מחפש לוח עם חיבור קומפוננט ל HTPC...
שלום לכולם,
אני לפני רכישת ה HTPC שלי והיות ואני החבר אותו לטושיבה 43" ( מקרן אחורי ) אני רוצה לחבר אותה דרך חיבור הקומפוננט שיש בה.
איזה לוחות אתם יכולים להמליץ לי הכוללים חיבור קומפוננט.
אני לא זקוק לכרטיס מסך חיצוני כי אני לא מתכוון לנגן HD וגם לא לשחק. בעיקר לראות סרטים, סדרות, תמונות, אינטרנט ומוזיקה.
ראיתי שהרבה חברים בפורום ממצילים על ASUS M2A-VM HDMI שיש לו קומפוננט אבל הייתי רוצה לשמוע על המלצות נוספות עם יש בכלל למעבדי AMD.
תודה מראש,
אופיר.
אני לפני רכישת ה HTPC שלי והיות ואני החבר אותו לטושיבה 43" ( מקרן אחורי ) אני רוצה לחבר אותה דרך חיבור הקומפוננט שיש בה.
איזה לוחות אתם יכולים להמליץ לי הכוללים חיבור קומפוננט.
אני לא זקוק לכרטיס מסך חיצוני כי אני לא מתכוון לנגן HD וגם לא לשחק. בעיקר לראות סרטים, סדרות, תמונות, אינטרנט ומוזיקה.
ראיתי שהרבה חברים בפורום ממצילים על ASUS M2A-VM HDMI שיש לו קומפוננט אבל הייתי רוצה לשמוע על המלצות נוספות עם יש בכלל למעבדי AMD.
תודה מראש,
אופיר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש הבדל אבל לא שמיים וארץ. זה בעיקר מתבטא בצבעים ופחות בחדות התמונה.
הפתרון הפשוט ביותר לקבלת Component במחשב זה עדיין לשים בו כרטיס מסך שיש לו יציאות מתאימות.
הפתרון הפשוט ביותר לקבלת Component במחשב זה עדיין לשים בו כרטיס מסך שיש לו יציאות מתאימות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Catskinner לא הבנתי את תשובתך...
קומפוננט יותר איכותי או SVIDEO ?
ולמה להוסיף כרטיס מיוחד עם יציאות קומפוננט אם אפשר לרכוש לוח איכותי עם היציאה עליו ?
ולמה להוסיף כרטיס מיוחד עם יציאות קומפוננט אם אפשר לרכוש לוח איכותי עם היציאה עליו ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

העיקרון הוא שככל שהחיבור מאפשר הפרדה רבה יותר בין מרכיבי הצבע והקונטרסט כך גם איכות התמונה טובה יותר. Component נותן הפרדה טובה יותר בצבעים מאשר S-Video. מבחינת קונטרסט (ומכאן גם חדות) הם פחות או יותר זהים.
לדעתי יהיה לך קשה למצוא לוח אם עם יציאות קומפוננט ואם תמצא אז בטוח שהוא לא יאפשר לך לחבר במקביל גם מסך מחשב. יכול להיות שזו לא מגבלה בשבילך.
לדעתי יהיה לך קשה למצוא לוח אם עם יציאות קומפוננט ואם תמצא אז בטוח שהוא לא יאפשר לך לחבר במקביל גם מסך מחשב. יכול להיות שזו לא מגבלה בשבילך.
לא ניתן לחבר במקביל קומפוננט ו VGA
בלוח ASUS M2A-VM HDMI 
כעיקרון הקומפוננט יהיה מחובר לטלווזיה וה VGA יהיה מחובר למקרן.
רוב הזמן הטלווזיה עובדת ורק במקרים בודדים אני מתפנק על איזה סרט טוב במקרן.
השאלה היא אם הלוח מסוגל להוציא תמונה לשתי היציאות במקביל ו/או כמה זה פשוט או מסובך להעביר את הצפיה מהטלווזיה ( דרך הקומפוננט ) למקרן ) דרך ה VGA ) ?
תודה,
כעיקרון הקומפוננט יהיה מחובר לטלווזיה וה VGA יהיה מחובר למקרן.
רוב הזמן הטלווזיה עובדת ורק במקרים בודדים אני מתפנק על איזה סרט טוב במקרן.
השאלה היא אם הלוח מסוגל להוציא תמונה לשתי היציאות במקביל ו/או כמה זה פשוט או מסובך להעביר את הצפיה מהטלווזיה ( דרך הקומפוננט ) למקרן ) דרך ה VGA ) ?
תודה,
- Catskinner
- חבר במועדון HT

במפרט הלוח ASUS M2A-VM HDMI כתוב בפרוש שאי אפשר בו זמנית להוציא קומפוננט ו RGB. אין לי מושג איך מעבירים בינהם.