איזה מקור אני צריך כדי לראות סרט ב HD?
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
רק BLUERAY או HD-DVD מציגים סרטי HD. נגן DVD רגיל עם יציאת HDMI יודע לנגן רק סרטי DVD עם עיבוד תמונה (upscaling) לרזולוצית HD.
Silence speaks louder than words
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אתה יכול להעזר גם במחשב או סטרימר כמקור לקבצי HD ( אבל אז אתה צריך להשיג אותם מאיפשהו .. )
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אני צופה ב-HD דרך המחשב באופן שוטף וללא בעייה כלשהיא.
התוכן אשר נמצא באינטרנט עצום (!), אני מתכוון לסרטי קולנוע, סדרות, קליפים, תוכניות למיניהם וכו' ברזולוציה של 720P/1080P, קיים גם ב-1080i אך בכמות מצומצמת מהקודמים.
בכל מקרה, אתה יכול לשלם סכום חודשי לשרת usenet ולקבל את התוכן במהירות.
או שלהרשם לאחד אתרי הטורנט הפרטיים כמוני, ולהשיג את אותו התוכן במהירות, אך זה עסק מסובך ... בכל מקרה, אם תחליט ללכת על האפשרות השניה, אשמח לעזור (בפרטי
התוכן אשר נמצא באינטרנט עצום (!), אני מתכוון לסרטי קולנוע, סדרות, קליפים, תוכניות למיניהם וכו' ברזולוציה של 720P/1080P, קיים גם ב-1080i אך בכמות מצומצמת מהקודמים.
בכל מקרה, אתה יכול לשלם סכום חודשי לשרת usenet ולקבל את התוכן במהירות.
או שלהרשם לאחד אתרי הטורנט הפרטיים כמוני, ולהשיג את אותו התוכן במהירות, אך זה עסק מסובך ... בכל מקרה, אם תחליט ללכת על האפשרות השניה, אשמח לעזור (בפרטי
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
קודם כל אני רוצה להגיד תודה לכל האנשים הטובים שעוזרים
הפורום הזה מדהים!
לגבי עניין הHD - שאלה אחרת:
הורדתי קובץ MPG הדגמה של SAMSUNG שהוא למעשה סרטון ברזולוציית HD,
1080I File Type: MPEG-2 Transport Stream
באמצעות התוכנה PUREVIDEO ניגנתי אותו במחשב נייד וחיברתי אותו דרך יציאת VGA לכניסת RGB PC למסך LCD של LG 37LC53.
התוצאה שקיבלתי היתה באיכות גבוהה אבל לא נראתה עוצרת נשימה כמו שHD אמור להראות
השאלה היא אם מה שראיתי היה בעצם איכות HD טהורה או שאני מפספס משהו?
הפורום הזה מדהים!
לגבי עניין הHD - שאלה אחרת:
הורדתי קובץ MPG הדגמה של SAMSUNG שהוא למעשה סרטון ברזולוציית HD,
1080I File Type: MPEG-2 Transport Stream
באמצעות התוכנה PUREVIDEO ניגנתי אותו במחשב נייד וחיברתי אותו דרך יציאת VGA לכניסת RGB PC למסך LCD של LG 37LC53.
השאלה היא אם מה שראיתי היה בעצם איכות HD טהורה או שאני מפספס משהו?
אצלי אני רואה במסך Hitachi ld9000ta2 שמחובר בכבל DVI-HDMI סרטי HD באיכות מעולה (הטלויזיה מקבלת NR דרך חיבור HDMI).
תבדוק אם הטלויזיה שלך מקבלת NR דרך HDMI, למרות שלא נראה לי אבל אם כן עדיף לך לחבר דרך חיבור זה.
תבדוק אם הטלויזיה שלך מקבלת NR דרך HDMI, למרות שלא נראה לי אבל אם כן עדיף לך לחבר דרך חיבור זה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
amit145,
בדוק את רזולוצית היציאה במחשב הנייד.
בנוסף, איכות הוידאו של קובץ תלויה במספר רב של גורמים (קצב נתונים, קידוד, רזולוציה ועוד). נסה קובץ אחר.
בדוק את רזולוצית היציאה במחשב הנייד.
בנוסף, איכות הוידאו של קובץ תלויה במספר רב של גורמים (קצב נתונים, קידוד, רזולוציה ועוד). נסה קובץ אחר.
Yes, you do miss something. In order to get 1080i, you need the DVI-HDMI connection. I hope your LCD does have a HDMI, but I'm pretty sure your laptop does not have a DVI.amit145 כתב: באמצעות התוכנה PUREVIDEO ניגנתי אותו במחשב נייד וחיברתי אותו דרך יציאת VGA לכניסת RGB PC למסך LCD של LG 37LC53.
השאלה היא אם מה שראיתי היה בעצם איכות HD טהורה או שאני מפספס משהו?...
If you plan to connect a PC to TV frequently, you must take care of that one, which has a DVI output.
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
ואם אין DVI OUTPUT? אפשר לעשות עם זה משהו?margol כתב: but I'm pretty sure your laptop does not have a DVI.
If you plan to connect a PC to TV frequently, you must take care of that one, which has a DVI output....
Stay foolish
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

yakirnav,
שימוש בחיבור DVI | HDMI הינו האופטימלי. במידה ואין לך כזה, שימוש ב VGA יתן לך תוצאות דומות.
שימוש בחיבור DVI | HDMI הינו האופטימלי. במידה ואין לך כזה, שימוש ב VGA יתן לך תוצאות דומות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני מניח כי אין לך צורך להזרים סיגנל מ HDMI גם למקרן וגם למסך באותה עת ולכן אתה זקוק לממתג HDMI. הממתג טוב גם עבור חיבור מספר מקורות למכשיר בעל כניסה בודדת.
אם אתה מתכנן לשדרג את הרסיבר שלך בקרוב, שווה לבחור אחד בעל מיתוג HDMI.
במידה ולא, הנה 2 שרשורים בנושא שנפתחו לאחרונה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=46264
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=47156
אם אתה מתכנן לשדרג את הרסיבר שלך בקרוב, שווה לבחור אחד בעל מיתוג HDMI.
במידה ולא, הנה 2 שרשורים בנושא שנפתחו לאחרונה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=46264
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=47156
לא, אני לא מתכוון לזה. אין לי בכלל טלויזיה.
אני כרגע אני מזין את המקרן מDVD של אופו. ועכשיו אני רוצה לקנות לאפטופ עם כונן בלוריי.
כך שאצטרך 2 כניסות HDMI
1. האם זה יהיה אפשרי?
2. האם זה רעיון טוב לקנות לאפטופ עם כונן בלוריי, או שהקרב (עם HD DVD) טרם הוכרע, ועדיף לחכות עוד כמה חודשים?
אני כרגע אני מזין את המקרן מDVD של אופו. ועכשיו אני רוצה לקנות לאפטופ עם כונן בלוריי.
כך שאצטרך 2 כניסות HDMI
1. האם זה יהיה אפשרי?
2. האם זה רעיון טוב לקנות לאפטופ עם כונן בלוריי, או שהקרב (עם HD DVD) טרם הוכרע, ועדיף לחכות עוד כמה חודשים?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זה לא משנה, שים לב למשפט שרשמתי: "הממתג טוב גם עבור חיבור מספר מקורות למכשיר בעל כניסה בודדת".
כלומר אתה מחבר את ה OPPO & מחשב נייד לממתג וכל פעם הוא מוציא סיגנל מאחד המכשירים שמחוברים אליו למקרן.
לגבי רכישה כיום של מחשב בעל כונן כזה, תבדוק מחשבים בעלי כונן combo.
כלומר אתה מחבר את ה OPPO & מחשב נייד לממתג וכל פעם הוא מוציא סיגנל מאחד המכשירים שמחוברים אליו למקרן.
לגבי רכישה כיום של מחשב בעל כונן כזה, תבדוק מחשבים בעלי כונן combo.