שיחזור מידע מדיסק קשיח
שלום לכולם,
הלך לעולמו דיסק קשיח של Maxtor 120GB SATA1.
לצערי היו בדיסק קבצים חשובים מאוד כמו 50 ג'יגה של תמונות, מסמכים ועוד...
לכן אני חייב לשחזר את התוכן.
כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב נשמעים ממנו נקישות בקצב אחיד כמו שעון והמחשב ולא מזהה אותו ואף נתקע לפעמים.
אשמח לקבל המלצה למקום זול ואמין שישחזר את המידע (באזור תל אביב).
אם יש לכם טיפים לתת לי כדי שהדיסק יעבוד רק כמה דקות כדי שאוכל להעתיק את התוכן אז אשמח לנסות לפני שאני הולך למקום כזה.
הלך לעולמו דיסק קשיח של Maxtor 120GB SATA1.
לצערי היו בדיסק קבצים חשובים מאוד כמו 50 ג'יגה של תמונות, מסמכים ועוד...
לכן אני חייב לשחזר את התוכן.
כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב נשמעים ממנו נקישות בקצב אחיד כמו שעון והמחשב ולא מזהה אותו ואף נתקע לפעמים.
אשמח לקבל המלצה למקום זול ואמין שישחזר את המידע (באזור תל אביב).
אם יש לכם טיפים לתת לי כדי שהדיסק יעבוד רק כמה דקות כדי שאוכל להעתיק את התוכן אז אשמח לנסות לפני שאני הולך למקום כזה.
מכיוון שאתה מתאר "נקישות", על פניו נראה שזו לא פגיעה פיזית בפלטות של הדיסק אלא בעיית בקר / ראש קורא-כותב.
אם הדיסק מזוהה על ידי ה-bios, ולא מזוהה על ידי מערכת ההפעלה, אני ממליץ לחבר את הדיסק למחשב אחר (כך שמערכת ההפעלה לא תעלה ממנו) ולנסות למשוך ממנו מידע בעזרת תוכנה ייעודית.
אם הדיסק לא מזוהה על ידי הביוס, הרי שניתן לפנות לאחת החברות המתמחות בכך (אני נעזרתי בעבר בשירותים של חברה שנמצאת בראשון, השם ברח לי כרגע). העסק לא זול, אבל הם מסוגלים לשחזר גם דיסק שנשרף (קרי אש)...
אם הדיסק מזוהה על ידי ה-bios, ולא מזוהה על ידי מערכת ההפעלה, אני ממליץ לחבר את הדיסק למחשב אחר (כך שמערכת ההפעלה לא תעלה ממנו) ולנסות למשוך ממנו מידע בעזרת תוכנה ייעודית.
אם הדיסק לא מזוהה על ידי הביוס, הרי שניתן לפנות לאחת החברות המתמחות בכך (אני נעזרתי בעבר בשירותים של חברה שנמצאת בראשון, השם ברח לי כרגע). העסק לא זול, אבל הם מסוגלים לשחזר גם דיסק שנשרף (קרי אש)...
You are never fully dressed without a smile
יש חברה שיושבת במתחם הבורסה בר"ג - הצילו לאבי דיסק ש"מת" - כל החומר ניצל.
ממליץ עליהם בחום - מקצועיים! אבל זה עסק לא זול! תלוי בכמות וסוג החומר שיש להציל ובנזק שיש לדיסק - נקבע המחיר.
במקרה אחר של דיסק של מחשב נייד של חבר, שקרס, פשוט פתחנו אותו, חיברנו למחשב אחר, עזרנו לפלטה להסתובב!!! ובעזרת תוכנה יעודית הצלנו את החומר שהיה צריך (לבוקר למחרת!!!) במסגרת העבודה. במקרה הזה היתה בעיה במנוע/מייסב כך שרק בזוית מסויימת עם עזרה, הפלטה הסתובבה...
אורן.
ממליץ עליהם בחום - מקצועיים! אבל זה עסק לא זול! תלוי בכמות וסוג החומר שיש להציל ובנזק שיש לדיסק - נקבע המחיר.
במקרה אחר של דיסק של מחשב נייד של חבר, שקרס, פשוט פתחנו אותו, חיברנו למחשב אחר, עזרנו לפלטה להסתובב!!! ובעזרת תוכנה יעודית הצלנו את החומר שהיה צריך (לבוקר למחרת!!!) במסגרת העבודה. במקרה הזה היתה בעיה במנוע/מייסב כך שרק בזוית מסויימת עם עזרה, הפלטה הסתובבה...
אורן.
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
מצטרף להמלצה.קוראים לחברה טיק טק והם מיקצועייםoshapir כתב:יש חברה שיושבת במתחם הבורסה בר"ג - הצילו לאבי דיסק ש"מת" - כל החומר ניצל.
אורן....
http://www.tictac.co.il/
הגיע הזמן לחתוך רקמות
בדיוק! זה השם שלהם.offirs כתב:מצטרף להמלצה.קוראים לחברה טיק טק והם מיקצועייםoshapir כתב:יש חברה שיושבת במתחם הבורסה בר"ג - הצילו לאבי דיסק ש"מת" - כל החומר ניצל.
אורן....![]()
http://www.tictac.co.il/...
זהירות! אם אתה מתכוון לשלוח לחברה להצלת המידע - אל תגע בדיסק כלל!!! אל תחבר אותו ואל תנסה לשחזר בעצמך - את עלול לסבך את העניין ואף להזיק למידע אם ה"ראש" נמצא על הפלטה!
אורן.
אם הדיסק מזוהה בביוס ולא עולה
תשתמש בתוכנה
SPINRITE
זו תוכנה שהמומחיות שלה לשחזר סקטורים פגומים בדיסק
היא בונה את הדיסק מחדש
התוכנה היא BOOTABLE
כנס לאתר הבא
http://www.grc.com/sr/spinrite.htm
עוד אופציה היא לעלות עם דיסק של WINDOWS XP
כשאתה מגיב לשלב של התפריטים תעשה RECOVEY CONSOLE
תפעל על פי הוראות ואז שאתה בתוך מסך CMD תרשום
CHKDSK /R
אחרי זה תרשום FIXMBR
אחרי ששתי הפעולות האלה יסתימו תעשה restart ותקווה לטוב
לי בחברה שפתר 70 % מהתקלות שווינדוס לא עלה או שהיו שגיאות באתחול
SPINRITE
זו תוכנה שהמומחיות שלה לשחזר סקטורים פגומים בדיסק
היא בונה את הדיסק מחדש
התוכנה היא BOOTABLE
כנס לאתר הבא
http://www.grc.com/sr/spinrite.htm
עוד אופציה היא לעלות עם דיסק של WINDOWS XP
כשאתה מגיב לשלב של התפריטים תעשה RECOVEY CONSOLE
תפעל על פי הוראות ואז שאתה בתוך מסך CMD תרשום
CHKDSK /R
אחרי זה תרשום FIXMBR
אחרי ששתי הפעולות האלה יסתימו תעשה restart ותקווה לטוב
לי בחברה שפתר 70 % מהתקלות שווינדוס לא עלה או שהיו שגיאות באתחול
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
לפני הכל תכבה את המחשב לכמה שעות שהדיסק יתקרר זה יכול לתת לך כמה שעות של עבודה לפני שהוא שובת שוב (הוצאתי ככה חומר ללא תוכנות מ-2 דיסקים שדפקו) , בכל מקרה תנסה גם את final data total recovery