מצב Sleep וחזרה ממנו דרך השלט [נפתר]

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
TomerP פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
שם מלא: תומר
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

אהלן,

במחשב הישן שלי, כאשר הייתי לוחץ על כפתור הכיבוי בשלט, המחשב היה נכנס למצב Sleep, משאיר את המאווררים דלוקים - וחזר מהמצב הזה כאשר הייתה הקלטה מתוזמנת או לחיצה על כפתור הכיבוי בשלט.

במחשב החדש, AMD, כאשר אני לוחץ על כפתור הכיבוי - כל המחשב נכבה ונדלק חזרה רק ע"י לחיצה על הכפתור במארז - וחוזר ישירות ל Windows, רק במהירות - לא נראה כמו Hibernate.

חיפשתי בהגדרות של ה Vista ובכל הגדרה אפשרית ולא מצאתי לזה פתרון,
מישהו מכיר אחד?

לוח אם של ASUS M2A-VM, מעבד של AMD אם זה חשוב.

תודה מראש,
תומר (:

-- הצלחתי לפתור את זה,
בהגדרות BIOS - צריך להיות מסומן S1 ולא S3, אם מישהו חיפש תשובה לשאלה הזו =)

wing2005
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

תומר, מצב S3 עדיף על מצב S1.

ב S1 המעבד עובד (אמנם בשעון מואט) המאווררים עובדים וכו'
ב S3 החשמל היחידי שמועבר זה לזכרון RAM, וליציאות כגון USB, PS2 ורשת. שאר המערכת במצב כבוי (כולל מעבד ומאווררים).

מה שאתה צריך לעשות, זה לכוון בביוס שלך שניתן לעורר את המחשב ממצב S3 ע"י USB וכמו כן בלוחות החדשים יש אופציה של תמיכה בויסטה, ואז המחשב נדלק להקלטות של המדיה סנטר. וכמו כן נכבה / נדלק ע"י לחיצה על השלט.

incognito
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

wing2005 כתב:
מה שאתה צריך לעשות, זה לכוון בביוס שלך שניתן לעורר את המחשב ממצב S3 ע"י USB וכמו כן בלוחות החדשים יש אופציה של תמיכה בויסטה, ואז המחשב נדלק להקלטות של המדיה סנטר. וכמו כן נכבה / נדלק ע"י לחיצה על השלט.
...
אתה בטוח שהויסטה "מדליק" את עצמו ממצב S3 כשיש הקלטות ? מהניסיון שלי זה לא עבד לא עם VCE ולא עם מדיה פורטל.
יש לי לוח G33 ומעבד E4500 שניהם יחסית חדשים כך שאני לא חושב שזה יודע להתעורר ממצב S3 בשביל להקליט.
כמובן שאני אשמח לגלות אחרת... בדיוק שאלתי על זה בשרשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=48464

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”