הספקתי להוריד מספר דמואים, כשהטובים בהם הם GT5 Prologue, NBA 2K8, ו-Burnout Paradise (עד שיגיע המשחק המלא..). אני מאוד מרוצה מהקנייה ומהמשחקים, והיום התחלתי סיבוב חנויות במטרה לשדרג את הטלוויזיה לכזו שתתאים לקונסולה.
עוד דבר אחד חשוב שאומנם ציינתי בעבר, אבל אני לא חושב שעדיין כולם מודעים אליו - הקונסולה, שכאמור נקנתה בארה"ב, מחוברת לחשמל ללא שנאי.
אחרי כל השבחים, יש מספר דברים שמציקים לי שאני רוצה לשתף (זה יותר זול מפסיכולוג):
• PSN – למה אין תמיכה לחנות בישראל? למה אני צריך להירשם כתושב ארה"ב בשביל להוריד תכנים מהחנות של סוני? הקונסולה מיובאת באופן רשמי וחלק לא קטן מהשימוש בקונסולה מתבצע ברשת, לכן הייתי מצפה מהיבואן שידאג לזה.
• משחק אונליין – קראתי בפורומים שונים בארץ (Vgames, Gamer ו- HWzone) שיש בעיית ניתוקים עם רוב הספקיות, למעט בזק בינלאומי, כשמנסים לשחק ברשת. עדיין לא יצא לי לשחק ברשת, ורציתי לדעת אם זה נכון...
• נחמד מאד שאפשר לחבר עד 7 שלטים לקונסולה, אבל כשכמעט ואין משחקים שמאפשרים ריבוי שחקנים שלא ברשת, זה לא נותן הרבה. יש לכם המלצות למשחקים שכאלה? אני לא מתכוון ל-Guitar Hero ודומיו, אלא למשחקים שמשתמשים בשלט הסטנדרטי.
• אני רוצה להזמין את ה- Dualshock3 דרך play-asia. משום מה הם רושמים שהוא תואם רק לגרסה היפנית, מה שלא נראה לי הגיוני... יש מישהו שרכש את השלט ויכול להעיד שהוא עובד ללא בעיות?