פלזמה 42PSC91H מול 42PSQ91H של SAMSUNG - קריטי!
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
פלזמה PS42C91H של SAMSUNG - לכל יודעי הדבר אנא כנסו.
--------------------------------------------------------------------------------
שלום לכולם,
הזמנתי את הדגם הנ"ל דרך מחסני חשמל במחיר די טוב,
(7390 כולל הובלה התקנה +מתקן תליה - ללא התקנת קיר ושלוש שנים אחריות מלאות של מיני ליין...)
קראתי ביקורות טובות על אחיו התאום בעיקר (Q9) אבל עדיין לא הצלחתי לקרוא משהו ממצה לגבי דגם ה C9.
ההתלבטות שלי אם להוסיף את ההפרש (כ600 - 700 שקלים) ולקנות את ה Q9
או להישאר עם ה C9.
לשתיהן נתונים זהים כמעט מלבד כניסה נוספת של HDMI ופיצ'ר שנקרא MOVIE PLUS ב Q.
שמועות טוענים גם שמעבד התמונה ב Q שונה מזה ב C ושיש לה פילטר ככה יותר למניעת השתקפות.בגדול חשוב לי לדעת אם איכות הצפיה שלי (DVD או כבלים ) ב C9 תהיה לא פחות טובה מב Q9.
בכלל אני אשמח לשמוע מכל המקצוענים באתר שמכירים את דגם ה C ביקורת לגביה.
דבר נוסף - הבנתי שאני חייב לחבר ממיר דוקסיס עם כבל SCART לקומפוננט כדי לראות שידורי כבלים בהוט,יש אפשרות לעשות את זה ללא TRANSCODER ?
מרחק הצפיה שלי הוא כ 2.5 - 3 מטרים.
תודה לכולם!
--------------------------------------------------------------------------------
שלום לכולם,
הזמנתי את הדגם הנ"ל דרך מחסני חשמל במחיר די טוב,
(7390 כולל הובלה התקנה +מתקן תליה - ללא התקנת קיר ושלוש שנים אחריות מלאות של מיני ליין...)
קראתי ביקורות טובות על אחיו התאום בעיקר (Q9) אבל עדיין לא הצלחתי לקרוא משהו ממצה לגבי דגם ה C9.
ההתלבטות שלי אם להוסיף את ההפרש (כ600 - 700 שקלים) ולקנות את ה Q9
או להישאר עם ה C9.
לשתיהן נתונים זהים כמעט מלבד כניסה נוספת של HDMI ופיצ'ר שנקרא MOVIE PLUS ב Q.
שמועות טוענים גם שמעבד התמונה ב Q שונה מזה ב C ושיש לה פילטר ככה יותר למניעת השתקפות.בגדול חשוב לי לדעת אם איכות הצפיה שלי (DVD או כבלים ) ב C9 תהיה לא פחות טובה מב Q9.
בכלל אני אשמח לשמוע מכל המקצוענים באתר שמכירים את דגם ה C ביקורת לגביה.
דבר נוסף - הבנתי שאני חייב לחבר ממיר דוקסיס עם כבל SCART לקומפוננט כדי לראות שידורי כבלים בהוט,יש אפשרות לעשות את זה ללא TRANSCODER ?
מרחק הצפיה שלי הוא כ 2.5 - 3 מטרים.
תודה לכולם!
אכן שלושת ההבדלים שציינת ( חוץ מהשמועות על המעבד תמונה) הם ההבדלים בין השתיים למרות שלגבי הפילטר אני לא בטוח שהוא מונע יותר השתקפות אבל בטח יש לו איזה תפקיד.היתה לי את ה Q ויש לה השתקפות כמו ל C (יש לחבר).
לגבי המובי פלוס,זה לא ממש שימושי כי ברגע שהוא פועל כל הסרטים נראים כמו סידרת ריאלטי וזה לא נעים לראות ככה.
לדעתי האישית ההפרש שווה את המחיר .
לגבי החיבור לממיר אתה יכול לחבר את הממיר מ SCART ל S וידאו והבנתי שזה גם רצוי ככה כי בחיבור עם קומפוננט יש הפרעות בתמונה.
מרחק הצפיה מתאים.
לגבי המובי פלוס,זה לא ממש שימושי כי ברגע שהוא פועל כל הסרטים נראים כמו סידרת ריאלטי וזה לא נעים לראות ככה.
לגבי החיבור לממיר אתה יכול לחבר את הממיר מ SCART ל S וידאו והבנתי שזה גם רצוי ככה כי בחיבור עם קומפוננט יש הפרעות בתמונה.
מרחק הצפיה מתאים.
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה guy11,guy11 כתב:אכן שלושת ההבדלים שציינת ( חוץ מהשמועות על המעבד תמונה) הם ההבדלים בין השתיים למרות שלגבי הפילטר אני לא בטוח שהוא מונע יותר השתקפות אבל בטח יש לו איזה תפקיד.היתה לי את ה Q ויש לה השתקפות כמו ל C (יש לחבר).
מרחק הצפיה מתאים....
אתה יכול לומר לי אם מבחינת איכות צפיה בכבלים או ב DVD יש הבדלים כלשהם לטובת הQ? אם לך היתה אותה ולחבר יש את הC בטח אתה יכול לדעת....
?
לא ראיתי אותן אחת ליד השניה ואני לא ממש יכול לדעת כי לא צפיתי אצלו הרבה.אבל לשתיהן יש תמונה טובה יחסית בכבלים.
בכל מקרה אם יש לך אפשרות להוסיף וללכת על ה Q אז תעשה את זה ואפילו רק בשביל החיבור HDMI הנוסף כי הוא נמצא בצד המסך ואם פעם תתלה את המסך על הקיר זה נוח.ויש את העיניין של הפילטר במסך שבטח משפר משהו.
DVD לא ראיתי ב C אבל ב Q התמונה בסדר,לא מדהימה.
בכל מקרה אם יש לך אפשרות להוסיף וללכת על ה Q אז תעשה את זה ואפילו רק בשביל החיבור HDMI הנוסף כי הוא נמצא בצד המסך ואם פעם תתלה את המסך על הקיר זה נוח.ויש את העיניין של הפילטר במסך שבטח משפר משהו.
DVD לא ראיתי ב C אבל ב Q התמונה בסדר,לא מדהימה.
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

היי toto1toto1 כתב:אל תיקח את ה C היא בעייתית.
ה Q נהדרת, תוסיף את ה600-700 שח וקח את ה Q...
תוכל לתת לי יותר פרטים?
למה בדיוק ה C בעייתית? דיברתי עם מיני ליין ואמרו לי ששתיהן זהות מלבד העיצוב וכניסת HDMI נוספת ל Q ופיצ'ר שנקרא MOVIE PLUS שאין ב C זהו.
אני ממש אשמח לדעת אם תוכל להגיד לי על סמך מה אתה אומר את זה כי היא אוטוטו מגיעה ואני חייב לדעת לפני כן
תודה.
תראה כרגע אין למיני ליין את ה Q, אני יודע שהיא חסרה במלאי, יש כאןamit145 כתב:היי toto1toto1 כתב:אל תיקח את ה C היא בעייתית.
ה Q נהדרת, תוסיף את ה600-700 שח וקח את ה Q...
תוכל לתת לי יותר פרטים?
למה בדיוק ה C בעייתית? דיברתי עם מיני ליין ואמרו לי ששתיהן זהות מלבד העיצוב וכניסת HDMI נוספת ל Q ופיצ'ר שנקרא MOVIE PLUS שאין ב C זהו.
אני ממש אשמח לדעת אם תוכל להגיד לי על סמך מה אתה אומר את זה כי היא אוטוטו מגיעה ואני חייב לדעת לפני כן
תודה....
כמה חברים שמחכים לה (וגם כמה סוחרים...
יש לי חבר טוב שעובד בא.ל.מ. ,הוא סיפר לי שהיו תקלות עם ה C
שמעתי את זה מעוד מקום.לא יכול לומר לך איזה סוג של תקלות כי לא ממש התעמקתי בזה.
אני במקומך לא לוקח את הסיכון תחכה ל Q ותהנה.
להורים שלי יש את ה Q 50 אינץ 3 חודשים והיא נהדרת.