אני בקושי שומע את הסאב..
רכשתי את הרסיבר כולל מערכת רמקולים של מוראל ולא משנה מה עשיתי בהגדרות אני לא מצליח לשמוע את חמשתם מה שכן בבדיקה של הרמקולים זה השמיע צליל מכולם אם מישהו יוכל להגיד לי מה לעשות אני אשמח
נערך לאחרונה על ידי RoNXxX ב 21/01/2008 10:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
כדי לשמוע אתה צריך תוכן שהקול במקור הוקלט בסראונד
(לרסיבר יש בדר"כ אפשרות להגדיר מצב שמיעה שמאשר להפיק סראונד מערוצי סטראו שהוא מקבל אבל זה לא נשמע אותו הדבר)
ניסית לנגן סרט DVD ?
(לרסיבר יש בדר"כ אפשרות להגדיר מצב שמיעה שמאשר להפיק סראונד מערוצי סטראו שהוא מקבל אבל זה לא נשמע אותו הדבר)
ניסית לנגן סרט DVD ?
אתה צריך לחבר גם את הדי וידי וגם את המחשב בחיבור אודיו דיגיטלי לרסיבר
ישנם שני חיבורי אודיו דיגיטליים עיקרים האחד זהו חיבור אופטי והשני זה חיבור קואקסלי
(יש גם HDMI אבל אני לא בטוח שיש לך כניסה כזאת ברסיבר) אני מניח ששניהם קיימים אצלך ברסיבר.
אתה כנראה כרגע מחובר בכניסת סטראו אנלוגית ולכן אתה לא שומע סראונד
ישנם שני חיבורי אודיו דיגיטליים עיקרים האחד זהו חיבור אופטי והשני זה חיבור קואקסלי
(יש גם HDMI אבל אני לא בטוח שיש לך כניסה כזאת ברסיבר) אני מניח ששניהם קיימים אצלך ברסיבר.
אתה כנראה כרגע מחובר בכניסת סטראו אנלוגית ולכן אתה לא שומע סראונד
כי כנראה לא מוגדרת לך יציאת האודיו הנכונה במחשב
האם יש לך יציאת SPDIF במחשב ?
האם יש לך יציאת SPDIF במחשב ?
אווקיי אחרי שעות של בדיקות וניסיונות הכל מחובר כמו שצריך הכל להכל חחח (טלויזיה ,מחשב,רמקולים,DVD,YES) כן זה הרבה כבלים אבל עכשיו יש לי בעיה שונה.. אני ממש בקושי שומע את הסאב ..כאילו הוא פועל וניסיתי להגביר אותו אבל זה לא שינה כלום עכשיו הסאב בעוצמה של 140 W וזה אמור לפרק לי את החדר.. כי הוא לא כזה גדול אבל ממש בקושי מרגישים אותו.. אם מישהו יוכל אולי לכוון אותי איך לכוון את זה ברסיבר (VSX517 של פיוניר) זה יהיה אחלה דרך אגב הסאב מחובר עם כבל מיוחד של סאבים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים