עזרה בקניית טלויזיה חדשה- מספר שאלות ממוקדות :)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Doronma פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בוקר טוב לכם,
לאחרונה זכיתי בעקבות משחק כדורגל בגבס חדש על הקרסול, ובתזמון מדהים הלכה לעולמה ה-Toshiba הישנה שלי, למרות שהפצרתי בה להמתין מספר חודשים עד הבונוס השנתי...
קצת פרטים על עצמי: מרחק הצפייה הוא 2.5-3 מטר, מחובר למערכת קולנוע ביתית (אז אז ה-sound אני אקבל משם ולא מהטלויזיה), רב הצפייה תהיה בשידורי טלויזיה רגילה (לפחות בעתיד הקרוב עד שיס ירדו מהעץ עם המחירים שלהם), וסרטי DVD HD, תקציב- 10000 שח.
מספר שאלות לי אליכם, ברשתוכם:
1) בגלל המרחק הזה והשימוש שלי, האם שווה לי ללכת על Plasma או מכשירי LCD, ואם LCD האם לא מספיק Ready, ואם כן, האם זה גם נכון במחשבה קדימה של עד 4 שנים?
שאלה ארוכה, אבל הכרחית....
2) האם האדם הפשוט, יבחין בבדלים שבין זמן תגובה של 8 לבין זה של 6, וכמה זה קריטי כאשר אנו צופים בתכנים שלעיל?
3) ניגודיות: אמנם המליצו לנו לחשוב על מספרים כמו 1:10000 וצפונה, אך מגלישה פשוטה ב-ZAP, רוב המכשירים שאני מוצא שם, המסה הקריטית, נעים בין 1000 ל-3500, עד כמה זה קריטי להצפין למספרים הגבוהים?

ממני, המגובס, דורון :D

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1090
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

עם איזה נגן אתה צופה בתכני HD? או שזה בכלל HTPC?

Doronma פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תכני HD מהאינטרנט הקרנה לרוב דרך מחשב עם כרטיס מסך תואם), סרטי DVD מהספריות וכאלו שמגיעים מחו"ל (מכשיר DVD תומך HD).אגב, חשבתי על אפשרות של HTPC, ואפילו עמיתים מהעבודה יצרו שילובים שכאלו בין טלוייזיות ו-HTPC.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”