מחפש עדכון ל- sanyo 7220dx
כתוביות קטנות + קופץ ב- bitrate גבוהה.
האם ישנם עדכונים ושדרוגים ל- sanyo 7220 סניו
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. קופץ ב bitrate גבוהה - אין מה לעשות כל המכשירים מגיבים ככה , רק תוודא שזה לא קופץ בגלל packed bitstream.
2. כתוביות קטנות - יש עדכון לא רישמי - זהו בעצם עדכון שנבנה במקור עבור מכשיר יונדאי:
אתה מרוויח : כתוביות גדולות וברורות עם מסגרת שחורה שנראות מצויין גם על רקע בהיר.
אתה מפסיד :
המסך הקטן שעל המכשיר מפסיק לעבוד ומראה ***
הכפתורים שעל המכשיר מפסיקים לעבוד , ואתה יכול לעבוד רק עם השלט.
אתה מאבד את התמיכה בכתוביות sub ונשאר רק עם תמיכה ב srt
אין דרך חזרה ! אחרי העדכון אי אפשר לחזור למקור (כי לאף אחד כולל היבואן - שלא מבין כלום - אין את ה firmware המקורי )
אני עדכנתי את המכשיר שלי ואני מרוצה כתוביות ברורות היו חשובות לי יותר מכל השאר.
אני גם ניסיתי לדבר עם היבואן שישיג לי את ה firmware המקורי (תאמין או לא את העדכון לעיברית עושים בסין...)
בהתחלה הוא שיתף פעולה והבטיח לי שזה יגיע ממש בקרוב , אבל עברה חצי שנה ועדיין אין firmware .
אם תצליח להשיג את המקור, אז הדרך לבנות עידכון שבו הכל עובד פשוטה.
2. כתוביות קטנות - יש עדכון לא רישמי - זהו בעצם עדכון שנבנה במקור עבור מכשיר יונדאי:
אתה מרוויח : כתוביות גדולות וברורות עם מסגרת שחורה שנראות מצויין גם על רקע בהיר.
אתה מפסיד :
המסך הקטן שעל המכשיר מפסיק לעבוד ומראה ***
הכפתורים שעל המכשיר מפסיקים לעבוד , ואתה יכול לעבוד רק עם השלט.
אתה מאבד את התמיכה בכתוביות sub ונשאר רק עם תמיכה ב srt
אין דרך חזרה ! אחרי העדכון אי אפשר לחזור למקור (כי לאף אחד כולל היבואן - שלא מבין כלום - אין את ה firmware המקורי )
אני עדכנתי את המכשיר שלי ואני מרוצה כתוביות ברורות היו חשובות לי יותר מכל השאר.
אני גם ניסיתי לדבר עם היבואן שישיג לי את ה firmware המקורי (תאמין או לא את העדכון לעיברית עושים בסין...)
בהתחלה הוא שיתף פעולה והבטיח לי שזה יגיע ממש בקרוב , אבל עברה חצי שנה ועדיין אין firmware .
אם תצליח להשיג את המקור, אז הדרך לבנות עידכון שבו הכל עובד פשוטה.
- nissim_shaked
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0