ניקוי הפלזמה
1.בריאה.eli0976 כתב:רציתי לדעת האם הערכה של מונסטר בריאה לניקוי המסך ?
האם היא יכולה לגרום נזק כל שהוא או שזה בסדר ?
עלות כ-200ש"ח.
ישנו הבדל בין ציפוי מסכי הפלזמה שיכול יותר להתאים לניקוי מסך אחד ופחות לאחר ?
בתודה מראש לכולם....
2.לא.זה בסדר.
3.תוכל להשיג יותר בזול.
4.לא.
5.בכיף.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
חשבת אולי שאלו שראו את השאלה לא ידעו או לא התנסו עם מוצר כזה ?josef_he כתב:לשאלתך שי, אם חברי הפורום רואים את השאלה ולא טורחים להגיב (ולא בפעם הראשונה), אני אגיב איך שאני אמצא לנכון.
ותשובתי- תסתכל במה שאמיר (gameboy) כתב....
גישתך אינה בוגרת במיוחד.
תחסוך ממני את התגובה שלך.
תודה.
זה מה יש.Shayosef כתב:חשבת אולי שאלו שראו את השאלה לא ידעו או לא התנסו עם מוצר כזה ?josef_he כתב:לשאלתך שי, אם חברי הפורום רואים את השאלה ולא טורחים להגיב (ולא בפעם הראשונה), אני אגיב איך שאני אמצא לנכון.
גישתך אינה בוגרת במיוחד.
תודה....
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שי זהו פורום. לכל אחד הזכות להגיב איך שהוא רוצה כל עוד הוא אינו עובר על החוקים.Shayosef כתב:חשבת אולי שאלו שראו את השאלה לא ידעו או לא התנסו עם מוצר כזה ?josef_he כתב:לשאלתך שי, אם חברי הפורום רואים את השאלה ולא טורחים להגיב (ולא בפעם הראשונה), אני אגיב איך שאני אמצא לנכון.
גישתך אינה בוגרת במיוחד.
תודה....
ג'וזף הוא מהבוגרים והרציניים ביותר שיש בפורום.
- benny_1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 467
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
חברה
בואו נחזור לעיניין.
200 שקל מונסטר חרטה ברטה
מטלית (גדולה)+ בקבוק גדול+ מברשת ב 1/4 מחיר
רק המדבקה על הבקבוק לא של מונסטר
בואו נחזור לעיניין.
200 שקל מונסטר חרטה ברטה
מטלית (גדולה)+ בקבוק גדול+ מברשת ב 1/4 מחיר
רק המדבקה על הבקבוק לא של מונסטר
תמיד תקנה פלזמה גדולה יותר מזו של השכן..
(ועדיף KURO)
(ועדיף KURO)
- Shayosef
- חבר מכור קשה

תודה על העדכוןאורי_ו כתב:שי זהו פורום. לכל אחד הזכות להגיב איך שהוא רוצה כל עוד הוא אינו עובר על החוקים.Shayosef כתב:חשבת אולי שאלו שראו את השאלה לא ידעו או לא התנסו עם מוצר כזה ?josef_he כתב:לשאלתך שי, אם חברי הפורום רואים את השאלה ולא טורחים להגיב (ולא בפעם הראשונה), אני אגיב איך שאני אמצא לנכון.
גישתך אינה בוגרת במיוחד.
תודה....
ג'וזף הוא מהבוגרים והרציניים ביותר שיש בפורום....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Shayosef כתב:חשבת אולי שאלו שראו את השאלה לא ידעו או לא התנסו עם מוצר כזה ?josef_he כתב:לשאלתך שי, אם חברי הפורום רואים את השאלה ולא טורחים להגיב (ולא בפעם הראשונה), אני אגיב איך שאני אמצא לנכון.
גישתך אינה בוגרת במיוחד.
תודה....
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
- Shayosef
- חבר מכור קשה

חבל לי שיש פה חברה שחושבים שמותר להם קצת יותר בגלל כמות המודעות שלהם או בגלל שהם מכירים את הנפשות הפועלות באתר טוב יותר מאחרים.efib כתב:Shayosef כתב:חשבת אולי שאלו שראו את השאלה לא ידעו או לא התנסו עם מוצר כזה ?josef_he כתב:לשאלתך שי, אם חברי הפורום רואים את השאלה ולא טורחים להגיב (ולא בפעם הראשונה), אני אגיב איך שאני אמצא לנכון.
גישתך אינה בוגרת במיוחד.
תודה.......
אני חושב שהערה שלי היתה במקום ולא היתה במטרה לפגוע או לעקוץ, אבל כנראה שאסור חס וחלילה לכתוב משהו דומה לאנשים מסויימים כי הם מאוד בוגרים כדברי חבריהם...
תעשו לי טובה אל תתחסדו הרי אתם יודעים שהיציאה שלו לא היתה במקום, וגם אני יכול להיות פוץ בלי לעבור על שום חוק של פורום, האם זה אומר זה בסדר ? לא.לשאלתך שי, אם חברי הפורום רואים את השאלה ולא טורחים להגיב (ולא בפעם הראשונה), אני אגיב איך שאני אמצא לנכון....
קיצר חבל שאתם נוטים לצדד בחבריכם לפורום לעיתים כמו חבורה של בני 16 ולא כמו אנשים בוגרים שחושבים.
לא אוציא יותר אוויר על השרשור הזה, העיקר שניתנה תשובה.
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
וגם אני יכול להיות פוץ בלי לעבור על שום חוק של פורום,...
תודה, כבר התחלנו לדאוג... באמת נהיית חיוור קצת....לא אוציא יותר אוויר על השרשור הזה,...
הערה אחרונה בהחלט לגבי הענין ותחסוך ממני את תגובתך- אם היית טורח לעקוב אחרי השרשורים בפורום היית רואה שהגבתי לשאלות של אלי (ולא רק שלו) לכל אורך הדרך, מה גם שאינך מודע ל"תמונה הכללית" מפני שאינך יודע מה קורה מתחת לפני השטח בהתכתבויות פרטיות בין אנשים.
לא שזה עניינך, אבל אלי כנראה ראה בי כמישהו שעונה לשאלות ועושה זאת בשמחה (מעניין מאוד על סמך מה...) ושלח לי שאלות בפרטי. הפנתי אותו בשרשור להודעה הפרטית, בגלל שהרגשתי שיש בכך צורך ונחיצות.
לא שזה עניינך, אבל אלי כנראה ראה בי כמישהו שעונה לשאלות ועושה זאת בשמחה (מעניין מאוד על סמך מה...) ושלח לי שאלות בפרטי. הפנתי אותו בשרשור להודעה הפרטית, בגלל שהרגשתי שיש בכך צורך ונחיצות.