שלום לכולם ,
לאחרונה קניתי את הטלוויזיה LC-46XD1E SHARP שהצפיה בה אגב מדהימה...
בכל אופן , נתקלתי רק בבעיה אחת, כאשר ניסיתי לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה ע"מ לצפות בסרטי HD אז שמתי לב שלכניסת האודיו שבכניסה הכללית של DVI לא ניתן לחבר את הכבלים הרגילים (זכר אדום ולבן או משהו אחר) אלא מופיע מעין חור קטן שחור שרשום עליו AUDIO R/L
לאחר שביררתי בספר ההוראות איזה כבל אני יכול לחבר לכניסה זו של האודיו רשום הכבל הבא: 3.5 STEREO MINIJACK CABLE
העניין הוא שאין לי מושג איזה כבל זה....מישהו שמע עליו ויכול להסביר לי גם מדוע הוחלט כנראה ביציאה זו של HD ליצור רק כניסה לכבל זה (כנראה בגלל האיכות<?) ,
האם ניתן להשיג כבל כזה בארץ (מה שמו?)
והאם אמורה להיות לי גם יציאה מכרטיס הקול במחשב לכבל כזה? (יש לי מחשב חדש יחסית)
תודה מראש =),
רון.
3.5 STEREO MINIJACK CABLE - ייעוץ!! =)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
זה חיבור אוזניות קטן.
השימוש בו הוא לא בגלל איכות אלא שחיבור ה-DVI אינו כולל אודיו ולכן היו חייבים להוסיף חיבור אודיו בנפרד, מכיון שחיבור ה-DVI הוא בעיקרו למחשב ובמחשבים יציאת האודיו היא בד"כ כמו יציאת אוזניות, אז הם הניחו שקל יהיה למצוא כבל שהוא MINI PLUG 3.5MM בשני הצדדים.
משהו כזה:

השימוש בו הוא לא בגלל איכות אלא שחיבור ה-DVI אינו כולל אודיו ולכן היו חייבים להוסיף חיבור אודיו בנפרד, מכיון שחיבור ה-DVI הוא בעיקרו למחשב ובמחשבים יציאת האודיו היא בד"כ כמו יציאת אוזניות, אז הם הניחו שקל יהיה למצוא כבל שהוא MINI PLUG 3.5MM בשני הצדדים.
משהו כזה: