נישארתי עם 2 מועמדות סופיות:היטצי וטושיבה,בבקשה כנסו
אוקי נישארתי עם 2 אפשרויות ל LCD 32 אינץ:
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JW32A3500
http://www.nanashop.co.il/sale.php?sale=3160885
האחת טושיבה A3500 והשני היטצי A01, מה עדיף לשימוש של שליש טלוויזיה, שליש סרטים מהמחשב ושליש פלייסטישון 2?
כמו כן יש לדעתי קצת בעיה בכניסות של ההיטצי, אני צריך לחבר אליה ממיר דיגיטלי של הוט, DVD, פלייסטישן 2 ואת המחשב שיש לו יציאות של DVI ו S VIDEO.
אני מתחנן לתשובה, בעצם לשתי תשובות, האחת מה עדיף, והשניה אם אפשר בכלל לחבר את מה שאני צריך ל 2 הטלוויזיות הנ"ל.
אני כבר מתחרפן מהלבטים ואודה מאוד למי שייתן לי תשובה, אישית ניראה לי שההיטצי עדיפה, אבל לדעתי יש בעיה עם כמות החיבורים, שוב תודה מראש לעוזרים.
[/b]
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JW32A3500
http://www.nanashop.co.il/sale.php?sale=3160885
האחת טושיבה A3500 והשני היטצי A01, מה עדיף לשימוש של שליש טלוויזיה, שליש סרטים מהמחשב ושליש פלייסטישון 2?
כמו כן יש לדעתי קצת בעיה בכניסות של ההיטצי, אני צריך לחבר אליה ממיר דיגיטלי של הוט, DVD, פלייסטישן 2 ואת המחשב שיש לו יציאות של DVI ו S VIDEO.
אני מתחנן לתשובה, בעצם לשתי תשובות, האחת מה עדיף, והשניה אם אפשר בכלל לחבר את מה שאני צריך ל 2 הטלוויזיות הנ"ל.
אני כבר מתחרפן מהלבטים ואודה מאוד למי שייתן לי תשובה, אישית ניראה לי שההיטצי עדיפה, אבל לדעתי יש בעיה עם כמות החיבורים, שוב תודה מראש לעוזרים.
[/b]
כמו שאני חשבתי, אבל יש לה מספיק יציאות בשביל הדברים שאני צריך?NEW_WAVE כתב:היטאצ'י ללא ספק ....
אני חושב שאני אתקע בלי מקום לחיבורים לא? תגיד לי איך אפשר לחבר הכל, אם אפשר בטלוויזיה הזו אז אני אוכל להזמין סוף סוף את ההיטצי
בתור בעלים של היטאצ'י אני דיי משוחד אבל לדעתי פה ההיטאצי לוקחת בשקט
אתה יכול לחבר את ההיטאצ'י למחשב עם RGB - אין הרבה הבדל בין ה RGB ל DVI
את הטלביזיה אתה יכול לחבר עם ה SVIDEO או HDMI
ואת הPS3 אתה יכול לחבר עם ה קומפוננט או עם ה HDMI תלוי עם מה חיברת את הטלביזיה
היום חוץ מה PS3 ומחשב אין הרבה דברים שיכולים לנצל HDMI
כמו שצריך ומחשב מנצל טוב מאוד RGB
כמו שצריך ומחשב מנצל טוב מאוד RGB
יש לי רק חיבור DVI ו TV OUT בכרטיס מסך? זה יכול להתחבר לחיבור RGB בטלוויזיה?ha_miki כתב:בתור בעלים של היטאצ'י אני דיי משוחד אבל לדעתי פה ההיטאצי לוקחת בשקט
כמו שצריך ומחשב מנצל טוב מאוד RGB...
זה יהיה מספיק איכותי?ha_miki כתב:בעיקרון היום כל חיבורי ה DVI בכרטיסי מסך יכולים להעביר גם אות אנלוגי וגם אות דיגטלי אתה אמור לקבל מתאם שהופך מ DVI ל RGB
זה כמו חתיכת פלסטיק עם יציאה זכר DVI וכניסה שקע של RGB...
אגב ההיטצי עדיפה על ה Samsung LA32R81B ועל SONY KDL-32P3000?
כן הבעיה היחידה שאני נתקלתי איתה ב חיבור של ה RGB זה שאפשר להגיע רק עד 1360X768 לעומת 1366X768
מצד שני כשאני עובד עם RGB אני לא מאבד את המסך כל פעם שאני עובר לטלביזיה
אצלי היא משמשת כמסך שאני רואה בו סרטים וסדרות שאני מוריד.
בחיבור של HDMI כשאני רואה טלביזיה המחשב מאבד את החיבור ואני כאילו מגדיר את המסך בדרייבר כמסך מחשב עוד פעם.
הגדרתי מפתח בדרייבר שעושה את זה אוטמטית אבל זה לא נוח כמו החיבור של ה RGB
בחיבור של HDMI כשאני רואה טלביזיה המחשב מאבד את החיבור ואני כאילו מגדיר את המסך בדרייבר כמסך מחשב עוד פעם.
הגדרתי מפתח בדרייבר שעושה את זה אוטמטית אבל זה לא נוח כמו החיבור של ה RGB
אתה יודע אבל מה הכי מפחיד אותי, שאין חיבור SCART , זה משגע אותי,בגלל זה אני שוקל לקנות את הסוני, לפי מה שאני קורא פה חיבור SCART TO SCART הוא איכותי ולא מומלץ לחבר את הממיר עם ה S VIDEO (פחות איכותי), אני מפחד להתבאס משידורי הטלוויזיה.....ha_miki כתב:כן הבעיה היחידה שאני נתקלתי איתה ב חיבור של ה RGB זה שאפשר להגיע רק עד 1360X768 לעומת 1366X768
הגדרתי מפתח בדרייבר שעושה את זה אוטמטית אבל זה לא נוח כמו החיבור של ה RGB...
אני מפחד שכבר עדיף לקנות אפילו חברה פחות מוכרת, אבל עם חיבור SCART, או את הסוני שהיא קצת יותר יקרה מההיטצי...
אגב ראיתי את ההודעה שרשמת שבהיטצי לא היו בכלל מריחות בספורט כשראית בביג בוקס, השאלה אם שם הם חיברו עם הטרנסקודר הזה... אוף ה SCART הזה זה הדבר היחיד שמונע ממני להזמין אותה.
אני לא יודע איך הם חיברו אותה שם מה שכן זה נראה בדיוק כמו שאני מחובר בבית שלי למרות שאצלי בבית רואים קצת יותר טוב
אבל אני מחובר עם SVIDEO לרסיבר של ONKYO שעושה לי המרה לאות HDMI שאני מעביר לטלביזיה אז אני מניח שהוא עושה עבודה יותר טובה ממה שיש להם
לגביי SCART SVIDEO אני מציע לך לקרוא על זה פה בפורום כבר דשו בזה פה הרבה ולא יהיה לך בעיה למצוא ת'רדים על זה
אולי שווה לך ללכת לחנות קטנה לראות הבדלים שם למרות שקשה לי להאמין שיש חנות שתחזיק את ההיטא'צי
יצא לי לראות סוני P3000 שמחוברת עם SCART לממיר של HOT וראו אותו דברים כמו אצלי עם SVIDEO על ממיר של יס
למרות שלדעתי אצלי ראו יותר פרטים באזורים כהים מאשר ב SCART מה שהוביל אותי לחשוב שאין הרבה הבדל
אבל אם זה כל כך מפריע לך לך על הסוני או הטושיבה C3000 למרות שלדעתי ההיטאצ'י אוכלת אותם
אבל אני מוטה
אבל אני מחובר עם SVIDEO לרסיבר של ONKYO שעושה לי המרה לאות HDMI שאני מעביר לטלביזיה אז אני מניח שהוא עושה עבודה יותר טובה ממה שיש להם
לגביי SCART SVIDEO אני מציע לך לקרוא על זה פה בפורום כבר דשו בזה פה הרבה ולא יהיה לך בעיה למצוא ת'רדים על זה
אולי שווה לך ללכת לחנות קטנה לראות הבדלים שם למרות שקשה לי להאמין שיש חנות שתחזיק את ההיטא'צי
יצא לי לראות סוני P3000 שמחוברת עם SCART לממיר של HOT וראו אותו דברים כמו אצלי עם SVIDEO על ממיר של יס
למרות שלדעתי אצלי ראו יותר פרטים באזורים כהים מאשר ב SCART מה שהוביל אותי לחשוב שאין הרבה הבדל
אבל אם זה כל כך מפריע לך לך על הסוני או הטושיבה C3000 למרות שלדעתי ההיטאצ'י אוכלת אותם
אבל אני מוטה
התכוונת שלדעתך זה לא משהו שעושה הרבה הבדל ?ha_miki כתב:ניסתי בלי הרסיבר שבוע שעבר וראו באמת שיפור קטן עם הרסיבר
אבל לדעתי זה לא משהו שלא עושה הרבה הבדל
לא כל הרסיברים עושים את המעבר הזה
לגביי השאלה האחרונה אין לי מה לענות לא יודע מה עובר לייצרנים בראש...