שמח לשמוע שיהיו גם סקירות ל-"37!MartinHSabag כתב:אחלה סקירה !
אם לא הבנתם, אז זה למעשה תחילה של סידרת בדיקות למסכי 32-37".......
אחלה סקירה, מחכה לבאות.
אין רשימה סגורה, מה שזמין לבדיקה נבדק.spide220 כתב:תודה אחלה סקירה.
איזו טלויזיות כלולות בסקירה והאם אפשר לבקש שתסקרו מסך כלשוהו?...
צריך לזכור שכיול מדויק נכון למקור ספציפי.ofek4490 כתב:כל הכבוד על היוזמה מאוד נהנתי לקרוא
אולי יהיה שווה גם לערוך מדידות צבע וכו' כמו בסקירות קודמות דבר זה יביא להשוואה עמוקה יותר ותעזור לכאלו שכבר יש להם את הטלוויזיה הזאת לכייל אותה כמו שצריך בצורה מקצועית![]()
...
מוטי,motico כתב:אבי
יופי שהתחלת בסקירה של מסכים יותר זולים. לדעתי הסקירה טובה ועניינית. אתה צודק שבמסכים מהסוג הזה חשוב לקבל התרשמות כללית של איכות התמונה כשהמסך עבר כיוון בסיסי בלבד ולא כיול עם ציוד בדיקה חיצוני מורכב. כמובן שזה טוב לדעת טכנית כמה רחוק המסך מכיול אופטימלי אבל אני חושב שההתרשמות של העין ברמה שפרטת בסקירה ממש מעולה ומספק.
בנושא מדידת אחידות האור במסך, הייתי שמח אם הבדיקה היתה גם בתאורת מסך ממוצעת (משהו כמו 25-50 IRE) ולא במצב של "חושך". אני מבין שיש לך עוד כמה סקירות בשרוול ואם במסכים אחרים קונטרסט המסך יותר טוב אז מדידה במינימום תאורה לא ממש הוגנת כי אי אחידות בתאורת המסך תפריע פחות כשהקונטרסט גבוה, אבל בתמונת ההשוואה המצולמת היא עלולה להראות גרועה בדיוק כמו מסך אחר.
לגבי המסך הנבדק, איכות בינונית ומטה בתכני SD וחוסר יכולת של הצגת תמונה לא לינארית די פוסל את המסך מבחינתי.
תודה על הסקירה ושיהיה בהצלחה בהמשך....