שאלה והמלצה קטנה אם תוכלו...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
chenapil פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
יש משהו שאני לא מצליח להבין, למה יש ברסיברים יציאות HDMI? האם מחברים את אמצעי התצוגה דרך הרסיבר ומהרסיבר לטלוויזיה?

אני מעוניין לקנות רסיבר ורמקולים. התקציב שלי ברצפה ואני יודע את זה. המליצו לי על הרמקולים הבאים:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32631

חבר טען שזו חברה עם שם לא מוכר אבל אמינה וטובה ושאני לא אתאכזב (מן הסתם ביחס למחיר) ומבירורים שמעתי כמה דברים טובים על החברה. פשוט המחיר הזול מדי לכזה סט נשמע לי חשוד ואף מפחיד, מה אתם אומרים?? גם יש 3 שנות אחריות של ניופאן על הרמקולים, חשבתי שזה צריך להגיד משהו...

אני גם מעוניין לקנות רסיבר יד שנייה. ה350 של ימאהה יעשה את העבודה? יש לו את כל החיבורים המתאימים?

חשוב לציין שאני לא מחפש להגיע לרמות ווליום מטורפות אלא לקבל הספק איכות נאה ביחס למחיר. לצערי אין לי אפשרות להגדיל את התקציב בזמן הקרוב.

orenn
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה #2 

שלום רב ,
הרמקולים הנ"ל זה חברת מדבקה(על הפנים) בכל אופן ספר לנו מה התקציב ומה המטרה שלך קולנוע או יותר מוסיקה.

chenapil פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אמממ 80% קולנוע, 20% מוזיקה. זה לסלון ביתי וההורים שלי לא שומעים יותר מדי מוזיקה.

התקציב הוא 1500 :|

orenn
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה #4 

תראה התקציב טיפה בעיתי נסה לחסוך עוד קצת ולך על יד שניה ..
בכל אופן מה שמתאים לך זה רמקולים סטאליטים משהו בסגנון http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=5492

ואם אתה מתעקש לרמקולים רצפתיים אז http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=244907 אלה יעשו את העבודה .

לגבי רסיבר אתה צריך לשמוע לך לחנות סטיראו תראה מה אתה אוהב, ותחפש ביד שניה. כמובן שעדיף לרכוש רסיבר חדש ורמקולים יד שניה.

chenapil פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

ואי, קצת יקר לי מדי...

למה לא לקנות רסיבר יד שניה ורמקולים דווקא כן?

ומישהו יכול לענות לגבי מזה רסיבר תומך HD?

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #6 

chenapil כתב:ואי, קצת יקר לי מדי...

למה לא לקנות רסיבר יד שניה ורמקולים דווקא כן?

ומישהו יכול לענות לגבי מזה רסיבר תומך HD?
...
רסיבר תומך HD זהו רסיבר שיש לו כניסות ווידאו בפורמט הנ"ל והוא למעשה משמש כרגזת שבעזרתה אתה מנתב את כלל המקורות שלך ( DVD, סטרימר, PS3 וכיו"ב ) למקור תצוגה אחד ( שבדרך כלל מגיע עם כניסה אחת או שתיים ).

רסיברים כאלה מסוגלים בדרך כלל לבצע פעולות של Upscale ולעיתים גם Upconversion מה שיאפשר לך לשלוח סיגנל PAL רגיל מ DVD לדוגמא ולהנות לכאורה מתמונת HD.

בנוסף,
לחלק מהרסיברים המתהדרים ב"תמיכה ב HD" יש יכולת לפענח פס קול מהפורמטים החדשים DDTrue HD או DTS Master שניתן להעבירם כרגע רק דרך כבל HDMI.

שים לב, לא כל הרסיברים שמנתבים HDMI יודעים לקרוא את פורמטי האודיו החדשים.

בכל מקרה,
זה לא בתקציב שלך ( מאוד רחוק ) לפי מה שהבנתי.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

chenapil פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

Lior_M כתב:
בכל מקרה,
זה לא בתקציב שלך ( מאוד רחוק ) לפי מה שהבנתי.
...
ממש לא בתקציב שלי, רק התעניינתי... אין לי גם צורך כי בטלוויזיה שלי יש לי מספיק חיבורים בינתיים...
תודה רבה בכל זאת.

אם מישהו מכיר דגמים טובים של רסיברים או רמקולים זולים, או יודע איפה אפשר להשיג יד שנייה בזול אני אשמח לשמוע...

אה, ולמה לקנות רסיבר חדש ולא יד שניה? ורמקולים דווקא כן יד שניה?

chenapil פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

חשבתי על פתרון חדש לבעיית התקציב שלי.

יש לי טלוויזיה toshiba c3005.
חשבתי על להשתמש ברמקולים של הטלוויזיה כשני הקדמיים ולקנות רק אחוריים וסנטר, ואולי גם סאב... מה אתם אומרים? זה אפשרי והאם הרמקולים של הטלוויזיה יעמדו במשימה?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”