מקבץ שאלות - על VCE, מדיה פורטל, StandBy, PVR150 ועוד...

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
incognito פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אוקיי,
אז אחרי שסוף סוף השלמתי פחות או יותר עם איכות התמונה של ה PVR150 (יש לי שירשור על זה...) התפנתי להגדרות ובדיקת שימוש קצרה, ומיד צצו להן כל מיני שאלות שלא ראיתי להן פה תשובות:

1. VCE - לא מצאתי אפשרות לעבוד גם עם ערוצים של טיונר וגם עם כניסת RCA ככה שאפשר למפות שחלק מהערוצים רואים מהטיונר וחלק מהממיר...
ראיתי שישנם שני מצבי פעולה - או רק עם ממיר או רק עם טיונר . האם זה באמת המצב ? מסיבה זו כרגע אני עם מדיה פורטל שדווקא פחות אהבתי, אבל מאפשרת לי לראות גם ערוצי טיונר וגם כניסות RCA...

2. בנוגע ל PVR150 שלי, ישנם 2 ערוצים שהוא לא מצליח לקלוט טוב(טיונר)- ערוץ 4 (הוט סרטים) ששם האיכות ממש גרועה , והולמרק - ששם האיכות טיפה יותר טובה על עדיין נחותה ביחס לשאר הערוצים בטיונר שלו.

3. שאלה עקרונית שאני מניח שלא תלויה בתוכנת המדיה - האם אפשר להקליט ערץ אחד (נניח מהטיונר) ולראות את הערוץ השני מכניסת ה RCA ? (כמובן שללא TIMESHIFT)
וגם האם ההיפך אפשרי ? (להקליט מכניסת ה RCA ולצפות בערוץ מהטיונר..)
הכרטיס שלי הוא ה PVR150.

4. מדיה פורטל - חיפשתי אצלהם באתר וחרשתי על ה SETTINGS ולא מצאתי אפשרות להגדיל את הפונטים - הם קטנים מידי ולא ברורים כמו ב VCE.

5. שאלה אחרונה - תהיתי לגבי האפשרות של חיסכון בחשמל / שמירה על הרכבים כאשר הHTPC לא בשימוש.
ניסיתי עם מצב STANDBY S3 - למי שלא מכיר, המחשב מנתק את המתח מכל הרכיבים פרט לזיכרון וכשמדליקים אותו, הוא חוזר מיידית למצב שבו הוא היה.
S3 הוא המצב המועדף עלי, אך ראיתי שהמדיה פורטל לא מתעוררת אם יש הקלטה ולכן פסלתי את המצב הזה.

נשאר רק ה STANDBY S1 הישן יותר- המחשב מנתק את המתח לרכיבים לא קריטים כמו דיסקים קשיחים ומפחית מתח למעבד.
ניסיתי את המצב הזה, ומה שקרה זה שהכרטיס PVR150 התחרפן ועכשיו אני צריך לסדר מחדש את כל הערוצים בו. (לא יודע מה בדיוק עבר עליו, אבל נראה לי שהוא לא אוהב את המצב הזה.)

לכן בשורה התחתונה - לא ראיתי שום אפשרות לחיסכון בחשמל ולכן כנראה הוא יעבוד אצלי 24X7, אבל אשמח כמובן לשמוע את עצת החכמים ובעלי הניסיון פה..

אני יודע שחפרתי בשכל למי שאשכרה שרד את ההודעה עד לכאן :P , וחשבתי שבמקום לפתוח 5 נושאים שונים יהיה נחמד לרכז הכל במקום אחד.

אני אשמח לשמוע את דעתכם על הנושאים הנ"ל... כרגע אני קצת מאוכזב מה HTPC, אני חייב לציין... חשבתי שהדברים יהיו קצת יותר פשוטים, ושהמוצרים קצת יותר בשלים, אבל כנראה שלא.

incognito פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

לא רוצה להטריד , אבל למישהו יש מושג קלוש לפחות בנוגע לשאלה הראשונה שלי :?:
:wink:

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #3 

דווקא ל-1 אין לי תשובה.
.2 תקרא פה:
http://www.prize.nl/software/freqcopy/freqcopy.html
3. לדעתי לא.
4. תיכנס לתיקייה של ה-SKIN בו אתה משתמש. יש שם קובץ בשם fonts.xml. תערוך אותו ותגדיל את ה-HEIGHT של הפונטים.
אח"כ תיכנס לתיקייה הראשית של מדיה פורטל. יש שם תיקייה בשם CACHE. תיכנס אליה ותמחק את התיקייה של ה-SKIN.
5. אני עם המדיה פורטל TV SERVER ויש שם אפשרות לסמן להעיר את המחשב בשביל הקלטות (לא ניסיתי).

עריכה:
3. כנראה תצטרך כרטיס PVR נוסף (או כרטיס שמכיל שני טיונרים כמו PVR-500).
5. בדקתי ועובד.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”