוף רוצה לעשות את זה ודווקא אני רוצה להתחיל מרמקולים אפילו יד שניה.
רב הרמקולים שנמצאים היום בחנויות הם בעלי וופרים קטנים יחסית,אני מחפש רמקול עם בס עמוק כמו הרמקולים הישנים.
האם יש משהו דומה שניתן לקנות כיום אם זה לא ביד שניה ואם כן איזה דגמים כדאי לחפש?
כיום יש לי מגבר DENON 1601 שגם יוחלף כנראה והוא מחובר ל וורפידל אטלנטיק 400
ואותם הרמקולים מחוברים גם לסוני אינטגרטד לא זוכר כרגע מה הדגם.ואני רוצה חותר בס ברמקולים הבאים שלי
רב הרמקולים שנמצאים היום בחנויות הם בעלי וופרים קטנים יחסית,אני מחפש רמקול עם בס עמוק כמו הרמקולים הישנים.
האם יש משהו דומה שניתן לקנות כיום אם זה לא ביד שניה ואם כן איזה דגמים כדאי לחפש?
כיום יש לי מגבר DENON 1601 שגם יוחלף כנראה והוא מחובר ל וורפידל אטלנטיק 400
ואותם הרמקולים מחוברים גם לסוני אינטגרטד לא זוכר כרגע מה הדגם.ואני רוצה חותר בס ברמקולים הבאים שלי
נערך לאחרונה על ידי Smigol ב 21/01/2008 20:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה מעוניין ברמקולים ריצפתיים, מוניטור או מדף?
אם אתה מעוניין בעיקר בבאס הייתי מציע לך לשמוע את הרמקולים של גי בי אל ( E 50)
או BOSE 301 (יותר מומלץ) שעובדים טוב עם מגברים של סוניי. הבעיה של הרמקולים של בוס היא שהם ישמעו מצויין רק אם תמקם אותם נכון . הגי בי אל פחות בררנים.
אם אתה מעוניין בעיקר בבאס הייתי מציע לך לשמוע את הרמקולים של גי בי אל ( E 50)
או BOSE 301 (יותר מומלץ) שעובדים טוב עם מגברים של סוניי. הבעיה של הרמקולים של בוס היא שהם ישמעו מצויין רק אם תמקם אותם נכון . הגי בי אל פחות בררנים.
נכון לא ציינתי אני רוצה רמקול רצפתי.אל סאב באמת אף פעם לא חשבתי כי הבנתי שstereo לא שומעים אם סאב.תקנו אותי אם אני לא צודק.
גודל החדר-סלון רגיל לא גדל במיוחד.
תקציב עדיין לא נקבע כי אני לא יודע מה סדר גודל המחירים של הרמקולים הרצויים.
אולי משהוא יודע איפו יש חנות סטריו טובה באזור ב"ש?
אולי משהוא יודע איפו יש חנות סטריו טובה באזור ב"ש?
תכנס לאתר זאפ WWW.ZAP.CO.IL .Smigol כתב:נכון לא ציינתי אני רוצה רמקול רצפתי.אל סאב באמת אף פעם לא חשבתי כי הבנתי שstereo לא שומעים אם סאב.תקנו אותי אם אני לא צודק.
אולי משהוא יודע איפו יש חנות סטריו טובה באזור ב"ש?...
זה אתר של השוואת מחירים שנותן לך לפי סדר את ההצעות הכי טובות.
כדאי לך להשקיע בין 2000 ל 3000 שקל על הרמקולים (בהתבסס על הציוד שיש לך).
הבוס אם אני לא טועה עולים באזור ה 2500 שקל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לך הייתי מציע להכנס לפה:yairf כתב:אולי הוא ימצא שם Cremona ב-5000 ש"ח...
http://www.aviyaffe.com/store/main/prod ... d_prod=340
Smigol כתב:
הבעייתיות בסאב היא בד"כ מציאת המיקום האידיאלי בחדר ויצירת סינרגיה מתאימה עם שאר הרמקולים.
stereo ניתן לשמוע עם סאב ואף לקבל תוצאה טובה מאד.נכון לא ציינתי אני רוצה רמקול רצפתי.אל סאב באמת אף פעם לא חשבתי כי הבנתי שstereo לא שומעים אם סאב.תקנו אותי אם אני לא צודק....
הבעייתיות בסאב היא בד"כ מציאת המיקום האידיאלי בחדר ויצירת סינרגיה מתאימה עם שאר הרמקולים.
כבר חתמתי.
גם אם התקציב שלו היה מיליון דולר לא הייתי מציע לו להשקיע יותר מ3000 שקל לרמקולים.Mentally כתב:או לחלופין אם אתה רוצה רמקולים טובים תלך לשמוע בעצמך ולא לפי המלצות זאפ. הייתי משאיר את שמיעת JBL ו-BOSE לסוף.
בנוגע לתקציב, מה המקסימום שאתה רוצה/יכול להשקיע? צריך לדעת אם אנחנו מדברים על 5,000 ש"ח או 20,000 ש"ח?...
יש לו הגברה של דנון 1601, הוא לא צריך יותר מזה.
אם תתנו לי מיליון דולר אני אסתדר לבד :-\)
תודה על ההמלצה לבקר בזאפ 
בהקשר לדנון-הוא הולך כנראה להתחלף באחד ממגברי NAD יד שניה.
התקציב הוא כנראה עד 5000 רק על הרמקולים.
כל הרמקולים ששמעתי עד כה(לא הרבה) הם לא נותנים את הבאס שאני אוהב,כי משום מה לרוב הרמקולים של היום אין סאב גדול.
בהקשר לדנון-הוא הולך כנראה להתחלף באחד ממגברי NAD יד שניה.
התקציב הוא כנראה עד 5000 רק על הרמקולים.
כל הרמקולים ששמעתי עד כה(לא הרבה) הם לא נותנים את הבאס שאני אוהב,כי משום מה לרוב הרמקולים של היום אין סאב גדול.