קונה HTPC - צריך עזרה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
אוזי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי לכולם,
אני עומד בדיוק לפני קניית מחשב חדש, שישמש בעיקר לHTPC, כרגע אני לא גיימר גדול...
כבר דיי התבייתתי על קונפיגורציה, למרות שאני לא ממש מבין גדול במה שיש היום בשוק, וברגע האחרון שמעתי על מעבדי ה45 ננו.

אז קודם אני אשמח אם מישהוא יתייחס להשפעה שלהם על HTPC, לפי מה שאני מבין הם אמורים להיות הרבה יותר יעילים מבחינת התחממות, אבל אני קורא שמעבדי הליבה הכפולה יצרכו 65W בדיוק כמו המעבדים של היום...מה האמת כאן?

יש 3 דברים שדי נעלתי עליהם:
1. מקלדת+ track ball: לדעתי פשוט מושלמת ובמחיר מעולה - http://xgene.xionite.com/
2. מארז: חשוב לי שהמארז יהיה דק כי אין לי מקום, והמארז הזה של thermal take ממש יפה ותומך בלוח אם בגודל סטנדרטי:
http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid= ... Cat2ID=317
3. זכרון, 2GB בשני מקלות נפרדים. קראתי איפשהוא שזה הכי מומלץ.

מעבר לזה אני די אבוד...
אז כמה שאלות:
1. מעבד, אני לא בטוח שדחוף לי ה45 ננו, אבל הייתי רוצה לוח אם שיתמוך בהחלפה עתידית.
איזה לוח מומלץ? (בהתחשב בסעיף 2)
2. כרטיס גרפי, לדעתי מספיק לי on board, מה אתם חושבים? והאם יש לוח שמכיל כרטיס גרפי חזק יותר מהאחרים? קראתי איפשהוא על לוח כזה...
3. ספק כח, עד כמה התרומה שלו לשקט חשובה? מה אתם ממליצים?
4. הארד דיסק, היום חצי טרה ממש זול (500 ש"ח) אז אין סיבה שלא, אני רק לא יודע איזה לבחור...משמיצים את WD ואני לא יודע אם זה בצדק, ואני יודע שיש הארד דיסקים שקטים יותר, בקיצור מה אתם ממליצים?
5. כרטיס TV, גם כאן, קראתי ש lifeview יותר טוב מה PVR150, ואני די מאמין לזה, מישהוא חושב אחרת?

תודה לכולם, מקווה שתעזרו לי לנווט

אוזי

יאיריאיר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 330
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

ועוד 4 חודשים יצא AMD
עם פקודות SSE4 + SSE5

שיעזרו לראות HD בקלות יותר , ולאחר מכן עוד טכנולוגיה תתפתח ....

השאלה מה אתה צריך ? מה הציפיות שלך ?
לאיזה TV ? דגם ?רזולוציה טבעית ?
כמה אתה מוכן להוציא ?
מה אתה רואה ?
מערכת הפעלה ?

55 ננו או 65 או 45 זהו בדרך כלל חיסכון בחשמל
לא בהכרח מציע מהירות .

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”