חיבור PS3 דרך HDMI למקרן אם קונקטור VGA
יש לי מקרן ישן, אך תומך HD עד ל- 1080i לצערי אין לו שקע ל-HDMI ולכן אני צריך פתרון איך לחבר את ה-PS3 לשקע VGA
עד עכשיו לא מצאתי ברשת אדפטור מ-HDMI ל-VGA
הקומבינציה הטובה ביותר שמצאתי היא : אדפטור HDMI-DVI ובטור, אדפטור DVI-VGA
האם זה יעבוד? יש למשהו פתרון יותר טוב?
עד עכשיו לא מצאתי ברשת אדפטור מ-HDMI ל-VGA
הקומבינציה הטובה ביותר שמצאתי היא : אדפטור HDMI-DVI ובטור, אדפטור DVI-VGA
האם זה יעבוד? יש למשהו פתרון יותר טוב?
לא לענות כולם בבת אחת, שמה האתר יקרוס !
בינתיים, מכיוון שלא השגתי ממיר מ- DVI ל-VGA פתרתי בדרך אחרת, קניתי כבל קומפוננט ל-PS3 ובניתי בעצמי מתאם מקומפוננט ל-VGA.
עכשיו אני מקבל 1080i !!
רק נשאר לי לכייל את המקרן לרמות בהירות וקונטרסט
האם יש בפלייסטיישון איזה שקופית או קינפוג שמביא מסך כיול?
הפעם אני מבקש לא למהר לענות ולקחת מספר.
בינתיים, מכיוון שלא השגתי ממיר מ- DVI ל-VGA פתרתי בדרך אחרת, קניתי כבל קומפוננט ל-PS3 ובניתי בעצמי מתאם מקומפוננט ל-VGA.
עכשיו אני מקבל 1080i !!
הפעם אני מבקש לא למהר לענות ולקחת מספר.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
הקינפוג והכיול היחידים שיש ב-PS3 מסתכמים בבחירת אוט פלט 1080P, 1080I וכדומה.mark13 כתב:לא לענות כולם בבת אחת, שמה האתר יקרוס !![]()
עכשיו אני מקבל 1080i !!![]()
הפעם אני מבקש לא למהר לענות ולקחת מספר....
אגב, מומלץ לך בחום לעבור ל-720P. כמות השורות הסרוקות היא גדולה יותר מאחר ומדובר בפרוגרסיב ולא אינטרלנס.
רצוי לציין שכל משחק היום נותן אפשרות פנימיות לשחק עם הגמא, ברייטנס וכו'.
MarioMan,
איו לי מושג מה זה HDCP, המקרן הוא מהדגמים הישנים של BENQ דגם PB6100 עם רזולוציה native של 800x600
הוא יודע לקבל דרך חיבור ה-VGA סיגנל קומפוננט עד 1080i, ל-PS3 התחברתי דרך היציאה AV, ואני אכן רואה תמונה, המקרן אפילו מציג שמקבל 1920x1080 או 1280x720. נדמה לי שמה אתה מציע זה זה למקרה שהייתי עדיין רוצה להתחבר דרך יציאת ה-HDMI
נראה לי שבסופו של דבר החיבור דרך ה-AV יצא יותר פשוט.
איו לי מושג מה זה HDCP, המקרן הוא מהדגמים הישנים של BENQ דגם PB6100 עם רזולוציה native של 800x600
הוא יודע לקבל דרך חיבור ה-VGA סיגנל קומפוננט עד 1080i, ל-PS3 התחברתי דרך היציאה AV, ואני אכן רואה תמונה, המקרן אפילו מציג שמקבל 1920x1080 או 1280x720. נדמה לי שמה אתה מציע זה זה למקרה שהייתי עדיין רוצה להתחבר דרך יציאת ה-HDMI
נראה לי שבסופו של דבר החיבור דרך ה-AV יצא יותר פשוט.