epgfromdvb&BladeRunner3@VMC
האם מישהו הצליח להפעיל את השילוב הנ"ל?
כל הנסיונות שלי לא הצליחו משום מה...
עשיתי את זה כך:
א) הפעלתי את epgfromdvb ואכן נוצר קובץ XML תקין המכיל את לוח השידורים.
ב) הקלדתי ידנית כמה ערוצים לתוך קובץ channelinfo.xml כאשר ChannelID תואם את הID שמופיע ב-EPG.
ג) הגדרתי VirtualDirectory ב-IIS, ותיקנתי בהתאם את כל ההפנייות בקבצי HTML של BladeRunner.
ד) הרצתי את הBladeRunner - נוצר קובץ guide.bin לא ריק. אך כאן יש נקודה מוזרה: אם אני מאלץ את ה-BladeRunner שלא למחוץ את guide.xml, ומנסה לפתוח את הקובץ הזה בIE, הדפדפן מוציא הודעת שגיאה - כאילו חסר שם איזה רווח באמצע, למרות שעל פניו הפורמט נראה תקין לגמרי... בכל אופן, BladeRunner עצמו לא מוציא שום הודעת שגיאה אלא מייצר את ה-bin.
ה) עדכנתי את המפתח הרלוונטתי בregistry, והרצתי את הsetup של VMC - הוא רואה את הEPG ומוכן להוריד אותו.
ו) ההורדה עצמה לא מביאה שום תוצאה, פרט לערוצים שהגדרתי. כלומר, ישנה רשימת הערוצים אך אין שום נתונים עבורם.
אולי למישהו יש רעיון, איך בכל זאת לייבא את הEPG מהממיר לתוך VMC?
תודה מראש!!
כל הנסיונות שלי לא הצליחו משום מה...
עשיתי את זה כך:
א) הפעלתי את epgfromdvb ואכן נוצר קובץ XML תקין המכיל את לוח השידורים.
ב) הקלדתי ידנית כמה ערוצים לתוך קובץ channelinfo.xml כאשר ChannelID תואם את הID שמופיע ב-EPG.
ג) הגדרתי VirtualDirectory ב-IIS, ותיקנתי בהתאם את כל ההפנייות בקבצי HTML של BladeRunner.
ד) הרצתי את הBladeRunner - נוצר קובץ guide.bin לא ריק. אך כאן יש נקודה מוזרה: אם אני מאלץ את ה-BladeRunner שלא למחוץ את guide.xml, ומנסה לפתוח את הקובץ הזה בIE, הדפדפן מוציא הודעת שגיאה - כאילו חסר שם איזה רווח באמצע, למרות שעל פניו הפורמט נראה תקין לגמרי... בכל אופן, BladeRunner עצמו לא מוציא שום הודעת שגיאה אלא מייצר את ה-bin.
ה) עדכנתי את המפתח הרלוונטתי בregistry, והרצתי את הsetup של VMC - הוא רואה את הEPG ומוכן להוריד אותו.
ו) ההורדה עצמה לא מביאה שום תוצאה, פרט לערוצים שהגדרתי. כלומר, ישנה רשימת הערוצים אך אין שום נתונים עבורם.
אולי למישהו יש רעיון, איך בכל זאת לייבא את הEPG מהממיר לתוך VMC?
תודה מראש!!
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
יש את הפתרונות המובנים או MEGAPEG
כל מי שאני מכיר שעובד עם EPGFROMDVB עובד עם SAGE
כל מי שאני מכיר שעובד עם EPGFROMDVB עובד עם SAGE
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר