שרות לקוחות גרוע מחברת ח.י. יבואנית LG
הכל התחיל לפני שבועיים,
פתאום לא רואים טוב בטלוויזה בת ה4 חודשים (פלזמה 50אינץ)
צבעים מרוחים, מסך מטושטש וכו'.
התקשרתי, ביקשתי שירות, מקובל, נכון?
חזרו אלי אחרי 3 ימים.
אמרו שיבוא טכנאי לראות ואם לא יהיה ניתן לתקן במקום, הוא יקח אותו למעבדה וישאיר אחר במקומו.
בנתיים הם החליטו, שאין צורך בטכנאי והם יקחו את הטלויזיה ויסדרו מעבדה (יביאו אחרת קטנה חליפית במקום).
מאז אני מחכה שבוע וחצי כדי שיהיה להם אוטו גדול שיוכלו לקחת אותה במידה וצריך(מאוד מעניין שכדי להוביל את הטלויזיה תמורת 250 ש"ח היה להם רכב של החברה כבר למחרת)
אז הם התקשרו אתמול בשעה 18:30 להודיע שהם באים היום בצהריים, עשיתי מאמצים, לקחתי חופש ברגע האחרון (אבל להם לא איכפת), שיא החוצפה הייתה היום בבוקר.
הם מתקשרים ב-9 בבוקר להודיע שהם טעו, והאוטו שלהם "קטן" והם לא מצלחים לשים את הטלויזיה בתוכו והם דוחים את ההגעה.
העיקר באמנת השירות באתר שלהם הם רושמים שיגיע טכנאי תוך 24 שעות, אבל לרשום זה לא קשה, נכון?
יותר קשה לבצע.
אולי היה עדיף לקנות מהיבואן המקביל שלהם: י.שלום, שם זה לא היה קורה.
פשוט חוצפה של שירות
אההה שכחתי להוסיף, שעדיין אין עם מי לדבר שם כי אין שירות לקוחות נורמלי והמנכ"ל בחו"ל עם הפקידה שלו (לדברי המרכזנית של החברה).
חוצפה!
"אמנת השירות"
http://www.hye.co.il/template/default.a ... &pageid=69
פתאום לא רואים טוב בטלוויזה בת ה4 חודשים (פלזמה 50אינץ)
צבעים מרוחים, מסך מטושטש וכו'.
התקשרתי, ביקשתי שירות, מקובל, נכון?
חזרו אלי אחרי 3 ימים.
אמרו שיבוא טכנאי לראות ואם לא יהיה ניתן לתקן במקום, הוא יקח אותו למעבדה וישאיר אחר במקומו.
בנתיים הם החליטו, שאין צורך בטכנאי והם יקחו את הטלויזיה ויסדרו מעבדה (יביאו אחרת קטנה חליפית במקום).
מאז אני מחכה שבוע וחצי כדי שיהיה להם אוטו גדול שיוכלו לקחת אותה במידה וצריך(מאוד מעניין שכדי להוביל את הטלויזיה תמורת 250 ש"ח היה להם רכב של החברה כבר למחרת)
אז הם התקשרו אתמול בשעה 18:30 להודיע שהם באים היום בצהריים, עשיתי מאמצים, לקחתי חופש ברגע האחרון (אבל להם לא איכפת), שיא החוצפה הייתה היום בבוקר.
הם מתקשרים ב-9 בבוקר להודיע שהם טעו, והאוטו שלהם "קטן" והם לא מצלחים לשים את הטלויזיה בתוכו והם דוחים את ההגעה.
העיקר באמנת השירות באתר שלהם הם רושמים שיגיע טכנאי תוך 24 שעות, אבל לרשום זה לא קשה, נכון?
יותר קשה לבצע.
אולי היה עדיף לקנות מהיבואן המקביל שלהם: י.שלום, שם זה לא היה קורה.
פשוט חוצפה של שירות
אההה שכחתי להוסיף, שעדיין אין עם מי לדבר שם כי אין שירות לקוחות נורמלי והמנכ"ל בחו"ל עם הפקידה שלו (לדברי המרכזנית של החברה).
חוצפה!
"אמנת השירות"
http://www.hye.co.il/template/default.a ... &pageid=69
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
ופה הרוב יורדים על י. שלום שאני קבלתי אצלם
שירות א.א לפני כמה ימים עברה בקריאה ראשונה חוק
בכנסת שמגיע פיצוי של 600 ש"ח אם הטכנאי לא מגיע
לך זה כנראה לא יעזור כבר אבל אני הייתי מזכיר
להם שאתה חבר פה בפורום ושזה פרסומת גרוע
לנותני השירות ולחברה כולה מבטיח לך שדברים יזוזו
בהצלחה!!
שירות א.א לפני כמה ימים עברה בקריאה ראשונה חוק
בכנסת שמגיע פיצוי של 600 ש"ח אם הטכנאי לא מגיע
לך זה כנראה לא יעזור כבר אבל אני הייתי מזכיר
להם שאתה חבר פה בפורום ושזה פרסומת גרוע
לנותני השירות ולחברה כולה מבטיח לך שדברים יזוזו
בהצלחה!!
אור שפע ואהבה
נשמע פשוט מזעזע - שתי הצעות מעשיות
1. אם רכשת את הטלוויזיה דרך חנות/סוחר, תנסה להפעיל אותם מול היבואן.
להם יש יותר כוח ממך, כי היבואן לא רוצה שסוחר/חנות תסמן שהוא נותן שירות גרוע.
2. תכתוב להם מכתב. אני יודע שזה מעיק ואולי קצת מייגע, אבל תהיה בטוח שלמכתב שגם כתוב עליו "מבלי לפגוע בזכויות" יש השפעה חריפה יותר ("מבלי לפגוע בזכויות" = ניסוח משפטי שמבהיר שאתה שומר לעצמך את כל הזכויות לתבוע נזקים ומשדר שאתה מבין ולו קצת במשפטים ובזכויותיך כצרכן).
בהצלחה,
אהוד
להם יש יותר כוח ממך, כי היבואן לא רוצה שסוחר/חנות תסמן שהוא נותן שירות גרוע.
2. תכתוב להם מכתב. אני יודע שזה מעיק ואולי קצת מייגע, אבל תהיה בטוח שלמכתב שגם כתוב עליו "מבלי לפגוע בזכויות" יש השפעה חריפה יותר ("מבלי לפגוע בזכויות" = ניסוח משפטי שמבהיר שאתה שומר לעצמך את כל הזכויות לתבוע נזקים ומשדר שאתה מבין ולו קצת במשפטים ובזכויותיך כצרכן).
בהצלחה,
אהוד
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
ח.י. יבואנית LG
קיבלנו,
רשמנו לפנינו.
נדאג לא להתקרב אליהם.
וכמובן שנעביר הלאה לחברים/רוכשים פוטנציאליים.
תודה.
קיבלנו,
רשמנו לפנינו.
נדאג לא להתקרב אליהם.
וכמובן שנעביר הלאה לחברים/רוכשים פוטנציאליים.
תודה.
...
פשוט חוצפה
כשאני שומע דברים כאלה, אפילו כשהם לא קשורים אלי, זה פשוט משגע אותי
אני ממליץ לדבר עם מנהל בכיר יותר שם ובצורה תקיפה מאוד להגיד לו שהגיעו מים עד נפש ושבמידה והם מייד לא יטפלו בעניין הזה אז אתה תפרסם את זה ברבים ותשקול לתבוע אותם על אי מילוי תנאי האחריות
בנוסף לכל הנאמר כאן יש לךגם את המועצה המועצה לצרכנות (http://www.consumers.org.il/) שמאפשרת לך להגיש תלונה בצורה מאד פשוטה אצלם
כשאני שומע דברים כאלה, אפילו כשהם לא קשורים אלי, זה פשוט משגע אותי
אני ממליץ לדבר עם מנהל בכיר יותר שם ובצורה תקיפה מאוד להגיד לו שהגיעו מים עד נפש ושבמידה והם מייד לא יטפלו בעניין הזה אז אתה תפרסם את זה ברבים ותשקול לתבוע אותם על אי מילוי תנאי האחריות
בנוסף לכל הנאמר כאן יש לךגם את המועצה המועצה לצרכנות (http://www.consumers.org.il/) שמאפשרת לך להגיש תלונה בצורה מאד פשוטה אצלם
לצערי הרב הדבר משקף את הנעשה במדינתנו.
אני לא אכנס לפוליטיקה כי זה לא המקום ולא הזמן אבל בעיקרון אנחנו כעם דואגים רק לעצמנו וכתוצאה מזה מנצלים אותנו לרעה וניתן לראות את מידת הניצול בקנה מידה קטן (תסלח לי שאני אומר את זה) במיקרה שלך.
אם זה היה קורה באמריקה לא רק ש ח י היו פושטים את הרגל אלא גם האחראים למחדל לא היו יכולים למצוא עבודה אפילו בחנות חשמל קטנה.
תלך לרשתות כמו בסט ביי או סירקיט סיטי ותראה את רמת השירות שם.
אם יש לך בעיה עם מוצר הם ישר מחליפים אותו ולא מתחכמים יותר מדי ומעכבים את הזמן כך שהאחריות שלך תיגמר.
המנכ"ל בחו"ל עם המזכירה שלו
..
ספר את זה לאישתו.
אני לא אכנס לפוליטיקה כי זה לא המקום ולא הזמן אבל בעיקרון אנחנו כעם דואגים רק לעצמנו וכתוצאה מזה מנצלים אותנו לרעה וניתן לראות את מידת הניצול בקנה מידה קטן (תסלח לי שאני אומר את זה) במיקרה שלך.
אם זה היה קורה באמריקה לא רק ש ח י היו פושטים את הרגל אלא גם האחראים למחדל לא היו יכולים למצוא עבודה אפילו בחנות חשמל קטנה.
תלך לרשתות כמו בסט ביי או סירקיט סיטי ותראה את רמת השירות שם.
אם יש לך בעיה עם מוצר הם ישר מחליפים אותו ולא מתחכמים יותר מדי ומעכבים את הזמן כך שהאחריות שלך תיגמר.
המנכ"ל בחו"ל עם המזכירה שלו
ספר את זה לאישתו.
גם אני מסכים עם זאב, אבל (בלי קשר למקרה של eyaltir)
יש למטבע הזה שני צדדים והצד השני זה הלקוח הישראלי
שחלקו הוא תחמן לא קטן וברגע שיש לו אפשרות לנצל פירצה כזאת או אחרת אז מייד הוא מנצל אותה ובכך הוא פוגע גם בחברות שמנסות לתת שרות מעל ומעבר למקובל וגם פוגע בלקוחות הרגילים שלא מנסים לתחמן כל הזמן.
שוב אני חוזר ומדגיש שאני לא מדבר על הסיפור של eyaltir (שאת דעתי כתבתי כבר למעלה)
יש למטבע הזה שני צדדים והצד השני זה הלקוח הישראלי
שחלקו הוא תחמן לא קטן וברגע שיש לו אפשרות לנצל פירצה כזאת או אחרת אז מייד הוא מנצל אותה ובכך הוא פוגע גם בחברות שמנסות לתת שרות מעל ומעבר למקובל וגם פוגע בלקוחות הרגילים שלא מנסים לתחמן כל הזמן.
שוב אני חוזר ומדגיש שאני לא מדבר על הסיפור של eyaltir (שאת דעתי כתבתי כבר למעלה)
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
ממש לא ,zeev78 כתב:אתה עובד אצלם?stinki כתב:וואלה אני לא מבין על מה אתם מדברים שרות VIP יש ל ח.י
חברה עם תודעת שרות מאוד גבוה ....
לא מבין .........
אתה יכול לחפש בהודעות הקודמות שלי ולהבין למה אני חושב שהם בסדר גמור
יכול להיות שהשירות שלהם הוא VIP, אבל גם יכול להיות שלא, נכון?stinki כתב:ממש לא ,zeev78 כתב:אתה עובד אצלם?stinki כתב:וואלה אני לא מבין על מה אתם מדברים שרות VIP יש ל ח.י
חברה עם תודעת שרות מאוד גבוה ....
לא מבין .........
אתה יכול לחפש בהודעות הקודמות שלי ולהבין למה אני חושב שהם בסדר גמור...
באמנת השירות רשום שתוך 24 שעות מגיע טכנאי, אצלי עדין לא הגיעו לאחר 3 שבועות.
עבדו עלי אם סיפור שהטלויזיה לא נכנסה לאוטו רנו קנגו (חרטה כי יש לי כזה אוטו וזה כן נכנס)
כשביקשתי לדבר עם מישהו אז המישהו הזה בחו"ל עם המזכירה שלו (תשובה רצינית, נכון?)
אז אולי אני מקרה יוצא דופן, ואולי אצלי זה במקרה שרשרת של טעויות, אבל עדיין זה לא אומר שיש להם שירות VIP, כי זה לא תופס לגבי.
כששאלתי את נציג השירות מדוע לא מגיע אלי טכנאי תוך 24 שעות, אז התשובה שלו הייתה, "אז רשום, אז מה?", אהה כן וזה היה מנהל המעבדה!.
בכל מקרה אמרו שיבואו יום שני, נראה מה יהיה, נראה אם האוטו שלהם יהיה מספיק גדול הפעם, מקסימום הלך עוד יום עבודה.
מעלה את השרשור הזה מן האוב
על מנת להודיע ולהתריע שהשרות של החברה הזו גרוע
לא רק בטלויזיות אלא גם במחשבים ניידים
מסרתי לתיקון מחשב בצבע לבן/שחור על מנת לתקן פלסטיקה
החזירו אותו בצבע לבן/שחור/כסף (החליפו חלק מהפלסטיקה לבנה לפלסטיקה כסף)
ללא אישור כעת המחשב מכוער להחריד לא מוכנים לזכות אותי
ולקחת את החלקים שלהם בחזרה החזירו את המחשב
שחלק מהיציאות לא פועלות נאלצתי לפתוח אותו לחבר את הפלאט כבל שהם שכחו
ולא מוכנים למכור חלקי חילוף רק תיקון בתשלום מלא במעבדה
הישמרו והיזהרו
על מנת להודיע ולהתריע שהשרות של החברה הזו גרוע
לא רק בטלויזיות אלא גם במחשבים ניידים
מסרתי לתיקון מחשב בצבע לבן/שחור על מנת לתקן פלסטיקה
החזירו אותו בצבע לבן/שחור/כסף (החליפו חלק מהפלסטיקה לבנה לפלסטיקה כסף)
ללא אישור כעת המחשב מכוער להחריד לא מוכנים לזכות אותי
ולקחת את החלקים שלהם בחזרה החזירו את המחשב
שחלק מהיציאות לא פועלות נאלצתי לפתוח אותו לחבר את הפלאט כבל שהם שכחו
ולא מוכנים למכור חלקי חילוף רק תיקון בתשלום מלא במעבדה
הישמרו והיזהרו