הארקה לאדפטר DC של לפטופ
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
תלוי איזה, ל-DELL למשל יש תקע "מזלג" ללא הארקה, והספק כח שלו לא נראה משמעותית שונה מ-LENOVO, שכן מגיע עם הארקה. מצד שני, כבל החשמל של DELL מתאים רק ל-DELL, בעוד זה של LENOVO יעבןד עם כל אחד אחר. אז לסיכום - אני לא רואה בעייה בלעבוד ללא הארקה
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
עשרות תופעות - יש להם מנהל תקשורת שמופעל ע"י Fn+F5 שהיה קורס מדי פעם ולוקח את כל מע' ההפעלה איתו, ה-Touch-Pad נוירוטי למדי, כל מיני תופעות מוזרות שקשורות ב-Power manager ועוד מטעמים, לפעמים הייתי משתגע ממנו
הPower manager באמת שוכח לפעמים את הsettings שקבעתי לו.
שני הדברים האחרים שהזכרת, לא יוצא לי להשתמש בהם.
התכונה היחידה בעצם שעיניינה אותי ועל זה חקרתי זה ההסתברות שאצטרך לתת אותו לשירות. עם בעיות תוכנה אני עוד אסתדר (לא שנזקקתי בינתיים ולמרות שזה ויסטה), תקלות חומרה מפחידות אותי.
הם גם לוקחים חתיכת מחיר על השם (reputation), שעשו לעצמם בתחום הזה. מקווה שזה מוצדק
שני הדברים האחרים שהזכרת, לא יוצא לי להשתמש בהם.
התכונה היחידה בעצם שעיניינה אותי ועל זה חקרתי זה ההסתברות שאצטרך לתת אותו לשירות. עם בעיות תוכנה אני עוד אסתדר (לא שנזקקתי בינתיים ולמרות שזה ויסטה), תקלות חומרה מפחידות אותי.
הם גם לוקחים חתיכת מחיר על השם (reputation), שעשו לעצמם בתחום הזה. מקווה שזה מוצדק
משה
להארקה יש תפקיד אחד למיטב ידיעתי, להגן על האדם במקרה ויש מגע, למשל בגלל מכה או פגם בייצור, בין מתח גבוה למארז המכשיר. צריך את זה במכשירים במארז מתכתי כמו כל המכשירים הגדולים.
זו פעם ראשונה שאני רואה את זה על מטען.
זו פעם ראשונה שאני רואה את זה על מטען.
משה
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
יכול להיות שהחליטו בIBM ללכת כמה שיותר בטוח. יכול להיות שהיה מקרה שבו הספק התקלקל והכניס זרם של 220 וולט ובדיוק מישהו נגע בו או שהוא עבד על המחשב ומשהו קרה.
לך תדע. אז החליטו ללכת בשיטת : "אם יש ספק אין ספק"
לך תדע. אז החליטו ללכת בשיטת : "אם יש ספק אין ספק"
במקרה הזה, זה Lenovo בלבד (המטען לא צאצא של IBM לפי הכתוב עליו).
המחשב עצמו לא קשור כי המחשב לא מוארק ולא קשור כלל לרשת החשמל, הרי הוא מקבל DC צף מהמטען במתח נמוך.
יכול להיות שאתה צודק, ולכן מסקרן איך ההארקה מחוברת בתוכו. אין ברגים לדבר הזה אז כנראה אצטרך להישאר סקרן:-)
בסוף יסתבר שזה לא מחובר לכלום, כמו באיזה בדיחה.
המחשב עצמו לא קשור כי המחשב לא מוארק ולא קשור כלל לרשת החשמל, הרי הוא מקבל DC צף מהמטען במתח נמוך.
יכול להיות שאתה צודק, ולכן מסקרן איך ההארקה מחוברת בתוכו. אין ברגים לדבר הזה אז כנראה אצטרך להישאר סקרן:-)
בסוף יסתבר שזה לא מחובר לכלום, כמו באיזה בדיחה.
משה