בעיות בהגדרת כרטיס הטלוויזיה
שלום,
קניתי מחשב מדיה חדש, שמצוייד בין היתר בכרטיס טלוויזיה PVR150 עם שלט MCE.
מערכת ההפעלה היא ויסטה.
ניסיתי להריץ את הTV SETUP דרך המדיה סנטר, תחילת ההתקנה עובדת בסדר, חיברתי את המקלט IR של השלט למחשב והיה נראה בסדר. כשהמדיה סנטר מגיע לשלב של תכנות השלט, הוא כאילו מזהה את השלט ואז כשמגיעים לשלב של בדיקת השלט - שאמורים להעביר תחנה דרך השלט של הכרטיס טלוויזיה, הממיר לא מגיב לשלט MCE בכלל. (ממיר HD של יס, המחובר לכרטיס טלוויזיה דרך כבל S-Video).
ניסיתי לתכנת את השלט כפתור-כפתור במדיה סנטר, זה גם לא הצליח.
לא מובן לי מה צריך לעשות....
אשמח לעזרה וקצת התמקצעות בתחום.
תודה מראש.
קניתי מחשב מדיה חדש, שמצוייד בין היתר בכרטיס טלוויזיה PVR150 עם שלט MCE.
מערכת ההפעלה היא ויסטה.
ניסיתי להריץ את הTV SETUP דרך המדיה סנטר, תחילת ההתקנה עובדת בסדר, חיברתי את המקלט IR של השלט למחשב והיה נראה בסדר. כשהמדיה סנטר מגיע לשלב של תכנות השלט, הוא כאילו מזהה את השלט ואז כשמגיעים לשלב של בדיקת השלט - שאמורים להעביר תחנה דרך השלט של הכרטיס טלוויזיה, הממיר לא מגיב לשלט MCE בכלל. (ממיר HD של יס, המחובר לכרטיס טלוויזיה דרך כבל S-Video).
ניסיתי לתכנת את השלט כפתור-כפתור במדיה סנטר, זה גם לא הצליח.
לא מובן לי מה צריך לעשות....
אשמח לעזרה וקצת התמקצעות בתחום.
תודה מראש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
נסה לשנות את ההגדרות של השלט רחוק בממיר ה-HD עצמו, כך שיקלוט סיגנלים של שלט רגיל של YES. הפתרון הזה טוב בהנחה שאין לך בסלון ממיר נוסף של YES, כמו היס מקס, למשל.
בעיות בהגדרת כרטיס הטלוויזיה
זה לא הממיר. התופעה נכונה בחיבור כרטיס הטלויזיה לאנטנה רגילה או לממיר, בכל פעם אחד מהם והתופעה אותה תופעה.
כלומר, הבעיה או בכרטיס או בהגדרות, בדריברים או בהתאמת כרטיס הטלויזיה לכרטיס הקול.
חיזוק נוסף קיבלתי כיוון שבקליטת FM יש שמע וגם הקלטת שמע (אחמנם חלש). כמו כן - חיברתי את יציאת השמע האנלוגית של הכרטיס PVR3000 לכניסת LINE-IN ושומעים ברמקולים את השמע של הסרט, זאת בתנאי שאני בוחר כניסת LINE-IN בדריבר של כרטיס השמע.
אבל, עדין לא מקליט את השמע עם הוידאו בתוכנת PVR2.
נדמה לי שקראתי היכן שהוא על הסרה והתקנה מחדש של הדרברים, אבל אם כך חשוב סדר ההתקנה.
אז למי יש נסיון בזה או יכל לתת עצה בנושא??????
תודה