פעם אמרתם שנעשה אשכול של אתרי מכירות תקליטים מחו"ל..

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
yuval2d פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 644
שם מלא: יובל דולב
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אמרתם שנעשה אשכול כזה של אתרים שמוכרים מחו"ל תקליטים לארץ ושנעשה את זה לפי סגנונות.. קראתי שמישהו כתב את זה. בכל מקרה, הבנתי שאני לא היחידי שמחפש אתרים כאלה, אז למה שהאשכול הזה שעכשיו נפתח לא יהווה נקודת פתיחה לרשימת אתרים שניתן לרכוש בהם תקליטים?
נעשה את זה ככה - שליד כתובת האתר המפורסם, נציין כמה עלות המשלוח לישראל הכל כולל הכל, ובמה האתר הזה מתמקד. בנוסף, אם מישהו מפרסם אתר כלשהו, ויש לו חוות דעת אישית, כלומר מניסיון אישי של המשתמש הוא חושב שהאתר מעולה ושכדאי לנו מאוד להזמין ממנו, מבחינת אמינות ומבחינת איכות המוצר, הוא מוזמן בהחלט לציין זאת, זה יכול מאוד לעזור למשתמשים שונים להחליט לגבי אתרים מסויימים. מה אתם אומרים? שנתחיל?..
מי שמעוניין לציין אתרים מסויימים מוזמן לעשות זאת כבר עכשיו! (Y)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

תבדוק גם באינדקס הקישורים.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

yuval2d פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

מרטין כמובן שהיו בעבר אשכולות כאלה, אבל זה יהיה אשכול מיוחד, שלא רק מציין כתובת של אתר, אלא כולל פרטים על עלות המשלוח ובנוסף גם דעה אישית של המציין על האתר.. אני חושב שזה חשוב שיהיה אשכול מפורט שכזה שכל האתרים האפשריים המוכרים מצויינים בו.. אם אתם חושבים כמוני ויש לכם אתרים לציין לנו פה בתוספת פרטים עליהם זה יהיה מעולה. יאללה חבר'ה אל תתעצלו, האשכול הזה יכול לעזור להרבה אנשים מלבדי! (Y) (Y) (Y)

yuval2d פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

חבר'ה תראו כמה צפיות ואין תגובות.. חבל שאין שיתוף פעולה מצדכם :? , לדעתי זה היה יכול להיות אחד האשכולות היותר חשובים שנעשו כאן..

Ozen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

אם כך, אני אצרף (Y) למאבק! :wink:

יש הרבה אתרים, וזה יהיה באמת מעניין איזה מהם הכי משתלם... (Y)

efib
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 12395

שליחה #6 

(Y)
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים

Adix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 744
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

רשימת אתרים

שליחה #7 

yuval2d פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

אוו, מעולה, כבר נקודת פתיחה, אבל היית צריך להוסיף לנו כאמור את המידע עליהם כדי שזה ישקף את האשכול כפי שתכננתי.
רק כתובת זה אחלה, אבל האשכול אמור להיות יותר מפורט, זאת המטרה שלו. רק ככה יהיה ניתן לעזור למשתמשים להחליט באיזה אתר הכי כדאי להם להזמין והכי תואם את הצרכים שלהם מבחינה כלכלית ומבחינת אמינות.

תציינו ככה -

1. כתובת אתר
2. מדינה ממנה מופעל האתר
3. עלות משלוח לישראל
4. באיזה סגנון האתר מתמקד, ומה הוא בעצם מוכר, יד שניה/חדש
5. דעתכם האישית
6. כמה כוכבים הייתם נותנים לאתר (לעשות ככה, נניח 5 כוכבים - * * * * *)

מסכימים איתי שזה כבר יראה יותר טוב?

Adix תוסיף בבקשה עכשיו בהודעה חדשה פרטים על האתרים...שיהיה מושלם! תודה.

skook
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510

שליחה #9 

בס"ד

אם יהיו כאן הרבה אנשים שקונים מאתרים כאלו כמו שהקדימו אותי..
אז זו ממש הפתעה בשבילי
אני מתאר לעצמי שמי שמזמין מחו"ל תקליטים לרוב הוא קונה מ ebay
בכל מיקרה מהאתר הראשון שראיתי דיי התאכזבתי...
אם יש איז חידוש זה באמת יהיה מעניין

Adix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 744
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

קניית תקליטים

שליחה #10 

סה"כ ביצעתי רכישות ספורות מחנויות מקוונות בחו"ל. רוב הרכישות שלי בחו"ל נעשות ב EBAY ולכן קשה לי לחוות דעה עליהן.
אני יכול לומר כי שמעתי המלצוג על http://recordsbymail.com/ מאנשים נוספים.
ישנם גם תקליטים ביד שניה או חדשים באמזון וב EBAY EXPRESS.
את רוב התקליטים אני רוכש בארץ בחנויות באזור דיזנגוף/קינג' גורג', סיבוב בין החנויות פעם בשבועיים שלושה מניב תוצאות יפות בדרך כלל.
רכש בחו"ל אני מבצע כאשר אני מחפש דברים מאוד ספיצפיים להשלמת אוסף וכו'
יש לשים לב שישנם מקרים שבהם EBAY זול יותר וישנם כאלה שהחנויות המקוונות זולות יותר.
רכש בחנויות מקוונות משתלם יותר (בדרך כלל) כאשר רוכשים מספר תקליטים ועל ידי כך מצמצמים את עלויות המשלוח. הדבר אפשרי גם דרך EBAY כמובן.

yuval2d פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

Adix תודה רבה גבר! מעולה מה שכתבת. (Y)
השאלה היא, האם בנוסף לשיפינג קוסט (דמי משלוח) שכתובים באי ביי ליד מוצר כלשהו, האם רק אותם אני אשלם או שכשזה מגיע לארץ אני אצטרך להוסיף עוד תשלום?
השאלה השניה, איך אפשר לדעת איכות של תקליט דרך אי ביי?

מה זה אומר? grade: VG+
אני מבין שזה מתאר את מצב התקליט, מה זה VG פלוס?

yuval2d פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

חברים אני פשוט לא מצליח למצוא את מה שאני מחפש במחירים שאני מחפש!
חברה אני חייב את עזרתכם, פשוט חייב!
אני מטורף על לד זפלין, הם לוקחים את כל הגדולים בהליכה, ואני חייב תקליטים שלהם, וחשבתי על ה-200 גרם האודיופילם. בארץ אני כאמור לא אמצא חדשים כאלו וגם אם כן זה בטח יגיע ל-400 שקל לתקליט.
חיפשתי באתרים מחו"ל ואני פשוט לא מצליח למצוא אתר שאני יכול לסמוך עליו שהתלקיט יגיע שלם ושדמי המשלוח לא יהיו גבוהים!!! עכשיו הדולר נמוך זה בדיוק הזמן שלי לקנות, אבל אני פשוט לא מצליח להשיג אתר שימכור לי את התקליטים ה-200 גרם במחיר שהוא יחסית זול.. אני לא רוצה לשלם 60 דולר על תקליט זה נראה לי מוגזם, עד 30 דולר זה בסדר, אני אסתדר עם זה, אם מישהו מצליח למצוא לי אתר טוב שמביא לי את לד זפלין 1 2 3 4 5 אודיופילם 200 גרם במחירים כאלה לארץ הוא מלך! מלךךךךך!! אין על אותו אחד שישיג לי את זה! ואני לא בוטח באי ביי.. לכו תדעו איך התקליט יגיע לארץ.. הוא יכול להראות מעולה בתמונה אבל זה שימכור אותו ישים *** והקליט יגיע כשכל העטיפה נמעכה! וחשוב לי שכשאני קונה במחיר כזה תקליט הוא יהיה מושלם! וממש מושלם זאת אומרת חדש לחלוטים.
מישהו יכול למצוא לי אתר כזה ולתת לי קישור שהדמי משלוח סבירים לחלוטין ?! אני פשוט חייב ולא רוצה לעשות את טעות חיי בהזמנה הזאת! כי זאת הזמנה יקרה מאוד!
סומך עליכם אנשים!!!

yuval2d פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

לא עניתם כנראה שגם אתם כמוני ואין לכם פתרון ממשי לזה.. למצוא אותם בזול ב200 גרם.
רציתי לשאול, האם אני אוכל למצוא אותם באוזן השלישית או בטאוור בת"א? רק שם מייבאים תקליטים חדשים לפי מה שהבנתי. האם אפשר למצוא את זה שם? ואם כן, כמה זה עלול לעלות לי בארץ ?

roeek
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1349
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #14 

כמעט ולא נתקלתי בהדפסות 200 גרם בארץ. ניתן להזמין וזה עסק די יקר. זול בטוח זה לא יהיה, אז כדאי לרדת מהעניין.
The Black Wax

yuval2d פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

למי מפה יש הדפסה של 200 גרם של ביטלס או לד זפלין? סתם בא לי לדעת לכמה אנשים יש את זה..
רועי, אז אם אתה אומר לא לקנות, איפה אני אוכל למצוא הקלטה מ-ק-ו-ר-י-ת של תקליטי לד זפלין 1 2 3 4 5 ? אבל שנראים ממש ממש טוב ושלא יעברו את ה-100 שקל ואם אפשר אז פחות מזה ואז אני אוכל לקנות את כולם במכה.. איפה ניתן למצוא כאלה אם בכלל? ראיתי בתל אביב בחוד המחט פעם משהו חדש לד שפילן 4 אבל נראה לי שזה היה משהו שערכו את ההקלטה שלו.. לא נראה לי הוצאה מחודשת.. ובאוף דה רקורד ראיתי אבל זה לא היה נראה הכי טוב.. זה היה סבבה אבל לא במצב חדש.. איפה אפשר למצוא מה שאני מחפש אם בכלל יש כאלה?

sammm
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 264
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #16 

yuval2d כתב:למי מפה יש הדפסה של 200 גרם של ביטלס או לד זפלין? סתם בא לי לדעת לכמה אנשים יש את זה..
רועי, אז אם אתה אומר לא לקנות, איפה אני אוכל למצוא הקלטה מ-ק-ו-ר-י-ת של תקליטי לד זפלין 1 2 3 4 5 ? אבל שנראים ממש ממש טוב ושלא יעברו את ה-100 שקל ואם אפשר אז פחות מזה ואז אני אוכל לקנות את כולם במכה.. איפה ניתן למצוא כאלה אם בכלל? ראיתי בתל אביב בחוד המחט פעם משהו חדש לד שפילן 4 אבל נראה לי שזה היה משהו שערכו את ההקלטה שלו.. לא נראה לי הוצאה מחודשת.. ובאוף דה רקורד ראיתי אבל זה לא היה נראה הכי טוב.. זה היה סבבה אבל לא במצב חדש.. איפה אפשר למצוא מה שאני מחפש אם בכלל יש כאלה?
...
ב EBAY.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #17 

יש לי כמעט את כולם (לא בדקתי איזה בדיוק), אבל המקוריים כמובן לא יצאו בהדפסות "אודיופיליות"....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ramkol
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3075
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #18 

yuval2d פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

תודה לכם אנשים אתם כרישים רצח ועוזרים תמיד
סאם באי ביי מה שמבאס אותי זה שרוב הזמן המשלוח הוא מאוד גבוה ואפילו עובר את מחיר התקליט וזה מה שגורם לי לא לקנות.. וגם כי אני לא בטוח איך התקליט יגיע לארץ..
רמקול, האתר שנתת, זה גם כמו באקוסטיק סאונד דורש 50 יורו מינימום? וכמה עולה דמי משלוח לארץ משם?

roeek
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1349
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #20 

אני לא חושב שתוכל למצוא את מה שאתה מחפש בתקציב הזה.
בכל מקרה, הדפסות 180-200 גרם לרוב הן מהשנים האחרונות ומדובר בהוצאות מחודשות.
The Black Wax

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”