יש לי כמה סרטים שאחרי חילוץ הקבצים אני מקבל שתי תיקיות AUDIO ו VIDEO ,כאשר רק ב VIDEO יש את הסרט עצמו מחולק לקבצי VOB.
אני מנגן את הסרט ע"י טעינת התיקיה לתוך POWER DVD ,אבל אני לא מצליח לצרף קבצי כתוביות נפרדים כמו SRT.
האם יש פתרון?
האם קיימת אפשרות להוסיף תרגום נפרד בצפייה עם POWER DVD
כדי לנגן קבצי vob עם תרגום srt ניתן להשתמש בתוכנה כמו titledrome שמריצה קובץ כתוביות בנפרד מהנגן, החסרון הוא שצריך לסנכרן ידנית את התרגום לתחילת הסרט.
פיתרון אחר - ניתן להוסיף את קובץ ה - srt לתרגומים שמגיעים עם הסרט המקורי, יש מספר מדריכים ברשת איך לבצע זאת, מניסיוני זה מייגע והתוצאה הסופית יכולה לתת תרגום לא מסונכרן לסרט (למרות שהקפדתי שהתרגום והסרט מסונכרנים לפני ההמרה)
הפיתרון הכי פשוט - לא להשתמש ב - PDVD לניגון קבצים אלו עם תרגום, אלא בנגנים אחרים - kmp לדוגמא.
פיתרון אחר - ניתן להוסיף את קובץ ה - srt לתרגומים שמגיעים עם הסרט המקורי, יש מספר מדריכים ברשת איך לבצע זאת, מניסיוני זה מייגע והתוצאה הסופית יכולה לתת תרגום לא מסונכרן לסרט (למרות שהקפדתי שהתרגום והסרט מסונכרנים לפני ההמרה)
הפיתרון הכי פשוט - לא להשתמש ב - PDVD לניגון קבצים אלו עם תרגום, אלא בנגנים אחרים - kmp לדוגמא.