1.אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזהי עד 300 שקל {קונה בדיוטי פריי/צרפת}
אני רוצה שהוא יתאים ל YES
2.אחרי שאני מתקים תכרטיס טלוויזה יש בו חיבורי AV נכון? אני יחבר אותם לממיר
איך אני מחבר תממחשב לטלוויזיה?
כי אני רוצה לראות בטלוויזה את הכול {מה שאני מקליט} ולא ב מסך מחשב
חדש בכול הקטע המלצה לכ.טלוויזיה + שאלות
1. באיזו תוכנת מדיה סנטר תרצה להשתמש בכרטיס? אם VMC או MCE - אתה חייב כרטיס עם טיונר PAL אחרת לא תוכל להפעיל אותו. לכן ברכישה בצרפת צריך לבדוק טוב טוב את סוג הטיונר. אם אתה מתכוון להשתמש בתוכנה אחרת - לא תהיה לך בעיה היות וכניסת הוידאו היא אוניברסאלית ותוכנות מדיה אחרות "לא מעניין אותן" הטיונר.
2. ללא קשר לכרטיס הלכידה - כדי לצפות מהמחשב בטלויזיה אתה צריך כרטיס מסך הכולל יציאה מתאימה לטלויזיה שלך - אם טלויזיה "ישנה" עם חיבור COMPOSITE או SVIDEO - אתה צריך כזה חיבור על כרטיס המסך. אם יש לך LCD - אז כל יציאה אחרת כמו DVI או RGB יספיקו.
איזה כרטיס לקנות - יש את ה-PVR 150 של HAUPPAUGE, יש את ה-M785 של AVERMEDIA ויש עוד הרבה. הכלל הוא שהכרטיס יכלול מקודד MPEG בחומרה וכן יתמוך בתוכנת המדיה סנטר שאתה רוצה להשתמש בה.
אורן.
2. ללא קשר לכרטיס הלכידה - כדי לצפות מהמחשב בטלויזיה אתה צריך כרטיס מסך הכולל יציאה מתאימה לטלויזיה שלך - אם טלויזיה "ישנה" עם חיבור COMPOSITE או SVIDEO - אתה צריך כזה חיבור על כרטיס המסך. אם יש לך LCD - אז כל יציאה אחרת כמו DVI או RGB יספיקו.
איזה כרטיס לקנות - יש את ה-PVR 150 של HAUPPAUGE, יש את ה-M785 של AVERMEDIA ויש עוד הרבה. הכלל הוא שהכרטיס יכלול מקודד MPEG בחומרה וכן יתמוך בתוכנת המדיה סנטר שאתה רוצה להשתמש בה.
אורן.